Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
20908
View
48
Reply

macam mana nak bawa kuceng kalau naik bas...any suggestion?

[Copy link]

Author: kupay    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-8-2012 12:18 PM | Show all posts
none88 posted on 25-7-2012 11:47 AM
adoii cepat laa dah buntu nie camna nak balek raya...mana nak letak anak aku nie...naik bas bole x n ...

beli pampers lah..
ada jual kat daiso, 5 hengget jer..
iols beli tp pernah guna lagik, tatau rope mcm mana kalo pakaikan budak2 neh nantik!
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2012 01:41 PM | Show all posts
Saya tak balik raya ni.. anak anak 14 ekor dok rumah jer.. balik ziarah hari ke 3 (baru je beli ticket transnational online) balik hari.. sebab fikir kan kucing kucing ni.. kuat makan.. dan kuat membuang..  jadi pada sesiapa yg nak saya bantu tu boleh la.. tengok tengok kan.. atau tumpang kat rumah saya.. tapi dok dalam cage je la.. boleh la..saya tengok tengok kan makan minum depa.. kat rumah kl pun saya sorang jer.. dengan 14 ekor tuu.. no problem kalau nak tolong..

rakan-rakan .. tolong iklankan/war war kan kucing yg saya jumpa malam td kat carrefour wangsamaju.. saya dah kutip dan bawak balik tu.. ada dah post dalam cat for adopter.. tolong yer..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-8-2012 01:29 PM | Show all posts
dh lame tinggal thread ni..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2012 09:16 AM | Show all posts
akhirnya aku berjaya bawak pulang anak ku naik bas mggu lepas....syok dia jln jauh....hahahahaa....
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2012 01:54 PM | Show all posts
none88 posted on 8-8-2012 09:16 AM
akhirnya aku berjaya bawak pulang anak ku naik bas mggu lepas....syok dia jln jauh....hahahahaa....: ...

akhirnya... bg ubat penenang tak? dia takut?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2012 02:14 PM | Show all posts
leotazz818 posted on 8-8-2012 01:54 PM
akhirnya... bg ubat penenang tak? dia takut?

mst la bagi...ok la xde takut..gigil ape sume tu...asyik melentok je atas bdn..cuma die xmo duk dalam beg tu..rimas kot..
ada bunyi 2 3 kali jak..penat bdn kot jln jauh...sian nyee die..hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2013 04:34 PM | Show all posts
Behnyer kucen tu dapat jalan-jalan...hehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:33 PM | Show all posts
2019... still soklan sama... any bus yang confirm boleh mai dr kl balik aloq staq.. boleh share dah bus mana yang boleh.... plisshh guysss...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh ke kitten naik ets? Mcm mana nak balik raya ni eah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073374s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list