Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
19941
View
151
Reply

Kes Culik Pelajar

[Copy link]

Author: exinco       Show all posts   Read mode

Post time 25-4-2008 09:59 AM | Show all posts
dorang dapat imprisonment 108 tahun kan

tapi tak berbaloilah dorang punya hukuman ni..tidak mencerminkan kejahatan doran bikin..patut lifetime imprisonment utk rappers ni :@, sebab tu sumandak will be haunted by this incident for a lifetime

[ Last edited by  sixfullbar at 25-4-2008 10:03 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 10:05 AM | Show all posts
sia pernah nampak video rappist kena sebat dipenjara malaysia (how it got out i don't know)..fuhh..gilalah sampai hancur kulit pantat dorang woo tu macam tak sampai 10 sebatan saja tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 10:21 AM | Show all posts

Reply #76 sixfullbar's post

manada 108 tahun.... yg ariffin tu 31 years, bila dia kluar nanti umur dia 58 tahun dan yg sharizal tu 28 tahun, umur bila kluar 49 tahun....

inda cukup bagi sia tu hukuman dorang tu....
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 10:22 AM | Show all posts

Reply #76 sixfullbar's post

eh... jaga2 six.. bukan rappers aaah... marah nanti yg peminat2 rap dance...

rapist bah tu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 10:23 AM | Show all posts

Reply #77 sixfullbar's post

eh... inda pula kena censored tu perkataan "p*nt*t" kan...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 11:01 AM | Show all posts

Reply #78 mac06's post

kalo aku jadi hakim....mau2 nya aku hukum dorang kena liwat balik....ahahahah panggil banduan or prison guard dari US sana ka...cari yang gay....ahahahhaa then sontot dorang berulang2 kali....biar senang dorang berak lepas 2-3 kali hukuman....
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 11:34 AM | Show all posts
Originally posted by mac06 at 25-4-2008 10:22 AM
eh... jaga2 six.. bukan rappers aaah... marah nanti yg peminat2 rap dance...

rapist bah tu..


hehehe..kesalahan ejaan
rapist

yg 108 tahun tu sia nampak di tv 3 suku semalam. tapi itu hakim buli suruh buat hukuman berjalan serentak itu sebab dapat sikit saja masa dalam penjara

[ Last edited by  sixfullbar at 25-4-2008 11:35 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 11:36 AM | Show all posts

Reply #80 mac06's post

iya pulak mungkin kalau bod sabah itu tut tidak lucah pun miahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 11:42 AM | Show all posts
anyway..ini video sebatan...please click with caution this video involved nudity

http://youtube.com/watch?v=n9d1ulYdjXI

gila oh sakit tu

mula2 menjerit pesalah tu, by the time 15, tiada sudah suara dia.

itu baru 20 sebatan tu..blum tahulah kalau 35

[ Last edited by  sixfullbar at 25-4-2008 11:46 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 11:57 AM | Show all posts

Reply #84 sixfullbar's post

biar ja sampai inda hidup kena sebatan.... masih tidak cukup sia rasa utk menebus kezaliman dorang tu... bygkan, tu student mcm kena hukum tanpa apa2 kesalahan.. yg dua tu kena hukum selepas dorang "bergumbira", yg tu student, tiada salah apa2, seumur hidup kena hukum...

setuju juga dgn kino.. htr pi prison US... biar kena liwat.... tapi silap2 drg suka pula aiyak..... susah susah....
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 12:18 PM | Show all posts

Reply #84 sixfullbar's post

ngeri la

4 sebatan pertama tengok secara normal...
masuk sebatan ke-5 aku tutup2 muka pakai kertas A4...intai2 gitu...masuk sebatan yang ke-7 aku dah lipat kertas A4 tu tutup kepala kasi ada lubang sikit je asal nampak...
masuk sebatan ke-12 aku dah nak termuntah...lari kuar dari bilik...tutup telinga dengan tangan yang bergegar....nda sanggup melihat dan mendengar....kawan kino take over my pc n menengok sampai abis 20 sebatan
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 12:48 PM | Show all posts

Reply #81 kinokuniya's post

kino..hntr sj dorg pigi sona prison mcm prison break tu..baru dorg tau
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2008 01:19 PM | Show all posts
Sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga. tu yang boleh saya katakan. diaorang ni dah banyak lakukan jenayah termasuk mencuri.

sepa sanggup makan free dalam penjara sekalipun sebulan. eeehhh sya nda mau oh.

Fakta Nombor Hukuman

[ Last edited by  exinco at 25-4-2008 01:25 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 02:35 PM | Show all posts
pembetulan
memang mangsa di rogol
kazen sia cakap pihak ums seboleh-bolehnya mau cakap tidak kana rogol
baru baca news tadi
sorry..kazen sia tu student jak
memang sadis cara tu mangsa di perlakukan
dalam news cina tulis siap kena kasi masuk mulut lagi tu anu binatang bangsat :@
sorang drive, sorang rogol...macam tu bergilir-gilir
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 03:09 PM | Show all posts
Originally posted by kinokuniya at 25-4-2008 12:18 PM
ngeri la

4 sebatan pertama tengok secara normal...
masuk sebatan ke-5 aku tutup2 muka pakai kertas A4...intai2 gitu...masuk sebatan yang ke-7 aku dah lipat kertas A4 tu tutup k ...


first dia kana sebat tu memang sia dapat rasa woo sakitnya, maklumlah sia pernah kena sebat macam stail tu masa di sikul (tapi pakai seluarlah )

lepas ke lima tu memang takut suda sia tinguk sebab  mula berdarah suda..

mau tanya bah kalau dijatuhkan hukuman 30 tahun dengan sebatan 20 kali, maksudnya sebat tu 20 kali macam mana kira? setiap bulan 20 kali kena sebab? setahun sekali?

kalau setiap bulan memang hancurlah sana tempat kena sebat tu ndak buli duduk..tidur pun tertiarap. ini kalau itu pesalah tidak insaf juga sia tia taulah..buli kasi bom saja stail najib
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 03:36 PM | Show all posts

Reply #90 sixfullbar's post

bagi sia... dia insafpun teda guna.... dia sudah kasi hancur hidup org lain.... mcm tu peguam cakap... sapa ble kasi balik tu student punya perasaan yg dulu sebelum semua ni berlaku....

sure tu student trauma gila tu.... kita yg tidak kena pun rasa mo gila dengar.. apa lagi tu student yg experience sendiri tu ordeal....
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 03:45 PM | Show all posts

Reply #90 sixfullbar's post

sia rasa sekali ja tu sebatan tu kena.... klu setiap tahun.. bagus kasi terang sama public biar semua org tau hukuman pedo, child sex, rape etc ni camna.

video ni patut kasi tunjuk sama public... supaya dorang tau camnalah rupanya kena sebat ni... dorang ingat mungkin kena sebat ni mcm kena sebat masa sikul mengkali....

tapi sia tetap tia puas hati.... yg kena sebat tu, lepas kena sebat.. relax ja berjalan tu.... lain kali sebat bukan tu p*nt*t tu... sebat di seluruh badan... yg rapist tu.. sebab juga di bhg depan... biar dia rasa camna perasaan org yg kena rape tu... sebab sia rasa klu di bhg p*nt*t tu, kurang nerve sana....

[ Last edited by  mac06 at 25-4-2008 03:52 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 11:22 PM | Show all posts

Reply #92 mac06's post

kan bagus pinda sebatan tu setiap bulan..musti hancur suda tu mmg sapa2 pun akan fikir banyak kali..kalau penjara 50 tahun sebatan 35 saja sepanjang 50 tahun huhuhu bersiul ja itu pesalah
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 11:51 PM | Show all posts

Reply #89 ^_^Angel's post

ewww.. gila suda dorang ni

btw, baca d news pun tau dia kena rape semua. tgk pertuduhan yang dikenakan terhadap pesalah.

kesian oh dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-4-2008 01:25 AM | Show all posts
lepas sebat taru limau. hah baru tau.
tengo muka penjenayah tu, memang menyampah aku tengo.
kalau sya diberi peluang menyeksa penjenayah ni, huh konform lebih kejam dari jepun.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2008 10:18 AM | Show all posts
so apa status pelajar tu? pindah ka suda dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2008 01:50 PM | Show all posts
physically & mentally tortured...kijam sgt2...:@
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2008 03:15 PM | Show all posts

Reply #95 exinco's post

lepas sebat bungkus montot yang luka tu ngan garam kasar sekilo....muehehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2008 04:15 PM | Show all posts

Reply #98 kinokuniya's post

bagi up lagi..lepas sebat, siram ngn air gula pastu suru durang duduk atas sarang semut api..   pastu cabut kuku durang guna playar
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2008 04:45 PM | Show all posts
Originally posted by sixfullbar at 28-4-2008 10:18 AM
so apa status pelajar tu? pindah ka suda dia


tak sempat nak korek lagi.. tapi ada dengar2 budak ni dah mati bunuh diri... harap2 tu gosip n kabar angin semata..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067999s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list