Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23480
View
165
Reply

PERODUA NAUTICA 4WD

[Copy link]

Author: amazed       Show all posts   Read mode

Post time 25-4-2008 07:20 PM | Show all posts
yg mampu beli ler, yg tak mampu tu diam2 jer tengok dari dekat ....
keputusan ditangan sendiri, badan sendiri yg menanggung, bukan saper2 punggg...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 07:48 PM | Show all posts


mcm best jerk new vitara ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 07:58 PM | Show all posts
erk mcm rush
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2008 12:06 AM | Show all posts
the same body; terios, rush and nautica.... it's better amek rush, it's only 88k...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2008 12:21 PM | Show all posts
Originally posted by p4k4bu at 25-4-2008 02:12 PM


Oh yea.... SX4... canteek... berapa regenye ye?

Bukanle Pak Abu nak beli... tak kena gaya le dgn orang "mude" mcm Pak Abu ni... saja nak tau je...


harga lbh kurang rm89k..
kalau ada lebih duit sikit.. tambah rm20k.. bleh ambik vw polocross
lebih menarik... kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2008 12:59 PM | Show all posts
RUsh dlm 90k

nautica maybe dlm harga 65-70k kot...coz engine 1.5...

avanza 1.5 70k+++

Originally posted by archilless at 26-4-2008 12:21 PM


harga lbh kurang rm89k..
kalau ada lebih duit sikit.. tambah rm20k.. bleh ambik vw polocross
lebih menarik... kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2008 11:55 AM | Show all posts
den tlg up blk wpun den TERbukak tajuk samo..
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2008 12:28 PM | Show all posts
tambah sket dapekla suzuki grand vitara
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2008 12:35 PM | Show all posts
Giler mahal.................Tambah lagi RM780,000 dah boleh dapat Porcshea Cayyene
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2008 12:45 PM | Show all posts
Originally posted by ashna at 25-4-2008 06:22 PM


kann??
bukan ke harga pun lebih kurang sama ngan toyota rush??
at least kalau beli rush nampak gah sket pegi hantar service kat toyota SC...boleh la feeling pakai keta non malaysia katanye


tak jugak.....last
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2008 12:59 PM | Show all posts

Reply #50 viper_2803's post

tu bila Perodua dah dibeli oleh toyota
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2008 08:59 PM | Show all posts
Originally posted by abang_sayang at 26-4-2008 12:59 PM
RUsh dlm 90k

nautica maybe dlm harga 65-70k kot...coz engine 1.5...

avanza 1.5 70k+++


tapi rush indon mari..
ni direct from japan one..
mesti mahal..
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2008 09:01 PM | Show all posts
Originally posted by neotoxin at 28-4-2008 12:59 PM
tu bila Perodua dah dibeli oleh toyota


nampaknya produa dah lari dari konsep asal..
jual kereta yg reliable & mampu dimiliki rakyat..

skrg kete dah ala2 lebih mahal dari kete import..
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2008 07:00 AM | Show all posts
Rush 2WD, Naughtyka  full time 4WD, so Naughtyka lebih kuat telan mnyak, btulka ni?
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2008 07:38 AM | Show all posts
klu tanya p2... jual mahal sbb nak menten harga second mahal gak nanti kekdahnyer
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2008 05:26 AM | Show all posts
Dlm berita tuh hari, target user Nautika ni utk org yg sudah mempunyai 2 atau lebih keter. Indirectly, maksudnya org yg beli keter ni org yg dah banyak duit beli Nautika ni just for fun atau saje2....P2 ni dah mula nak tunjuk eksen cam Proton dulu2.

Nautika ni sudahla 1.5, Auto 4wd pulak tu,  mesti kuat mentekedarah minyak.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2008 09:47 AM | Show all posts
japanese car assembly maker... tapi menyamar sebagai pembuat keta nasional
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2008 11:49 AM | Show all posts
Originally posted by cervantes at 1-5-2008 05:26 AM
Dlm berita tuh hari, target user Nautika ni utk org yg sudah mempunyai 2 atau lebih keter. Indirectly, maksudnya org yg beli keter ni org yg dah banyak duit beli Nautika ni just for fun atau saje ...


diorg kat produa tu ingat org2 banyak duit ni layan brand produa ke?
harus diorg angkat vw polocross berbanding notika ni..
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2008 10:53 PM | Show all posts
mahal ba..aiyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2008 06:39 AM | Show all posts
Guys Gals, semelam kakak saya pergi perodua desa pandan, walaupun naghty car   belum sampai, tapi jumpe sales person kat situ, dia kata harga around RM90k.

kalo betul, mahalnyer. rase mcm tak worth it jer beli perodua.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081637s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list