Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
41255
View
364
Reply

Abu Dhabi Vs Doha

[Copy link]

Author: sarah_jane09       Show all posts   Read mode

Post time 11-7-2010 10:43 PM | Show all posts
Reply  kimoree

rasanye bleh dapat 1 bedroom tapi sana padat giler. susah dapat umah. selalunya m ...
kebayan Post at 27-6-2010 21:46



    1 bed room ni kalau single atau berdua ok la. kalau dah beranak pinak ni, tak sesuai. tadak privacy kt mak pak nanti  

no wonder la my friend tak nak bawak famili dia pi Abu Dhabi, dia rela tinggal anak n wife kat M'sia.

kalau kat Bahrain, mahal jugak ker rate dia?
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2010 03:15 PM | Show all posts
1 bed room ni kalau single atau berdua ok la. kalau dah beranak pinak ni, tak sesuai. tada ...
eyzlyn Post at 11-7-2010 22:43


I agreed with you...tapi kalau di Dubai or Abu Dhabi rumah yg ada 3-4bilik mau cost AUH500k per year.

My friend yg tinggal di Abu Dhabi,apartment with 3rooms pun cost her AUH400K per anum
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2010 08:30 PM | Show all posts
I nak balik KL 2 ogos ni, transit kat Abu Dhabi Airport for 7 hours.. kat airport tu ada tempat menarik tak utk di shopping,makan.. nak standby tukar duit nih
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 12:42 AM | Show all posts
I nak balik KL 2 ogos ni, transit kat Abu Dhabi Airport for 7 hours.. kat airport tu ada tempat mena ...
mamarilia Post at 22-7-2010 20:30


Airport di Abu Dhabi quite boring and don't be surprise...kecik saja.KLIA lagi besar. unless you transit di Dubai Airport....7jam pun tak terasa sebab barang murah kat Duty Free.Memang heaven nak shopping ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2010 06:51 PM | Show all posts
selamat berpuasa semua.. terutama yang berada di UAE
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2014 06:24 PM | Show all posts
ref up 01
_
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,
        
      
Berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick super mod isabel

sebelum ini DARSITA guna nick super mod naen.
  ~ ~   hubungi super mod isabel untuk tempahan krim tembam ~ ~

                                                                SEBELUM di sapu krim tembamn

                                          
.                                             

                                                              SELEPAS di sapu krim tembamn

                                         

                           Lihat lama2 pada bhgian sulit super mod isabel. Level tembam nya
                                mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara

                   boleh juga tempah krim tembam dari mod  perang_sivil
                  perang_sivil, isabel,naen, xpdckelate,dan DARSITA adalah
                  individu yg sama  (  high profile model semestinya punyai banyak ID    )
                       



bapok tua sakit jiwa @
mod nixar @ ashna @
changa @ famri7
@ che senah @ dragger
suka pada ketembaman

bhg sulit isabel .
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2014 06:24 PM | Show all posts
ref up 01
_
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,
        
      
Berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick super mod isabel

sebelum ini DARSITA guna nick super mod naen.
  ~ ~   hubungi super mod isabel untuk tempahan krim tembam ~ ~

                                                                SEBELUM di sapu krim tembamn

                                          
.                                             

                                                              SELEPAS di sapu krim tembamn

                                         

                           Lihat lama2 pada bhgian sulit super mod isabel. Level tembam nya
                                mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara

                   boleh juga tempah krim tembam dari mod  perang_sivil
                  perang_sivil, isabel,naen, xpdckelate,dan DARSITA adalah
                  individu yg sama  (  high profile model semestinya punyai banyak ID    )
                       



bapok tua sakit jiwa @
mod nixar @ ashna @
changa @ famri7
@ che senah @ dragger
suka pada ketembaman

bhg sulit isabel .
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2014 06:25 PM | Show all posts
ref up 01
_
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,
        
      
Berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick super mod isabel

sebelum ini DARSITA guna nick super mod naen.
  ~ ~   hubungi super mod isabel untuk tempahan krim tembam ~ ~

                                                                SEBELUM di sapu krim tembamn

                                          
.                                             

                                                              SELEPAS di sapu krim tembamn

                                         

                           Lihat lama2 pada bhgian sulit super mod isabel. Level tembam nya
                                mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara

                   boleh juga tempah krim tembam dari mod  perang_sivil
                  perang_sivil, isabel,naen, xpdckelate,dan DARSITA adalah
                  individu yg sama  (  high profile model semestinya punyai banyak ID    )
                       



bapok tua sakit jiwa @
mod nixar @ ashna @
changa @ famri7
@ che senah @ dragger
suka pada ketembaman

bhg sulit isabel .
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2014 06:25 PM | Show all posts
ref up 01
_
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,
        
      
Berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick super mod isabel

sebelum ini DARSITA guna nick super mod naen.
  ~ ~   hubungi super mod isabel untuk tempahan krim tembam ~ ~

                                                                SEBELUM di sapu krim tembamn

                                          
.                                             

                                                              SELEPAS di sapu krim tembamn

                                         

                           Lihat lama2 pada bhgian sulit super mod isabel. Level tembam nya
                                mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara

                   boleh juga tempah krim tembam dari mod  perang_sivil
                  perang_sivil, isabel,naen, xpdckelate,dan DARSITA adalah
                  individu yg sama  (  high profile model semestinya punyai banyak ID    )
                       



bapok tua sakit jiwa @
mod nixar @ ashna @
changa @ famri7
@ che senah @ dragger
suka pada ketembaman

bhg sulit isabel .
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2014 06:25 PM | Show all posts
ref up 01
_
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,
        
      
Berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick super mod isabel

sebelum ini DARSITA guna nick super mod naen.
  ~ ~   hubungi super mod isabel untuk tempahan krim tembam ~ ~

                                                                SEBELUM di sapu krim tembamn

                                          
.                                             

                                                              SELEPAS di sapu krim tembamn

                                         

                           Lihat lama2 pada bhgian sulit super mod isabel. Level tembam nya
                                mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara

                   boleh juga tempah krim tembam dari mod  perang_sivil
                  perang_sivil, isabel,naen, xpdckelate,dan DARSITA adalah
                  individu yg sama  (  high profile model semestinya punyai banyak ID    )
                       



bapok tua sakit jiwa @
mod nixar @ ashna @
changa @ famri7
@ che senah @ dragger
suka pada ketembaman

bhg sulit isabel .
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2014 06:25 PM | Show all posts
ref up 01
_
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,
        
      
Berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick super mod isabel

sebelum ini DARSITA guna nick super mod naen.
  ~ ~   hubungi super mod isabel untuk tempahan krim tembam ~ ~

                                                                SEBELUM di sapu krim tembamn

                                          
.                                             

                                                              SELEPAS di sapu krim tembamn

                                         

                           Lihat lama2 pada bhgian sulit super mod isabel. Level tembam nya
                                mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara

                   boleh juga tempah krim tembam dari mod  perang_sivil
                  perang_sivil, isabel,naen, xpdckelate,dan DARSITA adalah
                  individu yg sama  (  high profile model semestinya punyai banyak ID    )
                       



bapok tua sakit jiwa @
mod nixar @ ashna @
changa @ famri7
@ che senah @ dragger
suka pada ketembaman

bhg sulit isabel .
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2014 06:25 PM | Show all posts
ref up 01
_
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,
        
      
Berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick super mod isabel

sebelum ini DARSITA guna nick super mod naen.
  ~ ~   hubungi super mod isabel untuk tempahan krim tembam ~ ~

                                                                SEBELUM di sapu krim tembamn

                                          
.                                             

                                                              SELEPAS di sapu krim tembamn

                                         

                           Lihat lama2 pada bhgian sulit super mod isabel. Level tembam nya
                                mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara

                   boleh juga tempah krim tembam dari mod  perang_sivil
                  perang_sivil, isabel,naen, xpdckelate,dan DARSITA adalah
                  individu yg sama  (  high profile model semestinya punyai banyak ID    )
                       



bapok tua sakit jiwa @
mod nixar @ ashna @
changa @ famri7
@ che senah @ dragger
suka pada ketembaman

bhg sulit isabel .
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2014 04:21 PM | Show all posts
hemmm...ingat ada update pasal Doha
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
haryan replied at 17-12-2014 06:25 PM
ref up 01
_
Salam Sejahtera,

Apa yang kau merepek ni, syaitannnnn??
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2017 07:38 PM | Show all posts
mohon yg ada di Doha dan Abu Dhabi  update keadaan disana boleh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050384s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list