Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
84887
View
2529
Reply

TERATAK SEMBANG

 Close [Copy link]

Author: jellypuff       Show all posts   Read mode

Post time 10-4-2009 08:56 AM | Show all posts
Originally posted by GabriellaMendez at 10-4-2009 08:44 AM



haah... dulu bengang aje bila hubby nak OST tp skarang dah okay dah.  my boys pun x kecoh kecoh sangat, paling paling tidak, weekend balik rumah parents - my boys suker la, dpt manja ngan o ...


weih memang pun.........................dgn opah ke...dgn atuk ke..........minta la apa pun,selagi org tua tu mampu, mmg dapat la........


kalau dgn kite, dapat jegil mata ada la............


kite dulu, masa kecik..........mintak cenggitu kat org tua, harus kena sekeh...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2009 08:56 AM | Show all posts
Originally posted by Nurina at 9-4-2009 23:17


klu B kena ni...
sure datang meghoyan dia...   



slalu kena pon.. lagi satu, bila dah type dengan penuh semangat ala2 cerpen novel gitew, sampai tersepit2 kuku celah keyboard, alih2 bila hit 'send' dia kata your message is less than 10bytes.. boley?:@ :@  tapi bila anto one-liner lepas pulak... x hangin ke satu badan dibuatnya?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2009 08:57 AM | Show all posts
Originally posted by Nurina at 9-4-2009 23:19


tulah...
rambut nina ni klu panjang mesti banyak gugur
dh mcm orang kena leukimia je...  



duh statement... over tul la nina nie.. akakakakka
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2009 08:57 AM | Show all posts
Originally posted by GabriellaMendez at 10-4-2009 08:53 AM



ye ye btul... harus penyakit giler credit ni menyerang balik x lama lagi.. akakaka


bukan tak lama lagi..........now pun dah start nih...............geram je bila tengok ranking dah susut...bukan satu tangga, tapi 3 tangga tu...............
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2009 08:58 AM | Show all posts
Originally posted by pjan at 9-4-2009 23:20


dia dah tido kut..hari ni kan hari apa???



wawawah... sapa tu ngumpat kita? veri notty aaaaa both of u...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2009 08:59 AM | Show all posts
Originally posted by Nurina at 9-4-2009 23:28


malam permintaan   



ahahhaa...talking from experience kan Nina??
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2009 09:01 AM | Show all posts

HO-YEAH v 2

dah 102 dah nie... mana jelly x sampai2 nieh.  nak tunggu dia potong riben bukak umah baru.  suma dah siap dah.  nasi goreng Nina pun dah nak sejuk dah tu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2009 09:02 AM | Show all posts
Originally posted by GabriellaMendez at 10-4-2009 08:58 AM



wawawah... sapa tu ngumpat kita? veri notty aaaaa both of u...


ate, dlm minggu ni kita ber3 aje pun........

org len mana pi ntah.....bila B tak de, lain pulak rasanye...ejeje
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2009 09:07 AM | Show all posts
Originally posted by pjan at 10-4-2009 09:02


ate, dlm minggu ni kita ber3 aje pun........

org len mana pi ntah.....bila B tak de, lain pulak rasanye...ejeje



errr... iye ker?  ekekekk... malu la  
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2009 09:15 AM | Show all posts
nak logout...malam kang sambun...

mau kemas2 rumah.....macam tongkang pecah udah...rimas betul...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091208s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list