Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
7882
View
25
Reply

PUNCH EMBROIDERY

[Copy link]

Author: cheq-sue       Show all posts   Read mode

Post time 14-2-2008 08:35 AM | Show all posts
Originally posted by dania78 at 13-2-2008 04:38 PM
yo sis miya dah balik ke?

heheheh yes long stitch. auntie tu siap tunjuk projek dia yg dah frame. kemasnye hasil kerja dia. ermmmmm. me sikit lagi terbeli kit, nasib masih ingat xs yang tak si ...


udah balik dania..

last project punch embroidery ni...ade lagek gantung kat umah mak kat kg..gamba masjid..
bangga woo dpt siapkan dulu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2008 09:42 PM | Show all posts
tak der ke yg nak tempek gambar punch embroidery nih kat sini yea? cheq belum berkesempatan cari kat kedai craft lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2008 11:16 AM | Show all posts
ooo name dia long stich ek.. patut ler bile citer kat amoi kedai craft ramai yg blur... hmm.. bole start nih.. dah lama carik name craft nih.. dulu2 ingat maksu roses ade buat
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2008 10:58 AM | Show all posts
guna benang bulu tu kan..yang benang dia masuk dalam jarum tu kan..
saya penah buat craft nih masa skolah rendah dulu..
ak'aa kan..ada lg ker org jual kit dia tu.. kena tanya kat kedai yg dh lama
operating kot..mana tau ada stok lama..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2008 09:37 AM | Show all posts
menariknya..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2008 09:39 AM | Show all posts
i tak penah belajar... tapi teringin nak belajo..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.072857s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list