Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
45392
View
175
Reply

[JOBS] IKLANKAN KERJA KOSONG DISINI

[Copy link]

Author: lana_lang       Show all posts   Read mode

Post time 18-11-2012 10:57 AM | Show all posts
bobba posted on 18-11-2012 10:09 AM
banyak salahnya.

apa yang salahnya ?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2012 11:13 AM | Show all posts
limau_lemon posted on 18-11-2012 10:57 AM
apa yang salahnya ?

iolls tak cantek.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2012 12:37 PM | Show all posts
bobba posted on 18-11-2012 11:13 AM
iolls tak cantek.

hahahahaah...sama la kita kekdahnya ..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2012 10:51 AM | Show all posts
AdamBillionaire posted on 15-11-2012 05:00 PM
Tawaran MENARIK!!

Mencari pekerja suri rumah sepenuh masa :

igtkan nak cari bibik td..tp bila baca lagi dan lagi..nak cari bini rupenye..
banyak jugak tu gaji yang ditawarkan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2012 01:36 PM | Show all posts
sismawar posted on 20-11-2012 10:51 AM
igtkan nak cari bibik td..tp bila baca lagi dan lagi..nak cari bini rupenye..
banyak juga ...

berminat ke?? jomlah jd bini sy.hihi
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2012 08:34 PM | Show all posts


tunggu iklan lagi...

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2012 04:12 PM | Show all posts

SALES AND MARKETING OFFICER (RM2500 - RM3000)
Selangor - SUBANG JAYA (1 post)


Responsibilities:
1. To prepare and achieve sales budget
2. To do the market research and sales promotion such as PR and etc.
3. To liaise with customers
4. To prepare and manage clients accounts
5. To consult on transport/delivery
6. To assign, collect/deliver, keep (in the warehouse), pack and load freight, and also to adjust/arrange the
delivery and loading
7. To prepare daily sales report

Requirements:

Candidate must possess at least a SPM / Certificate / Diploma / Degree in any field.
At least 1 year(s) of working experience in field sales.
Those with the Courier Service / Logistics experience will have added advantage.
Those with no Courier Service / Logistics experience also encourage to apply.
Fresh graduate encourage to apply.

1 Full-Time positions available.
Mandarin speaking is an added advantage
Preferred Chinese C Open Gender

PLEASE PM ME WITH CV IF INTERESTED. TQ. NZS
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2012 01:02 AM | Show all posts
mamatubbies posted on 22-7-2010 04:03 PM
Sapa2 yg berminat utk keje as IT technician sila PM saya utk details ye

fresh diploma or sijil pu ...

pm me.....lokasi dimana......mohon pencerahan..
saya baru  habis diploma dalam bidang Diploma Teknologi Maklumat....
ini email saya...syed-fadill1@hotmail.com...terima kasih.....


Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2012 01:11 AM | Show all posts
iklan carik bini pon ada...kagum sgt..haha
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2013 10:17 PM | Show all posts
AdamBillionaire posted on 15-11-2012 05:00 PM
Tawaran MENARIK!!

Mencari pekerja suri rumah sepenuh masa :

hebat betul tawaran kejer ni...mcm2 ade
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2013 10:58 PM | Show all posts
awanggt posted on 2-1-2013 10:17 PM
hebat betul tawaran kejer ni...mcm2 ade


Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2013 12:44 AM | Show all posts
AdamBillionaire posted on 15-11-2012 05:00 PM
Tawaran MENARIK!!

Mencari pekerja suri rumah sepenuh masa :

tawaran menarik!!gaji rm3500 sebulan...klau up smpai rm5000 sebulan utk diri aku sendiri,aku nk apply la
tp aku xnak jd suri rumah..rugi je belajar..last2 x keje
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2013 12:47 AM | Show all posts
shiraloveyou posted on 14-1-2013 12:44 AM
tawaran menarik!!gaji rm3500 sebulan...klau up smpai rm5000 sebulan utk diri aku sendiri,aku nk ap ...

saya buka gay boy. sy lelaki tulin awk lelaki ke perempuan? konfius lah??
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2013 12:57 AM | Show all posts
AdamBillionaire posted on 14-1-2013 12:47 AM
saya buka gay boy. sy lelaki tulin awk lelaki ke perempuan? konfius lah??

tulin ke?aku ingat ko kpop boy nmpak je avatar lelaki tp aku ni perempuan la...klau lelaki,x hingin nk komen kt tawaran kerja ko tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2013 01:07 AM | Show all posts
shiraloveyou posted on 14-1-2013 12:57 AM
tulin ke?aku ingat ko kpop boy nmpak je avatar lelaki tp aku ni perempuan la...klau lelaki,x hin ...

ne gmbr ko. kasi lah aq. kalau ok , aq naikkan gaji ko. gaji ko simpan dalam ASB je. xpun wat modal berniaga.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2013 01:25 AM | Show all posts
AdamBillionaire posted on 14-1-2013 01:07 AM
ne gmbr ko. kasi lah aq. kalau ok , aq naikkan gaji ko. gaji ko simpan dalam ASB je. xpun wat m ...

menarik tawaran ko tuh...klau cmtu aku tepek pic aku kt sinitgk cpt2 tau...jap lg aku nk delete..kang rmai plk pm nk mntak nombor
































Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2013 01:29 AM | Show all posts
shiraloveyou posted on 14-1-2013 01:25 AM
menarik tawaran ko tuh...klau cmtu aku tepek pic aku kt sinitgk cpt2 tau...jap lg aku nk delete. ...

muka cmtu jd tukang kebun aq bolehlah
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2013 02:39 PM | Show all posts
Mencari pembantu penyelidik (Lelaki sahaja) yang ada diploma/degree (fresh grad) dalam pertanian/hortikultur/landskap. Boleh bekerja di ladang & sekiranya boleh mengendalikan software SAS/SPSS adalah satu kelebihan.

Berkelayakan & berminat boleh email resume lengkap kepada saya; daffodilsinstyle@gmail.com.

Lokasi kerja di Serdang. Selangor.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 01:07 AM | Show all posts
dea_nylea posted on 16-1-2013 02:39 PM
Mencari pembantu penyelidik (Lelaki sahaja) yang ada diploma/degree (fresh grad) dalam pertanian/hor ...

kat upm ker@Mardi?

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 11:59 AM | Show all posts
Jawatan Kosong di Hospital Sultan Haji Ahmad Shah Temerloh (PSH)

Jawatan kosong sebagai Pekerja Sambilan Harian (PSH) di Hospital Sultan Haji Ahmad Shah Temerloh. Berikut adalah jawatan yang ditawarkan:-

(A) PEGAWAI SOKONGAN OPERASI TEKNIKAL (SAMBILAN)
SYARAT LANTIKAN:
•        Warganegara Malaysia;
•        Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh iklan jawatan;
•        Diploma dalam bidang Sains Komputer atau Teknologi Maklumat yang diiktiraf  oleh Kerajaan daripada Institusi-Pengajian Tinggi Tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya; ATAU
•        Diploma dalam bidang Kejuruteraan Elektronik ( Komputer ) yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada Institusi-institusi Pengajian Tinggi Tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya; ATAU
•        Sijil Tinggi Pelajaran Malaysia (STPM) atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan; DAN
•        Lulus Bahasa Malaysia / Bahasa Melayu ( termasuk lulus Ujian Lisan ) pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.

SENARAI TUGAS :
•        Mengurus dan menyelia sistem Bantuan Pengguna iaitu melalui Manage Engine Helpdesk System dan panggilan telefon semasa waktu bekerja kerajaan iaitu dari pukul 8 pagi hingga 5 petang 5 hari seminggu.
•        Memastikan semua modul dalam HIS sentiasa berfungsi dan boleh digunakan oleh pengguna.
•        Mengawasi masalah-masalah berkaitan modul masing-masing yang telah di log ke dalam Manage Engine dan mengambil tindakan sewajarnya sehingga selesai.
•        Membantu membuat kerja-kerja penyenggaraan pencegahan dan penyenggaraan perlindungan peralatan ICT yang berkaitan dengan kumpulan modul masing-masing.
•        Membantu menyelaras dan menyelia urusan perekodan inventory peralatan ICT projek HIS :
o        Merekodkan peralatan
o        Mengemaskini stok peralatan
o        Merekodkan penyelenggaraan peralatan
o        Merekodkan pergerakan peralatan
•        Lain-lain tugas yang diarahkan dari masa ke semasa.

PERKHIDMATAN :
•        Tempoh Perkhidmatan: 3 Bulan.
•        Bergantung kepada keperluan, peruntukan dan prestasi perkhidmatan akan disambung selama 3 bulan lagi.
•        Masa Bekerja: 8.00pagi C 5.00petang 5 hari seminggu (termasuk Sabtu & Ahad jika perlu)
•        Gaji = RM72/Sehari (termasuk Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP))   


(B)  PEGAWAI SOKONGAN OPERASI BANTUAN PENGGUNA (SAMBILAN)
SYARAT LANTIKAN:
•        Warganegara Malaysia;
•        Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;
•        Sijil Pelajaran Malaysia serta lulus subjek elektrik atau elektronik atau teknologi maklumat pada peringkat peperiksaan tersebut atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan; ATAU
•        Sijil dalam bidang teknologi maklumat atau prosesan data yang diiktiraf oleh kerajaan daripada politeknik-politeknik tempatan atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya; ATAU
•        Sijil dalam bidang kejuruteraan elektronik (komputer) yang diiktiraf oleh kerajaan daripada politeknik-politeknik tempatan atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya; DAN
•        Kepujian Bahasa Malaysia/Bahasa Melayu (termasuk lulus ujian Lisan) pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan.   

SENARAI TUGAS :
•        Membantu menyelaras dan menyelia Bantuan Helpdesk melalui panggilan telefon dan Manage Engine Helpdesk System selama 24 x 7 seminggu secara 3 syif (9 jam) sehari.
•        Membantu  menerima aduan daripada pengguna dan melapor masalah HIS dalam sistem Manage Engine untuk pembaikan.
•        Membantu menyelaras dan menyelia masalah-masalah yang telah di log ke dalam Manage Engine supaya tindakan diambil sewajarnya sehingga selesai.
•        Membantu membuat kerja-kerja penyenggaraan pencegahan dan penyenggaraan perlindungan perkakasan ICT dalam projek HIS seperti membuat back-up, membaiki kerosakan dan lain-lain.
•        Membantu menyelaras dan menyelia urusan perekodan inventory peralatan ICT projek HIS :
o        Merekodkan peralatan
o        Mengemaskini stok peralatan
o        Merekodkan penyelenggaraan peralatan
o        Merekodkan pergerakan peralatan
•        Lain-lain tugas yang diarahkan dari masa ke semasa.  

PERKHIDMATAN :
•        Tempoh Perkhidmatan: 3 Bulan.
•        Bergantung kepada keperluan, peruntukan dan prestasi perkhidmatan akan disambung selama 3 bulan lagi.
•        Masa Bekerja: 9 jam sehari secara syif (1 jam rehat setiap syif) 5 hari seminggu termasuk Sabtu, Ahad & hari kelepasan am (hari cuti bergantung kepada jadual syif)
•        Gaji = RM54/Sehari (termasuk Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP))


PANGGILAN TEMUDUGA :
•        Hanya Calon yang layak selepas asas untuk penapisan sahaja akan dipanggil untuk temu duga.
•        Segala perbelanjaan untuk menghadiri temu duga tidak akan ditanggung oleh Kementerian ini atau Kerajaan.
•        Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan daripada tarikh iklan ini hendaklah menganggap permohonan tidak berjaya.

Pemohon boleh menghantar resume yang disertakan gambar terkini berukuran passport dan salinan sijil-sijil/transkrip yang telah disahkan ke alamat seperti berikut:
Ketua Unit Teknologi Maklumat
Unit Teknologi Maklumat
Hospital Sultan Haji Ahmad Shah
Jalan Maran
28000 Temerloh
Pahang
Atau;
Emelkan terus kepada : itadminhoshas@phg.moh.gov.my SEBELUM 4 Jun 2013 (Selasa) jam 5.00 Petang
TARIKH TEMUDUGA BAGI PEMOHON YANG BERJAYA : 6 Jun 2013 (Khamis)
TEMPAT TEMUDUGA : Bilik Mesyuarat Unit Teknologi Maklumat, Hospital Sultan Haji Ahmad Shah Temerloh.
** Sila bawa salinan sijil asal semasa temuduga
Sebarang pertanyaan sila hubungi pihak Unit Teknologi Maklumat Hospital Sultan Haji Ahmad Shah Temerloh di talian 09-2955333 ext. 1364

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095312s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list