Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32146
View
151
Reply

[poll]Penyanyi Korea mana yg korang nak dorang perform kat Malaysia?

[Copy link]

Author: eyka       Show all posts   Read mode

Post time 14-4-2008 11:07 PM | Show all posts
SEMESTINYE SUJU!.
tp aku g vote big bang haahahah ..sbb antare 4 tu aku knal bigbang jer  haha..lagipn lagu bigbang best!
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2008 12:00 AM | Show all posts

Reply #41 yuuami's post

actually ramai yg besh2 tp tu ler, kita ni tak ramai yg minat oppa2 n onni2 ... takut kang diaorg dtg, tak dpt jual tiket... tu yg payah tu.. skang lak aku tgk ramai artis baru yg bagus ...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2008 08:07 AM | Show all posts

Reply #40 Hana_Hirokawa's post

aik hana, minat monday kiz gak ker???? baru la aku tau. aku ingat kan, aku sorg jer minat MK tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2008 08:53 AM | Show all posts

Reply #42 Hana_Hirokawa's post

tu die.... list pjg tul ekkek... per2 hal tunggu SUJU dtg

FLY TO THE SKY
VOS
SG WANNABE
SS501
MONDAY KIZ
EPIK HIGH
SHINHWA

........ x cukup space ni ekek
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2008 09:03 AM | Show all posts

Reply #44 moondance's post

eh eh, moon... ko pun minat MK ker?? wah, x sangka aku ramai gak minat Mk ni ek...   dh dgr album baru dorg? best wa ckp lu.... MV dia pun best....
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2008 09:36 AM | Show all posts

Reply #45 rukiaichigo's post

yup lagu dorang best.. MV pun best.. shout out loud, bye bye bye dan scar.. thank you to sara for introducing me to Monday Kiz.. jongmal komawoyo..

rukia, ko bukak ler benang monday kiz laks..

[ Last edited by  ckucin at 15-4-2008 09:37 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2008 09:37 AM | Show all posts
Originally posted by ayie77 at 14-4-2008 03:30 PM

lelax..lelax limau...yelah kate dulu tak jadi dtg sebab musim hujan..


nampaknyer limau terpedaya dengan oppa sendiri....
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2008 11:03 AM | Show all posts

Reply #46 ckucin's post

aku pun nk thanks to sara aka erenah gak sbb dia gak yg kenalkan aku dgn MK nih....   bg aku, sumer lagu2 dorg dr album 1st, 2nd and 3rd best2 belaka.... yg collaboration MK dgn kyu woo pun aku suka....     nk suh aku bukak benang baru tuh MK??? ada gak ura2 aku nk bukak benang tuk MK nih, lps aku check xdr pun benang tuk MK kat sini, tp takut xdpt sambutan jer....   kalo ko nk bukak, ko bukak la ckucin...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2008 01:23 PM | Show all posts

Reply #48 rukiaichigo's post

:handshake:

janji ko kena support aku ngan update info dorang yek
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2008 01:33 PM | Show all posts

Reply #49 ckucin's post

insya allah aku akan sentiasa support ko kalo ko bukak benang tuk MK nnt.... :handshake: :victory: :handshake:
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2008 10:34 AM | Show all posts
aku vote untuk  :pompom: :pompom:SUPER JUNIOR:pompom: :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2008 12:49 PM | Show all posts
VOS n FLY 2da Sky

Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2008 01:33 PM | Show all posts
aku nak shinhwaaaa!!!
I luv EriCCCC!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 08:43 AM | Show all posts
aku nk DBSK... sbb maser dia wat cons kat sini dulu, aku tak minat dioarnag lg
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 08:50 AM | Show all posts
Originally posted by nzhass79 at 25-4-2008 08:43 AM
aku nk DBSK... sbb maser dia wat cons kat sini dulu, aku tak minat dioarnag lg

samo lah dgn den...hati tak tergerak nak minat dorang mase dolu2...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 09:08 AM | Show all posts

Reply #55 ayie77's post

aku ingat aku sorang jer yang lambat....
upenyer ada gak geng aku
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 11:50 AM | Show all posts

Reply #55 ayie77's post

ni mesti minat ngan hero
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2008 12:00 PM | Show all posts
big bang nak buat concert kat thailand... bila ntah... tiket dia tak mahal sgt lak tu... up to RM250 je...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 12:14 PM | Show all posts
Originally posted by Ley at 25-4-2008 11:50 AM
ni mesti minat ngan hero

yuppp.....hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 12:15 PM | Show all posts
Originally posted by nzhass79 at 25-4-2008 09:08 AM
aku ingat aku sorang jer yang lambat....
upenyer ada gak geng aku

ade.....den le tu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087004s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list