Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
45368
View
175
Reply

[JOBS] IKLANKAN KERJA KOSONG DISINI

[Copy link]

Author: lana_lang       Show all posts   Read mode

Post time 29-5-2010 12:31 AM | Show all posts
itu ar yang diorang tak tau.gaji tinggi bleh demand kalau pengalaman banyak. tapi dalam masa skarang nih, kos sara hidup makin meningkat, jadi x bleh kot nak salahkan graduan jer. life must go on
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2010 01:35 PM | Show all posts
Reply 13# mukasurat
ade lagi tak eak keje tue ??
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2010 10:05 PM | Show all posts

Tidak perlu menganggur,jom jadi bos..

jom buka perniagaan sendiri...
salaam...
di kala saya mencari-cari peluang buka business sendiri,barulah saya sedar tepuk tangan sebelah,x berbunyi. saya mendapat ilham untuk masuk and publish kat thread.saya yakin ada insan yang mencari-cari PELUANG seperti saya...

SAYA MENCARI RAKAN SLEEPING PARTNER dalam membuka sebuah business... mgkn anda tidak percaya saya,sapalah saya untuk anda percaya saya. mari kita sama-sama kongsi pengetahuan di sini... percayalah niat saya ikhlas.saya kekurangan modal untuk membuka suatu perniagaan yang amat berpotensi.Biasalah manusia berwang sj blh buka business and byk cawangan. anda serius? saya sudi berbincang dengan anda... perniagaan halal dan x berisiko....

daripada mengangur baik tubuhkan 1 business perkongsian kan?
bukan shj saya, mungkin rakan lain yg nak join blg gak,kita kongsi pengalaman..

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 02:39 PM | Show all posts
Sym World Innovation Sdn. Bhd.
No. 29, Jalan SS23/15, Taman SEA, 47400 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

Talents Search for Advertisements

We are a member of Association of Accredited Advertising Agents Malaysia (4As) and we represent all prominent media groups in Malaysia. We assist our customers to advertise in a wide range of advertising channels, including newspaper, magazine, radio, television, outdoor media, online and others alternative advertising channel.

We are looking for
Talents for our print advertisements including:
• Man (25 - 35 years old)
• Woman (25 - 35 years old)
• Teenager (13-18 years old) and
• Children (8-12 years old).
* Teenagers and children below 18 should seek parents consent

An OPPORTUNITY that you SHOULD NOT MISS, join us now!

Youll be seen in various mass media which include Malaysia leading newspaper, magazine, TV channel and others. Besides, talents can also earn some precious experience during the shooting process.

If you think you are the talented one that we are looking for, send us your profile via email! Attach your personal details with your most recent passport-sized photo and full body photo before 31 July 2010. Your profile will be kept as our database for future reference.

Potential candidates will be contacted if any suitable project available. Successful candidate will be given tokens as remuneration after the shoot.
* For those who is interested please download the attached form, complete it and send it back to the following email.

For more information, please contact:

Serene Chong
Email: serenechong@symworld.com.my
or join our Facebook Group: http://www.facebook.com/profile. ... 43074269&ref=ts
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2010 09:23 AM | Show all posts

more jawatan kosng

nak paste tak tau so tgk http://faizjoe.blogspot.com/
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2010 04:03 PM | Show all posts

IT Technician diperlukan....

Sapa2 yg berminat utk keje as IT technician sila PM saya utk details ye

fresh diploma or sijil pun digalakkan...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2010 09:56 AM | Show all posts
Lagi????
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2010 09:58 AM | Show all posts
Guru utk Tadika Little Caliphs diperlukan..
Bertempat di Putra Heights, Subang Jaya..
Dgree...Diploma..Spm di alu2kan..
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2010 02:32 PM | Show all posts
Jawatan: Perunding Etiqa takaful
Kekosongan : Banyak.
Kelayakan : SPM dan ke Atas.
Status Jawatan : Tetap atau Sambilan.
Tempat : Seluruh Malaysia
Kebolehan : Menulis,membaca,bercakap dan rajin
Hubungi : 0122990372
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2010 12:03 AM | Show all posts
Reply 29# zamsbiaggi


    saya berminat..nk apply kt mana ye??
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2011 05:26 PM | Show all posts
Post Last Edit by sue_0586 at 11-1-2011 17:34

Pendapatan sambilan untuk sesiapa di luar sana dengan PTC (pay-to-click).

Sesuai untuk para PELAJAR, SURIRUMAH, PEKERJA OPIS atau PENGANGGUR sementara mendapat tawaran kerja.

Tugas harian cuma klik iklan (5 minit sehari) sementara anda membuat assignment, YouTube, berforum, Facebook etc.. bayaran diberi (0.01 sen) untuk setiap iklan yang di-klik pada hari tersebut (samada dlm MYR/USD/EURO/POUNDS).

Bayaran akan ditukar kepada ringgit semasa kita meminta cashout. Minimum cashout bagi kebanyakan PTC adalah sebanyak 1.00-2.00 USD/POUNDS/EUROS .

DIJAMIN tiada sebarang modal yang diperlukan kecuali PC dan internet kerana syarikat PTC telah dibayar oleh pengiklan untuk menyiarkan iklan serta membawa sebanyak mana traffic/ klik yang boleh...

Berhati-hati dengan PTC SCAMMER yang berpotensi. Antara ciri-ciri SCAMMER adalah:

1) menawarkan bayaran per klik yang tinggi (cth 0.05 USD)
2) ditubuhkan kurang dari 6 bulan
3)admin jarang muncul/ tak dapat dikesan
4) iklan yang sedikit
5) tiada payment proof

Jangan terlalu berharap pulangan yang lumayan @ kurang sabar kerana bayaran yang dapat mungkin cuma cukup2 untuk membayar bil atau membayar ansuran kereta.. bersyukur dengan apa yang ada bak kata pepatah 'sikit-sikit lama-lama jadi bukit'

Untuk mulakan @ percubaan sila klik di banner yang ada






Anda boleh mengajak rakan-rakan untuk menjana duit bersama-sama sambil online.

unutk maklumat lanjut mengenai PTC sila klik www.misijutawanpaypal.ws/ibnuhassan.pdf
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2011 03:59 PM | Show all posts

Kerja Kosong (Partime)

Ada kerja kosong (partime). Kerja pada hari Jumaat-Ahad. Gaji RM 120-RM 180 untuk 3 hari itu.

Kerja sebagai Pembantu di Kem Motivasi (bukan Fasilitator) di Negeri Melaka. Pelajar univerisiti yg ingin mencari duit poket akan diberi keutamaan. Yang menunggu keputusan SPM juga boleh memohon.

Jika anda berminat, sila email saya, tempahankem@yahoo.com.my

Sila nyatakan,

Nama
No. telefon mobile
Alamat
Umur
Tempat belajar (jika masih belajar)


Terima kasih Mod, memberi laluan pada post ini
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2011 07:49 PM | Show all posts
ala.. Melaka jauhnye..
saya berminat, tp duduk selangor..
tak dptla nak mohon
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2011 11:59 AM | Show all posts
apsal xleh anta email?
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2011 12:02 PM | Show all posts

Part time sales assistant IKEA

Saya teringin nak apply part time di IKEA.So nak tau la kejenye camne dan berapa gaji minimum derang bagi.

Saya nak tanya sesapa yang pernah kerja di IKEA apa bidang tugas yang selalu sales assistant kena buat dan berapa selalu gaji yang di beri pada part timer.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2011 10:52 AM | Show all posts

Peluang Pekerjaan di Shapadu Group Sdn Bhd

Salam semua,
Kepada graduan-graduan yang masih atau sedang mencari pekerjaan. Kami di Shapadu Group menawarkan kekosongan dalam bidang-bidang kejuruteraan, pembangunan hartanah dan pengurusan.

Kepada yang berminat, sila emelkan resume atau CV lengkap anda kepada mohd.nazri@shapadu.com.my


Terima kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2011 11:16 AM | Show all posts
jawatan kosong bahagian ape yer yg ada ?
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2011 11:26 AM | Show all posts
berminat!!!

degree in Business Administration ( marketing ), 2 tahun pengalaman kerja dalam bidang pengurusan, dan biasa bekerja dalam tekanan, boleh mohon ?
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2011 12:44 PM | Show all posts
berminat!!..sy nak apply..
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2011 12:47 PM | Show all posts
kt shah alam xde ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082082s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list