Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
65061
View
311
Reply

Belajar Bahasa Cina

[Copy link]

Author: haihaiwowo       Show all posts   Read mode

Post time 2-8-2009 03:08 PM | Show all posts
Post Last Edit by p_q at 2-8-2009 15:49

Introduce yourself~

򡡣
Saya ialah Ali
Wo3 Shi4 Ali
Ali
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2009 03:38 PM | Show all posts
ni jiao shenme mingze?
wo jiao pymalion.
wo 28 sui le.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2009 03:39 PM | Show all posts
lupa nak translate
Apa nama kamu?
Nama saya Pgymalion
umur saya 28 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2009 03:48 PM | Show all posts
4# Pygmalion

ҽʢ
硡
ᡡ衡硡
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2009 04:53 PM | Show all posts
apa ni tuan rumah? bu mingbai! bu yao kan ni de huayu pinyin.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2009 12:08 AM | Show all posts
簲Lisa
Saya nak belajar bhs cina!
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2009 10:28 AM | Show all posts
da jia hao??

wo jiao cat...................

hehehhehe..nak join gak boleh........
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2009 11:49 AM | Show all posts

Saya mengajar Mandarin

Hi semua...sesiapa minat belajar Mandarin contact me ya!

Saya belajar Chinese Studies kat Universiti, juga ade cert in Mandarin Pronunciation, cert in Teaching Mandarin as a Second Language...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2009 12:05 PM | Show all posts
lokasi kat mana....and berapa u charge per hour?....plz pm ye..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2009 12:12 PM | Show all posts
hurm..interesting!

same soalannya..lokasi & harga yg dikenakan?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2009 12:14 PM | Show all posts
bleh ke nak share resource ke bahan media ke? Just asking.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2009 12:17 PM | Show all posts
hehe...saya kat PJ Sec17....harga nanti pm ya....

Saya juga ajar Mandarin Conversation in a Private Universiti...

Ingat ya kalau nak belajar mestilah belajar dengan cikgu ya qualified...tau cakap Mandarin TAK= tau ajar Mandarin...sebab tu lah saya belajar dan sentiasa update saya sendiri...untuk bagi yg terbaik untuk murid2 yg belajar dengan saya...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2009 12:21 PM | Show all posts
bleh ke nak share resource ke bahan media ke? Just asking.
warversa Post at 10-8-2009 12:14

err...sorry ya tak paham...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2009 12:30 PM | Show all posts
Post Last Edit by terebi at 10-8-2009 13:27

From my experience....kalau belajar language kena lah belajar dalam group (4-6 orang)...then baru ade kaki untuk practise then baru akan improve cepat...

Kalau ade fren juga minat boleh lah suruh mereka join sekali...then harga pun boleh murah sikit... ;)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2009 01:16 PM | Show all posts
19# p_q


P_q, you tak de wat klas kat kl ker?

PJ jauh sgt la, I x de transport sndiri nk g sane
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2009 09:33 AM | Show all posts
kalau nak belajar main2 saje sini ok lah...tapi kalau nak benar2 belajar mesti lah ade cikgu utk correct ur pronounciation...kalau nak saya boleh tolong...saya ade "Teaching Mandarin as a Second Language" and University belajar Chinese Studies...sedang mengajar kat private U now...my area kat PJ...kalau minat pm saya ya ;)
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2009 09:39 AM | Show all posts
sunyi nyerr~~~
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2009 01:08 AM | Show all posts
Siapa ada soalan, boleh tanya saya. Ha.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2009 05:08 PM | Show all posts
i'm new here... mm.. syoknya pndai ckp mandarin.. sy dh 2 thn keje kt co. cina.. x la pndai ckp cina tp boleh faham apa yg ofsmate ckp..bkn phm semua la.. tp klu diaorg sebut 1 english or malay word dlm diorg pnye perbualan,then i can guess the whole story on wat r they talking about..ada la bljr some word from my clique..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 11:10 AM | Show all posts
Hi semua...sesiapa minat belajar Mandarin contact me ya!

Saya belajar Chinese Studies kat Universiti, juga ade cert in Mandarin Pronunciation, cert in Teaching Mandarin as a Second Language...
terebi Post at 10-8-2009 11:49


ãՈʲNˣ
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091735s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list