Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
126395
View
228
Reply

Mod Online

[Copy link]

Author: sourplum       Show all posts   Read mode

Post time 3-6-2009 05:30 PM | Show all posts
salam mod sp..
bintang dah daftar profile kt bod nih
tapi nape tak dpt kelim pinat harijadi
tk de pun lam senarai
huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2009 05:32 PM | Show all posts
salam mod sp..
nape name bintang tkde lam list kelim pinat harijadi
dah dftar dah kat bod nih
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2009 11:00 AM | Show all posts
mod... tak bley merge je ke benang yg sama nih....

http://eforum3.cari.com.my/viewt ... &extra=page%3D2

dengan

http://eforum3.cari.com.my/viewt ... &extra=page%3D1

mcm sama sajork............
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2009 08:40 AM | Show all posts
benang Aku Yang Sentiasa Lone Ranger Telah di kunci. so atas permintaan ramai perlu ke saya bukak benang baru mod
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2009 10:26 AM | Show all posts
Mod..mintak tolong delete thread Aku Yg Lone ranger (Part 2) oleh daila019. tq
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2009 12:24 AM | Show all posts
Mod..mintak tolong delete thread Aku Yg Lone ranger (Part 2) oleh daila019. tq
miss_honda Post at 2-9-2009 10:26


bg link .
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2009 12:38 AM | Show all posts
mod... tak bley merge je ke benang yg sama nih....

http://eforum3.cari.com.my/viewthread.php?tid=394059&extra=page%3D2

dengan

http://eforum3.cari.com.my/viewthread.php?tid=422345&extra=pa ...
eiyana Post at 12-6-2009 11:00


done
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2009 11:39 AM | Show all posts
Mod...boleh tolong x delete thread ni  http://eforum2.cari.com.my/viewt ... &extra=page%3D1

mbe fiqa nk join lak forum ni...t die bace..mampus fiqa..
tlg ehhh..secepat mungkin

TQ
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2009 06:47 PM | Show all posts
Kaka momod sekalian....
Dukacita dimaklumkan page borak PP (versi tak stick) mengalami keadaan lekat/ mendap/ posting kena sorok antu nenen dan seumpamanya....
adalah diharapkan kaka momod blh berbuat sesuatu utk memperbetulkan keadaan...
perhatian dari kaka momod didahului dgn ucapan jutaan terima kasih daun keladi...
nanti kalau lekat saya repot lagi kat sini...
terima kasih...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-10-2009 04:50 PM | Show all posts
Mod...boleh tolong x delete thread ni  http://eforum2.cari.com.my/viewt ... &extra=page%3D1

mbe fiqa nk join lak forum ni...t die bace..mampus fiqa..
tlg ehhh..secepat mungkin

TQ
fiqa_sofia Post at 30-9-2009 11:39


~ Done ~
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-10-2009 04:51 PM | Show all posts
Kaka momod sekalian....
Dukacita dimaklumkan page borak PP (versi tak stick) mengalami keadaan lekat/ mendap/ posting kena sorok antu nenen dan seumpamanya....
adalah diharapkan kaka ...
matamata Post at 8-10-2009 18:47


Link Dear...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2009 02:31 PM | Show all posts
24# adabintang

ekekeke...

Geminiyg zaman bila ni AB... Nama AB tak tersenarai dlm thread BirthdayGEMINI sbb AB bukan Warga PP lagi masa tu.... Sorry ya, tunggu birthdayGemini tahun depan ya ...
sourplum Post at 12-10-2009 18:24



huhu.... kita daaftar 30/5/2009....

besday 7 jun
tu tak dikira gemini ke

link sini
http://eforum3.cari.com.my/viewthread.php?tid=356736&page=7#pid31765718



post #166
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2009 03:11 PM | Show all posts
Keep it up mod sourplum...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2009 07:31 PM | Show all posts
blh terangkan sebab kenapa ada satu thread yg sampai diberikan RA 15..?

TQ
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-12-2009 05:19 PM | Show all posts
Keep it up mod sourplum...
cruz_phymalion Post at 21-11-2009 15:11


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-12-2009 05:20 PM | Show all posts
blh terangkan sebab kenapa ada satu thread yg sampai diberikan RA 15..?

TQ
matamata Post at 24-11-2009 19:31



Salam,

Kat mana ya?  Boleh bagi link tak?  I tak boleh bagi jwapan secara umum sbb RA2 yg diletak di thread ada sbb berlainan masing2..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2010 05:26 PM | Show all posts
Salam momod PP

Admin4 pernah bagitau bahawa setiap bod boleh buat undang2 khas untuk board tersebut bergantung kepada kesesuaian.

Just cadangan dari saya utk dipertimbangkan. Apa kata bod PP ni buat 1 undang2, forumer yg bukak thread dilarang guna bahasa sms atau bahasa pondan. Mereka buka thread utk minta org bagi pendapat or nasihat tapi mereka posting dgn bahasa yg tidak difahami.

Harap2 boleh dipertimbangkan. Hanya cadangan. TQ
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2010 10:38 PM | Show all posts
psl bhs sms nih...susah nk komen..different org different style of cr nk smpaikn mklmt..myb if ade forumers yg bkk trid gn bhs sms ke hapa...just mintk mrk xplain jer ..huhu.rasanyer psl undang2 sndiri tuk bod nih, x perlu ...everyone has their own freedom tuk terjemahkn ape yg ingin mrk ckp.....byk sgt peratrn kang x best lak nk berforum...berblik pd tujuan forum dibuka, untuk cr kawan n tengnkn fikiran .....so no need undang2 remeh temeh whatsoever ....selg x langgar undang2 cari forum...its up to forumners .....i'm stick with my opinion, no need peratrn ...huhu......
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2010 09:19 AM | Show all posts
since mokcik ni dah tua,otak mokcik kurang paham bahasa sms

kalo setakat sms yg ala2 singkatan,maybe mokcik leh paham,tapi,kalo bahasa budak2 zaman sekarang ni,tobat mokcik tak paham:kant:

bahasa ponen.dunno y,mokcik still paham,maybe sbb lama gak dok belek thread2 kat bod gossip tu

anyway,kalo thread bahasa SMS muda mudi zaman kini,otak mokcik payah nak digest data seterusnya mokcik gagal memberikan sebarang output samada yg bernas mahupon tidak...pardon me

pasal undang2 tu,mokcik lebih kepada undang2 yg si admin kasik secara general..dan ikutkan dalam tu pon dah distatedkan TULIS DALAM BAHASA YG DIFAHAMI SEMUA
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2010 09:05 PM | Show all posts
auntie_girl..saya ada pm girl..minta tolong girl as mod
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2010 10:41 PM | Show all posts
auntie_girl..saya ada pm girl..minta tolong girl as mod
latahzan10 Post at 19-2-2010 21:05


dah balas dear
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2010 02:59 PM | Show all posts

Hah! Hah! Hah!

since mokcik ni dah tua,otak mokcik kurang paham bahasa sms

kalo setakat sms yg ala2 singkatan,maybe mokcik leh paham,tapi,kalo bahasa budak2 zaman sekarang ni,tobat mokcik tak paham:kant: ...
auntie_girl Post at 19/2/2010 09:19




Aku percaya bahasa SMS aku adalah bahasa yang mudah difahami... Hik! Hik! Hik!


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2010 08:37 AM | Show all posts


Aku percaya bahasa SMS aku adalah bahasa yang mudah difahami... Hik! Hik! Hik!


Jizzz... Klong! Klong!
AceHand Post at 6-3-2010 14:59


tak dinafi,sangat mudah

tapi bahasa SMS ko penuh dengan sound efek,nak2 dari tin2 kosong klong klong ko tuh
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2010 01:29 PM | Show all posts
makcik mod..kakak nak tanya..kenapa umah harijadi dah tak de ? ke kakak yang dah tua ni tak nampak?.adakah kredit hari jadi tu untuk tahun pertama kita mendaftar di bod tersebut?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2010 12:55 PM | Show all posts
makcik mod..kakak nak tanya..kenapa umah harijadi dah tak de ? ke kakak yang dah tua ni tak nampak?. ...
ketupat79 Post at 14-4-2010 13:29


trid harijadi mod sour yg uruskan...dier bz tu..nnti once dier ade cnfrim dier akn buat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064292s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list