Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
40578
View
131
Reply

Bawak Baby Keluar Jalan

[Copy link]

Author: morango       Show all posts   Read mode

Post time 25-11-2016 01:25 PM | Show all posts
bawa jln boleh,kalau nak bawa pg mall jgn lah waktu mlm,sejuk kena aircond
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 09:52 PM | Show all posts
Sebenarnya, persoalan baby di bawa keluar ni dikhuatiri apa?
Diganggu makhluk halus ke atau mak ayah sedar tak baby itu belum kuat antibodi dan mudah dihingapi penyakit?
Yang mana satu?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2017 08:54 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% UNLIMITED DEPOSIT BONUS hanya untuk anda!!!


Membuat deposit dengan mendapat tambahan 30% bonus deposit



cepatlah sertai kami!!!

Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 11:38 AM | Show all posts
risau gak baby kecik ni antibodi derang ni masih tak kuat
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Baby umor 2 bulan i dah bawa kuar tp taklah tempat2 yg terlalu sejuk or panas. Topi itu wajib. Kalu baby tak dapat tido malam, nanggis tatau apa sebab pon hubby and i bawak car ride. Baby tu macam tau je bawak jalan. Kompem tido nyenyak dom keta. Sampai umah pon masih lena :zz
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2017 03:44 PM | Show all posts
i dulu baby 3 months dah bawa keluar

tapi if i ada peluang 2nd baby, i akan make sure after 6 months baru i bawa dia keluar. sebab imun badan dia tak kuat. bekung, bedung, balut 8 lapis pun takkan dapat tapis penyebaran virus melalui udara. malaysia ni dah ramai pendatang yang kita tak tau asal usul, sakit etc. sian kat baby....
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2017 11:55 AM | Show all posts
masa baby 1st iols agak gamble..
tgh pantang 27hri kot...iols kua bwk baby g mall..
die siap pakai rompers and stokin je..xde selimut..wakaka..
iols kua pkai dress tp pkai stokin jgak laa..skali kene bebel ngn makcik mana ntah...mrh2 bwk baby keluar masa pantang..heheee...
tp masa 2nd baby keluar lps pantang kottt..huhuhu..lupe dahh...
alhamdulillah baby2 iols ok semasa keluar tu sume...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056410s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list