Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
84818
View
2529
Reply

TERATAK SEMBANG

 Close [Copy link]

Author: jellypuff       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-5-2008 12:31 PM | Show all posts |Read mode






Mari kawan2 adik kakak kita sambung bersembang kat sini.. di sebab kan teratak lama dah di kunci meh lah kita bersantai di sini pulak ...

[ Last edited by  jellypuff at 4-11-2008 07:55 AM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2008 12:38 PM | Show all posts
yea yea.. kimi orang kedua kat sini. ahaks..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2008 12:39 PM | Show all posts
peserta pertama (Jelly tukang pegang riben..)

sejuk mata memandang tengok rumah tu...

kedua pun okey la tu

[ Last edited by  naninana at 27-5-2008 12:40 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2008 12:39 PM | Show all posts
yok!  kita bersantai-santaian kat teratak sambil keje...

keje tu keje jugak....sembang tetap on..kecuali kalau kena attend meetings and discussions...pada yg "freelancing"  kat rumah tu boleh le ON 24 jam
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2008 12:41 PM | Show all posts
jemput makan durian gucci
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2008 12:42 PM | Show all posts
muak plak gucci tgk avatar gucci si durian tu...tapi nak tukar rasa macam makan masa gucci betul....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2008 12:42 PM | Show all posts
buat macam jelly ni  sambil masak  boleh sembang lagi kat sini..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2008 12:43 PM | Show all posts

Reply #6 gucci's post

tukar lah gambar durian tu..manalah tahu org yg tak suka durian tu akan masuk sini..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2008 12:55 PM | Show all posts
   lama tak sakat orang yg tak suka makan durian itiew

gucci calling hamy...come in hamy....gucci calling hamy...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2008 12:59 PM | Show all posts

Reply #9 gucci's post

nanti dia masuklah tu..

sebut pasal durian ni dah musim kan..jelly tengok dah banyak org jual durian kat tepi jalan..
dah lama tak buat kuah durian ni..sedap makan dgn roti..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2008 01:03 PM | Show all posts
hehehe...musim durian balik semula aa...kiranya avatar gucci ni masih valid lagi la ye...

haah la....kalau hubby dia suka makan kuah durian dengan pulut...gucci suka cicah dengan roti....
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2008 01:09 PM | Show all posts

Reply #5 naninana's post

sambung kisah sat kak ... akak koje ... ..??? .... tak perlu test org k???






** kak jelly edit ye

[ Last edited by  jellypuff at 27-5-2008 05:48 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2008 01:16 PM | Show all posts
uik...umah baru...k masih antara orang yg terawal report kt umah baru ni...
masih pages pertama baru la kan...hehehe

emm sal pun tak suke sgt biasa mkn dlm sebiji dua je..mkn byk pening kepala
tak tahan bau dia..cian sal

jpj...em ade org yg keje kt jpj ke...emm nk tanye skit leh..pe prosedur utk tukar color kereta ek..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2008 01:24 PM | Show all posts
nak tukar kaler kereta sila isi borang kaler kat mana2 kedai hardware cawangan jpj...kui..kui...kui.....
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2008 01:57 PM | Show all posts

Reply #13 SalJue's post

kak naninana kn keje .....


** kak jelly dah edit kan..

[ Last edited by  jellypuff at 27-5-2008 05:50 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2008 01:58 PM | Show all posts
jumpa mlm nih yer gengs .. nk g wat keje lua sat .. !!
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2008 02:56 PM | Show all posts

Reply #14 gucci's post

  kak gucci ni mainkan kite
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2008 03:36 PM | Show all posts
rumah baru.............bestnye....

salam semua...apa khabar.....masuk kejap nih, jenguk e-mail dan pm......



Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2008 04:54 PM | Show all posts
SAPA SAPA TERSEBUT NAMA KEJE AKAK TU TOLONG EDIT EK...





kang sis-sia kena blok tak boleh masuk sini

[ Last edited by  naninana at 27-5-2008 04:56 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2008 06:41 PM | Show all posts
yeay... yeay... dah masuk rumah baru...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.143876s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list