Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
18993
View
51
Reply

make-up kancil..brapa kos?

[Copy link]

Author: mfr892005       Show all posts   Read mode

Post time 8-5-2008 02:47 PM | Show all posts

Reply #39 viper_2803's post

manager perodua service tu dh call kita lepas kita emel dia malam td...
pastu dia bgtau mungkin dealer perodua tu dh ubah format invoice dia...
dia suh kita kira sekali tgk amaun betul tak...
so bila kira2 betul...maknanye dia caj kita sekali je..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2008 02:48 PM | Show all posts

Reply #38 takumi86's post

sama la mcm aku...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2008 04:44 PM | Show all posts

Reply #41 tomatogirl's post

ok ler tu...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2008 04:45 PM | Show all posts

Reply #42 tomatogirl's post

aku pun sama daa...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-10-2008 11:28 PM | Show all posts
agak2 kauorang kalau nak kasik macam ni brapa eh...make up bahagian luar je...



pastu skali dengan speaker

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2008 12:20 AM | Show all posts
la.............tak buat2 lg ke...........
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2008 10:48 AM | Show all posts
jangan potong spring standard! Sayang spring tu wei.. Ko try cari spring blkg kete wira then ko potong je, lg selesa kalau guna yg ni.. Kurang mantol-mantol..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2008 07:14 PM | Show all posts

Reply #46 cikguranggi's post

x lg le
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2008 11:05 PM | Show all posts
Originally posted by askRULE at 27-4-2008 03:34 PM

turbo


OOO baru nak tanya...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2008 02:52 PM | Show all posts
bape kos nk pasang power stering pada kancil?


regards
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:44 PM | Show all posts
Originally posted by mfr892005 at 10-10-2008 11:28 PM
agak2 kauorang kalau nak kasik macam ni brapa eh...make up bahagian luar je...



pastu skali dengan speaker

tukar le style daihatsu..!!
smart sikit bro..!!
lagi pun klu letak specker beso2 camtu salah bro..!! x nampak cermin blakang!!
lagi satu kancil akan jadi berat dan slow...!! semput kancil bro..!!





[ Last edited by  keicar_boy at 22-12-2008 05:04 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2017 08:32 PM | Show all posts

Assalamualaikum, kat mana kalau nak buat kancil kasi lawa?? Ada contact no dia?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080923s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list