Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
141566
View
752
Reply

Mari Belajar Bahasa Korea (Hangul) ~ PART 2

[Copy link]

Author: isabel       Show all posts   Read mode

Post time 19-1-2008 09:49 AM | Show all posts
Kite dah start amike kelas bahasa. Wah, tengah belajar vowel.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2008 11:41 PM | Show all posts

Reply #81 adikkeluangman_'s post

amik kat uitm ek... ramai tak student?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-1-2008 12:49 AM | Show all posts

Reply #79 miss_mulan77's & hadiff's post

a'ah ler bel pun baru perasaan perkataan 요 kat belakang tu x ada...

미안해요
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2008 10:32 AM | Show all posts
Kite join kelas bahasa yang biasa tu bukan under akademi pengajian bahasa. Tak sampai 20 org kot. Fakulti kite tak offer third language korean so dgn muka tak malu nyer. Jumpa ketua program minta kebenaran masuk kelas ni. KP kate OK as long as tak clash ngan jadual kelas. Tapi sayang sket lah sbb tak leh nak amik final exam. so tak leh masuk result.

Kelas seminggu sekali jer. byk yg nak kena cover. Kesian juga tengok madam tuh. Lecturer kite lawa. ke ke ke. Dia byk connection ngan Korean universiti. Dia kate sape yg berminat nak belajar kat sane boleh lah dia cuba tolong. tapi xde duit.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2008 05:54 PM | Show all posts
안녕하세요? 여러분.
반갑습니다.
오늘 처음으로 방문했어요.
한국을 사랑하는 여러분들과 만나서 기뻐요.
저도 자주 이곳에서 여러분과 만나고 싶어요.
여러분 모두, 항상 행복하세요 :victory:
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2008 06:43 PM | Show all posts

Reply #85 kim35's post

안녕하세요...반갑습니다..

우리는 만나했어요?? 우리 선생님이에요??

오늘은 수업이 너무 재미있었어요...
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2008 07:05 PM | Show all posts

Reply #85 kim35's post

안녕하세요. 반갑습니다. ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2008 08:49 AM | Show all posts
Annyung haseyo Kim35 ssi....

tiba2 je ckucin jadi bersopan santu..ayu gitu...je ...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2008 11:10 AM | Show all posts
is that our Ms Kim...

annyong haseyo Kim35 ssi...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2008 06:17 PM | Show all posts

Reply #85 kim35's post

안녕하세요. 반갑습니다.

선생님이에요?? ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2008 06:23 PM | Show all posts

Reply #84 adikkeluangman_'s post

nwar...
jadi skrg ni ko amik extra paper la... takde exam...
habis tu... utk paper 3rd language utk exam amik bahasa lain lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2008 04:45 PM | Show all posts
^ Kak Eyka; Yeap, amek kelas cam gitu jer. for official 3rd language rite now French 3rd Level.

Nak tanya ni. Sape from IPTA/IPTS yg ade kelas bahasa korea or kelab korea? Please inform me ASAP. TQ.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2008 12:21 PM | Show all posts
안녕하세요? 한국을 사랑하는 여러분!!!
새해 복 많이 받으세요~
여기에 아는 친구가 많아요.
늘, 행복하세요
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2008 07:48 PM | Show all posts
Nak tanya le..

dkt mana u all belajar bahasa korea ni.. n berapa RM...

tq
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2008 01:54 PM | Show all posts

Reply #94 Iman_Baby's post

dekat kim academy....tu Mrs.Kim35 tu pengetua dia la...tpt ni kat apg point.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2008 03:51 PM | Show all posts

Reply #95 hadiff's post

ooo... KIM35 sonsaengnim ker.. patut ler familiar jerk..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2008 04:03 PM | Show all posts

Reply #96 ckucin's post

laa..ko x perasaan ke...


oh ya bel lupa citer...

songsaengnim yg mengajar kita org tu baru dtg dari Korea 2 minggu lepas...
nama dia Lee Bora..(masa ni teringat lak gan watak Bora dlm Snow Queen. )
dlm kelas ada 2 chinese adik beradik pastu seorg melayu..seorg gi lelaki mamat askar tapi dia x sempat dtg...next kelas dia akan ada..

omo..baru prasaan dlm kelas bel tu ada 6 org termsk ler eyka...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2008 09:53 PM | Show all posts

Reply #97 isabel's post

wah korang dah start masuk kelas tuh ek...nama lee bo ra tuh teringat aku sorang group seeya nih nama dia lee boram ekekeke korang amik kelas hari aper nih?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2008 10:16 AM | Show all posts

Reply #98 miss_mulan77's post

hari isnin... tergeliat lidah aku kelas tu... mcm belajar tajwid

ha'ah masa 1st aku dgr nama cikgu tu terus aku teringat citer snow queen... kekekkeke
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2008 11:26 PM | Show all posts
Originally posted by hadiff at 13-2-2008 01:54 PM
dekat kim academy....tu Mrs.Kim35 tu pengetua dia la...tpt ni kat apg point.


hadiff,

oh.. tq.. boleh bagi tau exact location...

berapa RM eek...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.102943s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list