Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
33141
View
151
Reply

[poll]Penyanyi Korea mana yg korang nak dorang perform kat Malaysia?

[Copy link]

Author: eyka       Show all posts   Read mode

Post time 14-4-2008 12:09 PM | Show all posts
Originally posted by rukiaichigo at 14-4-2008 12:06 PM
aku tau, ko mmg xkisah sesaper pun yg dtg sini, mesti ko g kejar dorg kat KLIA...


eyka glamor, msk tv lagi...hehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-4-2008 12:12 PM | Show all posts

Reply #17 miss_mulan77's post

wei... utk pelakon aku nak buat poll lain.... kekekkeke
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 12:36 PM | Show all posts
issh.aku kalu plakun korea aku lagi eksaited..pnyanyi aku bese2 je..kalau ku tahu abg hyun bin+abg daniel dtg putrajaya pasti aku kejar ke sana
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 12:38 PM | Show all posts

Reply #22 eyka's post

Lee jun ki tuh penyanyi gak aper?   lambat bebeno ko wat poll aku letak jer ler nama dia kat sini   aku nak jun ki gak
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 12:42 PM | Show all posts
Originally posted by miss_mulan77 at 14-4-2008 12:38 PM
Lee jun ki tuh penyanyi gak aper?   lambat bebeno ko wat poll aku letak jer ler nama dia kat sini   aku nak jun ki gak

nak gak jun ki mai sini...
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 02:09 PM | Show all posts
Originally posted by ayie77 at 14-4-2008 12:42 PM

nak gak jun ki mai sini...


nanti bole kita tenung mata dia kan...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-4-2008 02:27 PM | Show all posts
Originally posted by miss_mulan77 at 14-4-2008 12:38 PM
Lee jun ki tuh penyanyi gak aper?   lambat bebeno ko wat poll aku letak jer ler nama dia kat sini   aku nak jun ki gak


pelakon byk sgt nama nak tulis.... hahaha... jap aku buat poll
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 02:29 PM | Show all posts
Originally posted by thorgard at 14-4-2008 12:49 AM
semestinya hyori cun sgt


Tak tahu klu hyori nak perform kat mesia.. dia kan selalu pakai seksi.. sure pikir byk kali..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 02:31 PM | Show all posts
Originally posted by eyka at 14-4-2008 12:04 PM
hahahhaha aku pun sebenarnya tak kisah.... lagi pun saper je yg penah dtg malaysia... secara comercial...

cuba kita tgk artis korea yg penah dtg m'sia... tak ikut urutan & mungkin ada yg aku t ...


Jo in Sung tu dah dtg mesia.. dia gi belah terengganu.. tak silap aku Cherating.. aku dah nampak gambar dia kat kedai makan korea masa kita gi support pasukan bola korea time world cup dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 02:48 PM | Show all posts

New^______^

semestinye nk SUPER JUNIOR!! walaupun x ingat lgsg nme2 dieorg...XDD

tp..kalo vote tue...rasenye..Big Bang kowt..hahah...bru mngenali dyeorg n mkn lme mkn suke...
GD tue comei~lol.

aish...comei sgt dyeorg niyh...bole pengsan!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 02:50 PM | Show all posts

Reply #30 jjmissu's post

mak aih, x kenal lagi nama2 super junior?? boleh diterima lagi sbb dorg kan ramai.... xper2 take your time....
kalo nk kenal dgn dorg sekali dgn bini2 dorg, g la masuk rumah super junior ke-6 tuh....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-4-2008 02:51 PM | Show all posts

Reply #29 ckucin's post

oh ye... baru aku teringt... aku pun nampak gambar Jo In Sung tu kat kedai tu....

jjmissu

wah... 1st post... welcome!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 02:53 PM | Show all posts
aku nak big bang dtg sini!
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 02:59 PM | Show all posts
Originally posted by ckucin at 14-4-2008 02:31 PM


Jo in Sung tu dah dtg mesia.. dia gi belah terengganu.. tak silap aku Cherating.. aku dah nampak gambar dia kat kedai makan korea masa kita gi support pasukan bola korea time world cup dulu..


pergi g?... germnyer dulu kata tak jadi g sebab masa tu musim hujan...
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 03:30 PM | Show all posts
Originally posted by limau at 14-4-2008 02:59 PM


pergi g?... germnyer dulu kata tak jadi g sebab masa tu musim hujan...

lelax..lelax limau...yelah kate dulu tak jadi dtg sebab musim hujan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 06:22 PM | Show all posts

Reply #27 eyka's post

yo lah aku tunggu ko list nama.. ekekekek...
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 07:54 PM | Show all posts
SUJU, BIG BANG, SG WANNABE, FLY TO THE SKY, SNSD, VOS, SS501, SHINHWA, KIM JONG HOON, EPIC HIGH (ADE BNYK LAGI TP SEGAN NAK LETAK)
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 08:09 PM | Show all posts
nak shinhwa!! :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 08:29 PM | Show all posts
Eru
Kim Bum Soo
Loveholic
Evan
Sg Wannabe
Xeno
Tei
Monday Kiz
Lee Ki Chan

[ Last edited by  ckucin at 14-4-2008 08:31 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2008 08:38 PM | Show all posts

Reply #39 ckucin's post

MOnday Kiz.. M to M, Se7en...Lee Jun Ki,  TIM ... isk bnyk giler seyyy...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103930s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list