Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
19238
View
151
Reply

Kes Culik Pelajar

[Copy link]

Author: exinco       Show all posts   Read mode

Post time 18-4-2008 12:07 PM | Show all posts

Reply #24 mac06's post

wah..ada insider plak kita ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2008 02:52 PM | Show all posts
Originally posted by mac06 at 18-4-2008 11:18 AM
yg ni siapun ada dingar juga ni...... cerita dr lecturer dan student lah.. tapi betul tidak inda tau lah


jangan ragu-ragu, berita dan kes ini adalah BETUL!

budak tu dapat first class punya certificate
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 04:36 PM | Show all posts
aku dgr
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 04:44 PM | Show all posts

Reply #27 exinco's post

kan??? masakan pokok bergoyang kalau teda angin..kecualilah monyet kasi guyang2
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 06:22 PM | Show all posts

Reply #28 thorgard's post

yg kino tau budak tu org sibu....kawan kino org sarawak gak cakap....matai la kalo itu geng2 sana dtg kk cari itu penculik....memang la kena parang....
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 07:46 PM | Show all posts

Reply #30 kinokuniya's post

aha, mmang matai klau gitu...  takut-takut klau silap orang yg drg parang
nila bah, di pengaruhi alkohol, sampai sanggup buat gitu
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 10:57 PM | Show all posts
harap2 dpt hukuman setimpal , bukan sekadar beberapa sebatan dan 10 tahun penjara ,SAHAJA!:@
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 11:03 PM | Show all posts

Reply #32 adore_cat's post

yup...klau bleh, paling kuang 20 tahun n sebat 100 kali ka ..biar kuyak :@
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 12:29 AM | Show all posts
Originally posted by sixfullbar at 18-4-2008 09:22
sia teringat piring astro sky pernah kena rembat


oit..nda da kaitan
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 03:16 AM | Show all posts
huhuhuhu kin takut owh..1st tym msuk kingfisher afta the incednt takut berabis ni..parents pun sibuk suru anak2 be xtra3 careful...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 03:18 AM | Show all posts

Reply #16 sixfullbar's post

really??? ums ja ka yg kc diam perkara2 cm ni?? u len???
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 08:10 AM | Show all posts

Reply #34 pejalanlangit's post

ala sky..sama juga dengan pokok kaktus kecil2 kana tapau
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 08:11 AM | Show all posts

Reply #36 devil's post

u lain pun memang banyak rahsia tersembunyi tu..sia yakin tiadalah U yg 100% clean and clear dari kes2 'terpencil' ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 10:29 AM | Show all posts
..tapikan sia rasa.kes lain teda maknanya klu UMS mo kasi tapuk bah kan..sebab involved org luar..jadiknya...klu penjenayah tuh non-UMS , apa yg mo malu?klu penjenayah oeg UMS, then, logikla mo tapuk..

all U ada story-mory nya tersendirik............
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 01:18 PM | Show all posts
bagus sula ja tu penculik2.. budu btl.. adakah lps tingu movie hong kong trus mau tiry 'aksi2' dia.. bgs kunun bdk2 lagi.. ni tua bangka sda..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 02:19 PM | Show all posts

Reply #40 noangel's post

sula dengan kayu yg ujungnya ada barb wire@ paku payung 6 inci..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-4-2008 04:51 PM | Show all posts
dengar2 cerita student yg kena culik tu cantik bah kunun. ada kawan bagitau (lebi kurang insider ums juga la) dia kenal tu perempuan.woi cun oh, dia bilang.
mangkali terliur tu penjenayah bila tengo perempuan ni. tu pasal la dia tangkap.

ni pula kes buang bayi
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 05:00 PM | Show all posts
Suspek kedua culik pelajar UMS berjaya ditahan polis -New Sabah Times
   
18th April, 2008
KENINGAU: Suspek kedua yang didakwa menculik dan melarikan seorang pelajar perempuan Universiti Malaysia Sabah (UMS) berusia 22 tahun berjaya ditahan polis dalam satu sekatan jalan raya berhampiran Kelab Golf Tambunan pada jam 10.15 pada pagi Khamis (kelmarin).

Ketua Polis Daerah Kota Kinabalu ACP Ahmad Sofi Zakaria berkata, suspek kedua itu yang menaiki sebuah van dari arah Keningau ke Tambunan berjaya ditangkap polis apabila pemandunya berhenti di lokasi sekatan jalan raya itu.

Suspek kedua yang berusia 29 tahun itu cuba melarikan diri namun polis yang sudah bersiap sedia berjaya mengepung dan menangkapnya,

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 05:08 PM | Show all posts
KESELAMATAN PELAJAR AKAN TERUS TERJAMIN-New Sabah Times

18th April, 2008
KOTA KINABALU: Universiti Malaysia Sabah (UMS) memberi-kan jaminan akan berusaha sedaya upaya terbaik untuk memastikan keselamatan pelajar-pelajarnya.

Untuk menghalang golongan pelajar meninggalkan kampus, universiti itu merancang menyediakan lebih banyak kemudahan termasuk kantin yang menyediakan makanan Cina dan pelbagai jenis sajian untuk memenuhi keperluan para pelajarnya. Buat masa ini universiti sudah menyediakan pelbagai kemudahan antaranya sambungan tanpa wayar untuk melayari internet,

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 07:42 PM | Show all posts
huahuaa.. mau buat kadai2 d ums??.. mana ada urg mau p beli belah tu.. mahal gila..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 08:55 PM | Show all posts

Reply #32 adore_cat's post

kasi potong itu barang....supaya dia tak dapat rogol orang lagi len kali:@ :@
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 09:30 PM | Show all posts

Reply #43 captain_scubby's post

Keningau jugak yang dihi-lite bah...cessss
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 09:32 PM | Show all posts
Originally posted by exinco at 19-4-2008 16:51
dengar2 cerita student yg kena culik tu cantik bah kunun. ada kawan bagitau (lebi kurang insider ums juga la) dia kenal tu perempuan.woi cun oh, dia bilang.
mangkali terliur tu penjenayah bila t ...


my bro-in-law berabis ribu-raban..baru2 neh try IVF, tapi nda jadik jugak...................org yg baik2 nda dapat tapi kenapa lah binatang2 yg buang baby neh senang jak mo buang2 baby......
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 11:01 PM | Show all posts
kasi hukuman berat saja...:@ :@
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2008 06:42 AM | Show all posts
Originally posted by pejalanlangit at 19-4-2008 09:32 PM


my bro-in-law berabis ribu-raban..baru2 neh try IVF, tapi nda jadik jugak...................org yg baik2 nda dapat tapi kenapa lah binatang2 yg buang baby neh senang jak mo buang2 baby......


ni sia setuju...bila org.org tak mo anak ..senang jak dpt ..siap di buang2 lagi
betul kata ko tu .....my best friend sudah habis ..puluh ribu ..gara2 mo dpt baby ..sggp buat IVF la ICSI la
tp tak dpt juga.............................................
sedih sungguh yg membuang bayi ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049898s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list