Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
19942
View
151
Reply

Kes Culik Pelajar

[Copy link]

Author: exinco       Show all posts   Read mode

Post time 20-4-2008 11:20 AM | Show all posts

Reply #43 captain_scubby's post

sia rasa lawaklah cara dorang ditangkap ni

nak kata polis cekap, sebenarnya penjahat yang palui sangat
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2008 11:23 AM | Show all posts
Originally posted by captain_scubby at 19-4-2008 05:08 PM
KESELAMATAN PELAJAR AKAN TERUS TERJAMIN-New Sabah Times

18th April, 2008
KOTA KINABALU: Universiti Malaysia Sabah (UMS) memberi-kan jaminan akan berusaha sedaya upaya terbaik untuk memastika ...


hahaha..news ni nampak sangat ums nak jaga muka utk  kejadian ni..barulah terfikir nak buat kantin masakan cina napa tak terfikir nak buat awal2 kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2008 11:45 AM | Show all posts
student tu ada kena apa-apa ka? nda kan dorang suka2 jak kidnap.
gila juga mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2008 12:31 PM | Show all posts

Reply #35 devil's post

yep.. the day after the incident aku pon mintak member teman pi kingfisher.. selama ni selamba kodok je merewang sana sorang2..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2008 12:33 PM | Show all posts
Originally posted by devil at 19-4-2008 03:18 AM
really??? ums ja ka yg kc diam perkara2 cm ni?? u len???


semua u ada masalah diorang sendiri.. n diorang prefer diam.. kalau dapat settlekan secara dalaman no need to war2kan pada orang luar.. but still mulut orang.. walau ko diam macam mana skali pon akan bocor gak kat luar..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2008 12:35 PM | Show all posts
Originally posted by pejalanlangit at 19-4-2008 10:29 AM
..tapikan sia rasa.kes lain teda maknanya klu UMS mo kasi tapuk bah kan..sebab involved org luar..jadiknya...klu penjenayah tuh non-UMS , apa yg mo malu?klu penjenayah oeg UMS, then, logikla mo t ...


yes... tak dinafikan tu... seboleh2nye cerita dalam kelambu stay dalam kelambu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2008 12:38 PM | Show all posts
Originally posted by exinco at 19-4-2008 04:51 PM
dengar2 cerita student yg kena culik tu cantik bah kunun. ada kawan bagitau (lebi kurang insider ums juga la) dia kenal tu perempuan.woi cun oh, dia bilang.
mangkali terliur tu penjenayah bila t ...


aku pon dengar jugak yang budak ni memang cantik.. but aku tak sure samada penculik tu dah aim dia dah lama or jenis yang main rembat je sape2.. takde target spesifik laa..

btw the latest, budak ni mintak ditukar ke U lain.. tak sanggup dah dok sini.. trauma giler.. kesian betul..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2008 01:39 PM | Show all posts

Reply #57 blankie's post

mintak balik UNIMAS la tuh kot.........
sian dia..

klu betul dia nih lawa, silap2, mmg kena target sdh tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2008 04:42 PM | Show all posts

Reply #57 blankie's post

kesiannya
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2008 12:56 PM | Show all posts
kazen sia yang study UMS cakap budak tu tidak dirogol..syukur
cuma hampir-hampir jalah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2008 02:50 PM | Show all posts
hish...mmg bahaya oh kan skrg ni...even jln ramai2 pun bleh org culik lg...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2008 03:53 PM | Show all posts
ish.. tekajut sia bila terbaca pasal penculikan ni di berita harian online. Nda sangka perkara begini boleh terjadi di sabah. Mcm dlm drama pula
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-4-2008 01:02 AM | Show all posts
Originally posted by ^_^Angel at 21-4-2008 12:56 PM
kazen sia yang study UMS cakap budak tu tidak dirogol..syukur
cuma hampir-hampir jalah


wah bagus juga penjenayah tu kan. mustahil,impossible.
kazen ko tu ada tanya ka tu mangsa? aku nda pecaya oh..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2008 09:29 AM | Show all posts

Reply #60 ^_^Angel's post

kawan sia yg lecturer pula ckp budak tu memang kena rogol.... so VC jumpa dia tanya apa yg dia ble tolong, budak tu minta balik sarawak... pindah U
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2008 11:21 AM | Show all posts
sumandak2 sekalian, pelajarilah teknik ini kalau ada nak kena ragut beg ya

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2008 01:23 PM | Show all posts
Originally posted by sixfullbar at 22-4-2008 11:21 AM
sumandak2 sekalian, pelajarilah teknik ini kalau ada nak kena ragut beg ya




....aiyakk.....ini mesti kes selalu tgk wrestling ni.......
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2008 01:47 PM | Show all posts

Reply #64 mac06's post

can sumbody verify?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2008 03:51 PM | Show all posts

Reply #67 pejalanlangit's post

setakat ni tia tau lah...

sia cuma pernah dengar dr lecturer UMS dan juga hari tu di Berita TV1 ckp cedera dan dirogol... itu ja..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 09:35 AM | Show all posts

Daily Express, Friday, 25th April 2008

sia teramatlah tension bila baca frontpage Daily Express hari ni....
klu sia ada kuasa... mo ja kasi sula, kasi potong private parts tu rapists tu, kasi lethal injection, kasi hukum bunuh di elektrik chair... apa yg dorang buat sama that girl is really bukan perbuatan manusia.... sembelih ja dorang tu... tia layak jadi manusia tu... binatang pun tia kejam cam tu..

sia malas mo pi scan.. so sia ambik gambar guna hp ja. Hopefully clear enough for everybody to read.

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 09:35 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 09:36 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 09:36 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 09:37 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 09:37 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 09:38 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057743s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list