Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
125297
View
228
Reply

Mod Online

[Copy link]

Author: sourplum       Show all posts   Read mode

Post time 20-7-2010 01:00 AM | Show all posts
tak dinafi,sangat mudah

tapi bahasa SMS ko penuh dengan sound efek,nak2 dari tin2 koson ...
auntie_girl Post at 7-3-2010 08:37



    kaka gegirl bunyi tin effect tu yg xmenahan
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 09:08 PM | Show all posts
byk eh thread masalah tak kahwin2 ...

Fenomena kat mana2 .... ....

ada aje complaint dia ... hari ni kawan perli, esok sepupu laser, lusa opis mate ngumpat ...

Mod tak leh ka bukak satu thread ntuk masalah stresss tak kahwin2 ...
pastu wat kat page depan ...
Isi kandungan dia ...
masalah si A rujuk page 3
Masalh Si B rujuk page 10
Masalah si Z rujuk page 20 ... dan bla bla bla ...


tak pon wat summary setiap permasalah porumer tersebut ...
Bold dan colorkan thread tu jugak ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2010 07:41 AM | Show all posts
byk eh thread masalah tak kahwin2 ...

Fenomena kat mana2 ....  ....

ada aje complaint dia .. ...
Jesse_Mccartney Post at 26-7-2010 21:08


will be discussed bout this ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2010 07:25 PM | Show all posts
harap lock benang ni...dh ramai request supaya dilock..sbb masalah pun dh setel...yg makin byk hanyala komen2 yg merapu bagai

http://forum.cari.com.my/viewthr ... &extra=page%3D1

tq mod
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2010 03:12 PM | Show all posts
mohon mod yang gojes2 pantau or lock tred2 yang da makin merapu dan banyak orang beborak kosong dalam tu.
umah borak kan ade
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-9-2010 08:20 PM | Show all posts
mohon mod yang gojes2 pantau or lock tred2 yang da makin merapu dan banyak orang beborak kosong dala ...
tajul186 Post at 24-9-2010 15:12


Mohon En. Tajul yg gojes jugak rajin2 tekan report....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-9-2010 08:29 PM | Show all posts
harap lock benang ni...dh ramai request supaya dilock..sbb masalah pun dh setel...yg makin byk hanya ...
insantertekan Post at 14-9-2010 19:25

Salam IT...

Tapi me tengok dia orang masih komen berkaitan topik... Kalau Tuan Tanah sendiri yg mintak tutup atau thread dah jadi rumah borak/port gaduh bolehlah di tutup nanti.... Apapun TQ ya...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2010 01:12 AM | Show all posts
da tekan repot,tapi asyik loading
akan dicuba lagi,mekasih
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2010 02:01 PM | Show all posts
mintak mod highlight rumah borak baru. Thank you

http://forum.cari.com.my/viewthr ... &extra=page%3D1
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2010 05:00 PM | Show all posts
Assalamualaikum...

saya pemegang ID bernama Blazzard ingin memaklumkan kepada pihak moderator di thread Masalah Peribadi ..bahawasanya saya telah dengan secara rasminya telah membuka thread borak PP yang baru..dengan itu saya bermohon agar tajuk ditukar dengar kaler Pink... dan juga RA 1 diletakkan bagi mengelakkan kejadian pengstalkeran dilakukan keatas ahli ahli PP disitu.

Sekian..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 10:34 PM | Show all posts
mintak mod highlight dan juga RA 2 utk rumah borak baru. Thank you

http://forum.cari.com.my/viewthread.php?tid=513012&extra=page%3D1
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2010 07:46 AM | Show all posts
harap lock benang ni...dh ramai request supaya dilock..sbb masalah pun dh setel...yg makin byk hanya ...
insantertekan Post at 14-9-2010 19:25


done ..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2010 12:21 AM | Show all posts
mintak mod merge thread berkaitan single/jodoh walaupun mungkin akan jadi thread borak ke-2
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2010 10:19 AM | Show all posts
mod semua...sori...terhantar ke mari pulak

http://mforum2.cari.com.my/viewt ... &extra=page%3D1
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2010 03:36 PM | Show all posts
mod semua...sori...terhantar ke mari pulak
tokmanting Post at 26-11-2010 10:19


nk hntr kt ner ..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2010 03:37 PM | Show all posts
mintak mod merge thread berkaitan single/jodoh walaupun mungkin akan jadi thread borak ke-2
greyrose Post at 22-11-2010 00:21


done..byk sgt trid single..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2010 03:13 AM | Show all posts
nk hntr kt ner ..huhu
juju_amin84 Post at 26-11-2010 15:36
ingat nak hantar tong sampah aje tadi siang
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2010 10:44 AM | Show all posts
ada tred yang bukan masalah peribadi
tred ni biasanya dari board lain,orang ni pun biasa lepak board tu,suka posting berbaur lushah dan just kopipes sotkabar jah,bukan luahan peribadi or masalah diri
mohon amik tindakan or nasihat

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2011 10:10 AM | Show all posts
salam
ada tajuk tred menggunakan sign @ PP
walaupun tak ada peraturan bertulis,just tak mahu jadi salah anggap kepada orang ramai bahawa itu tred biasa (bukan borak) dan nak menjaga kebiasaan/petanda bahawa tred yang ada tulis " PP " itu ialah khas untuk tred borak.
eh,paham tak ayat neh

please advice
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2011 08:06 PM | Show all posts
Reply 144# tajul186


   paham.
_____ @ PP = utk thread borak PP saje.

selain thread borak x leh guna sign @ PP.

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 10:37 PM | Show all posts
http://mforum1.cari.com.my/viewt ... 3490&highlight=

mod,blh tlg delete x thread ni?tqvm
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2011 01:27 AM | Show all posts
salam
ada tajuk tred menggunakan sign @ PP
walaupun tak ada peraturan bertulis,just tak mahu jadi  ...
tajul186 Post at 12-1-2011 10:10 AM


Salam...

TQ.. Noted...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2011 01:29 AM | Show all posts
mod,blh tlg delete x thread ni?tqvm
insantertekan Post at 17-1-2011 10:37 PM

Salam...

Okies... Thread tu dah dihantar Box 1, Admin akan delete nanti.... Mod tak dibenarkan delete thread sbb akan affect kredit forumers yg reply di thread tu..  
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2011 12:53 AM | Show all posts
tajul semakin kerap melushah ala2 geyes iols takot terembes
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2011 05:55 PM | Show all posts
mod, tred2 lama saya tu bleh didelete tanpa effect kredit sape2 ke? kalu leh, smua tred saya kat PP  ni mohon didelete saje sbb nak melupakan kisah2 lalu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.480406s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list