Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32070
View
151
Reply

[poll]Penyanyi Korea mana yg korang nak dorang perform kat Malaysia?

[Copy link]

Author: eyka       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-4-2008 12:26 AM | Show all posts |Read mode
saje suka2 nak buat poll saper agaknya artis (penyanyi) korea yg korang nak tgk buat performance kat Malaysia ni... tak semestinya konsert, mungkin fanmeeting, showcase, promo album, rasmikan apa2 produk, artis undangan apa2 majlis ke.... atau apa2 je la...  

Big Bang


Battle


SS501


Paran

yg tgh2 tu Ryan... 2nd hero dlm Hello My Lady/Hello Miss kat 8tv skrg..
Multiple Polls: ( Max 2 choices ), Total 89 Users voted
33.33% (36)
0.93% (1)
12.04% (13)
0.93% (1)
52.78% (57)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 12:38 AM | Show all posts
aku nak lee hyori...
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 12:42 AM | Show all posts

Reply #2 thorgard's post

pergh..hyori tuu
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 12:42 AM | Show all posts

Reply #1 eyka's post

kawe dah voted :victory:

pilih big bang sbb kawe familiar gak ngan lagu2 derang.....w/pon group members tak cam seme

untuk lain2, group epik high....also layan lagu derang plus teringin nak tengok tablo in person gara-gara dia nih ade kembar dlm suju

kalo snsd datang pon ok....derang jd duta produk....tak kisahla produk ape asalkan muka derang terpampang kat billboard atau mana2 brochure dlm m'sia nih ekekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 12:49 AM | Show all posts

Reply #3 kalchi's post

semestinya hyori cun sgt
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 01:03 AM | Show all posts
FTTS, wheesung, shinhwa, epik high, hyolee, ivy, sg wannabe
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 01:15 AM | Show all posts
Kim Hyun Jung aka Big Mama King (Jazz Singer), Maya & Bada (ex-S.E.S group)
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 01:40 AM | Show all posts
aku nak super junior datang buat konsert lu kat mesia nih....

pastu nak vote plak tuk sg wannabe...

[ Last edited by  skymania at 14-4-2008 01:41 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 02:20 AM | Show all posts
aku nak big bang
SuJu,wonder girls..
wahhh bestnyer
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 08:35 AM | Show all posts
dah tentu Super Junior...:pompom: :pompom: :pompom:
dan Shinhwa:pompom: :pompom: :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 08:39 AM | Show all posts
saya nk Rain tk pn DBSK
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 09:03 AM | Show all posts
definitely SHINHWA and SUPER JUNIOR :pompom: :pompom: :pompom:
tp super junior tuh maybe nk dtg this year, mintak2 la sgt jd kan.... yeah yeah..... :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 09:05 AM | Show all posts
:pompom::pompom::pompom:aku nak BoA:pompom::pompom::pompom:

tolong arr..suruh die datang m'sia..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 09:23 AM | Show all posts
~Tentulah Super Junior ~
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 09:43 AM | Show all posts

bel lak x kisah siapa aje korean artis dtg tapi dlm2 x kisah tu..nak Fly To The Sky gan Shinhwa dtg Malaysia...
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 09:59 AM | Show all posts

Reply #13 skuter_buruk146's post

aku pn nk BoA mai msia...

yg len2 tuh - Shinhwa, Fly to the Sky, Kim Bum Soo...
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 11:48 AM | Show all posts
aku vote lain2... of coz ler nak SUper junior dtg kat mesia wat konsert, fan meeting, ker paer ler yg berkenaan.. (tapi diorg akan dtg sini gak tahun nih harap2 ler kadik)

another one

aku nak LEE JUN KI dtg sini wat fan meeting
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 11:51 AM | Show all posts
dah tentu la DBSK atau Rain pon boleh atau se7en ke atau boa ke alamak byk nye atau. tp main point DBSK
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-4-2008 12:04 PM | Show all posts

Reply #15 isabel's post

hahahhaha aku pun sebenarnya tak kisah.... lagi pun saper je yg penah dtg malaysia... secara comercial...

cuba kita tgk artis korea yg penah dtg m'sia... tak ikut urutan & mungkin ada yg aku termiss....

DBSK - 4x (CF, konsert 2x, presscon)
Super Junior - 1x (concert & MV)
Rain - concert
The Cross - 2x (M'sia-Korea business relationship, showcase, album promo, 8tv summerlive concert, fanmeeting)
Jang Nara 2x(8tv summerlive concert, charity event  kat sabah)
Hyolee - (photoshoot ke cf aku tak ingat)
Baby V.O.X (M'sia-Korea business relationship)
WaWa (M'sia-Korea business relationship)
FT Island (paling hampeh.. dtg utk mengecewakan fans)

nak letak pelakon sekali la... haha

Bae Yong Joon - photoshoot
Kim Tae Hee - CF
Hyunbin - CF
Daniel Henney - CF (dia ni sebenarnya byk kali dah sbb dia model)
Jo In Sung - rumors ada dia dtg tahun lepas betul ke tak tak tau..

yg dorang dtg cuti2 malaysia aku tak tau.... tapi rasanya ramai gak... tapi sbg org biasa je.... jadi boleh la tgk kiri kanan ntah2 dorang ada kat depan korang je... tapi tanpa make-up & glamorous outfit..

[ Last edited by  eyka at 14-4-2008 12:05 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 12:06 PM | Show all posts

Reply #19 eyka's post

aku tau, ko mmg xkisah sesaper pun yg dtg sini, mesti ko g kejar dorg kat KLIA...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.552233s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list