Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12204
View
112
Reply

{Game}show me -closed-

 Close [Copy link]

Author: Hamyhaireen       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 22-2-2008 06:25 PM | Show all posts
Mmm, cadbury masih byk lagi ni...tak ada yang sudi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2008 10:08 PM | Show all posts
Originally posted by kimimclaren at 22-2-2008 03:41 PM
kak umi, kotak kecil yang kaler coklet tu, yang ada bunga kat atas tu, kak umi amik untuk tempahan tak? cantik lah kak...


yeah,sure, tapi kalau berminat pm me for details,ok?
Yg kat atas ni, customer baru amik , nak bagi vip guest wedding dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-2-2008 02:03 PM | Show all posts
2. Show me......................your bag (extra cadbury kalau tunjuk isi perut) he he he...........
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2008 03:14 PM | Show all posts
Originally posted by Hamyhaireen at 23-2-2008 02:03 PM
2. Show me......................your bag (extra cadbury kalau tunjuk isi perut) he he he...........


nak kena belah peyot ke ni???serik dah, kena sekali hari tu!!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-2-2008 05:14 PM | Show all posts
takyah belah tunjuk sipi beg pun jadi....we just wanna have fun!

[ Last edited by  Hamyhaireen at 23-2-2008 05:24 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2008 09:48 PM | Show all posts
alahai Mod Hamy............

baru je nak paste game yang pertama tu............boleh kot?



kalau tak boleh,nnt lady delete.............tq

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2008 09:50 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2008 09:53 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-2-2008 10:46 PM | Show all posts

Reply #26 ladybirdninja's post

Boleh tak jadi masalah. Rasanya thread ini akan dibuka hingga next month untuk kita kenal lebih lanjut disamping kita dpt collect cadbury banyak2....
thanks for sharing.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2008 09:12 PM | Show all posts
Hobi2 Intan tika waktu lapang plakssss...

1) Mengubah bunga




2) Tangkap gamboooo



3) Menghias balang kueh

4) dan banyak lagi hobi....



heheheeee

[ Last edited by  intanazlynna at 24-2-2008 09:13 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2008 09:29 PM | Show all posts
cantiknya.....tfs
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2008 09:30 AM | Show all posts
this show me kali ni gucci tak boleh la nak tunjuk...sebab gucci belum lagi beli handbag lepas kena ragut tahun lepas.... dah 6 bulan dah kena tapi beg baru kena tunggu bertahun2 baru boleh dapat !
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2008 12:04 PM | Show all posts
Originally posted by gucci at 25-2-2008 09:30 AM
this show me kali ni gucci tak boleh la nak tunjuk...sebab gucci belum lagi beli handbag lepas kena ragut tahun lepas.... dah 6 bulan dah kena tapi beg baru kena tunggu bertahun2 baru boleh dap ...


nak promo ni!!beli la pouch kakUmi pulak, tukar selera, susah skit org nak ragut,hehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2008 12:07 PM | Show all posts

Reply #33 umisma's post

jelly sokong kak umi.. kakumi punya pouch memang cantikkkk !!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2008 01:10 PM | Show all posts
Originally posted by umisma at 25-2-2008 12:04 PM


nak promo ni!!beli la pouch kakUmi pulak, tukar selera, susah skit org nak ragut,hehe


hehehe...kakumi...cuba design untuk gucci satu!   special price sebab gucci tolong promote merata2 dari N9 hingga ke KK...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2008 01:49 PM | Show all posts
kak umi nyer flower mmg kelasssssss
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2008 04:56 PM | Show all posts
Originally posted by gucci at 25-2-2008 01:10 PM


hehehe...kakumi...cuba design untuk gucci satu!   special price sebab gucci tolong promote merata2 dari N9 hingga ke KK...


boleh2, jom masuk kedai pilih yg mana nak, tapi kena buat lain la, semua dah out of stock

http://www.wanitamelayu.com/forum/viewtopic.php?f=86&t=18287
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2008 08:41 AM | Show all posts
3. Show me.....gambar dari balcony/tingkap opis
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2008 09:01 AM | Show all posts

Reply #38 Hamyhaireen's post

hamy... jelly tak ada tingkap opis.. jelly ada tingkap rumah je..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2008 09:33 AM | Show all posts
tingkap rumah/tingkap opis..............view luar lah kiranya... sorryla mak nye bahasa selalu tunggang langgang.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096985s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list