Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
30178
View
27
Reply

kilang batik/sutera di kelantan & tganu

[Copy link]

Author: farheen       Show all posts   Read mode

Post time 28-5-2008 02:38 AM | Show all posts
waa kalu lala wat batik boleh mitok spasang
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2008 08:32 AM | Show all posts

Reply #16 ctredzuan's post

jeles la tu...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2008 02:14 PM | Show all posts
Originally posted by ctredzuan at 5-5-2008 10:03 AM
ni saya nok oyat satu rahsia, ore dok banggo2 ngan batik tganu, maaf oyat deh, saya ni niaga batik jugok, dalam wmdc nun, saya jual batik ambik nge tokei kelantan, tup2 tengok ada sama design ham ...



:bg: ni kak sokong ct lebih 100% hehe
lebih 5 tahun doh kak dok nego batik ni...ayat ni sokmo la hok dok dengar...
ada banyak kali jugok la..ore masuk kedai kak..tanyo batik terengganu ko kelate?
bilo kito royat batik kelate..terus tubik :geram: :geram:
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2012 10:16 AM | Show all posts
Up kan topik ni.., I ni 3 hari jalan-jalan cari makan/ kain baju kat Kuala Terengganu..., InsyAllah akan melawat Arfa Batik (for sure).., nanti I share apa-apa yg menarik tentang batik.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2013 10:19 AM | Show all posts
Nara_Gaara posted on 25-1-2008 12:08 PM
batik noor arfa ni murah la. unless kalo bli kat butik dia. kalo kat kilang dia kat chendering tu ha ...

klo beli kat kilang kena beli borong ke?

Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2013 10:21 AM | Show all posts
BeachBoys posted on 30-1-2008 05:51 PM
Kat simpang tokku,k.trg ada satu mak sedara aku punye...Natifah Batik..

klo beli kat kilang leh dpt murah ke? sy nk pegi bcuti ke tganu ni..

Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2013 11:50 PM | Show all posts
Dulu masa pi Kelantan asyik pusing arked sebelah pasar Siti Khatijah, rasanya mahal kat area situ
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2018 09:37 AM | Show all posts
cmne nak beli batik secara pukal ye?
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073256s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list