Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
77929
View
2100
Reply

public mutual2

 Close [Copy link]

Author: kirawang       Show all posts   Read mode

Post time 19-8-2008 11:27 AM | Show all posts
Originally posted by tauke at 19-8-2008 11:25 AM


harap korang datang ler. kalau tak leh main sekali pon, datang je ler. memeriahkan majlis. bawak sekali anak2, first wife, second wife, boyfriend, girlfriend, tunang etc

yang nak main, tak ...


ko bawak la adik ko amran, kompom ramai gile datang....
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2008 11:42 AM | Show all posts
Originally posted by whomyd at 19-8-2008 11:27


ko bawak la adik ko amran, kompom ramai gile datang....


bahaye skit.....nanti ramai yg main futsal kat luar court
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2008 12:36 PM | Show all posts
esok aku akan mc.....sbb akan ke melaka.

baru jab nih client aku call.....kata nya satu opis dia nak masuk....tp satu opis dia ada 4 org jek. ok lah tuhhh...tetap rezeki..alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-8-2008 02:53 PM | Show all posts
Training, balik to 7-30 as usual

1. The Worst performance between PM vs Competitors..by Amran

2, Motivation story by Muzar
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2008 03:06 PM | Show all posts
laaaaa

setat la 6.30 boss......i kena balik awal ari nih

byk sgt urusan negara
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2008 03:13 PM | Show all posts
ni map nak ke Sport Plaza



Location map:

Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2008 03:55 PM | Show all posts
Originally posted by LAT at 19-8-2008 03:13 PM
ni map nak ke Sport Plaza



Location map:

http://www.gofutsal.com/uploads/sportsplaza93_map.jpg


worraaiiittt.... thanks abe lat...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-8-2008 03:56 PM | Show all posts
Originally posted by Jelita at 19-8-2008 03:06 PM
laaaaa

setat la 6.30 boss......i kena balik awal ari nih

byk sgt urusan negara



last week kami start 6-30 kau sakit perut lah...ponteng..

tapi nana kau cakap, sakit perut pon, sempat makan mee..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2008 04:45 PM | Show all posts

Reply #1981 kirawang's post

mana ada mkn...tapau jek.

Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2008 04:45 PM | Show all posts

Reply #1981 kirawang's post

mana ada mkn...tapau jek.

Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2008 10:37 PM | Show all posts
Originally posted by kirawang at 19-8-2008 03:56 PM



last week kami start 6-30 kau sakit perut lah...ponteng..

tapi nana kau cakap, sakit perut pon, sempat makan mee..



sorry boss saya tak dpt dtg tadi. Tak berapa sihat. Lagi pun nenek saya masuk hospital
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2008 11:20 PM | Show all posts
k.jel awat la balik awai sgt
tak dan nak bayag duit club...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2008 11:24 AM | Show all posts
Originally posted by edypublicmutual at 19-8-2008 10:37 PM



sorry boss saya tak dpt dtg tadi. Tak berapa sihat. Lagi pun nenek saya masuk hospital



ok Di, tak pe,,,,

janji...

keep the fire burning.......................
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2008 11:26 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2008 11:27 AM | Show all posts
Untuk info, new agency manager hanafiza, dah berjaaya join ourteam...bersama team beliau..

Bulan 10, nanti kalau tak ada apa2 prob, sorang lagi AM bersama termasuk team beliau join Univest Group...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2008 02:41 PM | Show all posts

sales Update

Until semalam, sales aprrove paling banyak ialah sis frapamocha,,hampir 300K..

diikuti oleh tauke, hampir 200k...

sales dua AM saya.....masih slow......
mungkin mereka berdua tu hero tamil jege...kalah kemudian...

Dan hari ni, jel tengah struggle kat malaca dengan new clients beliau...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2008 08:18 AM | Show all posts
muningggggggggg

alhamdulillah....close cash n epf....sume new clients.

ini sales utk bln poser.....komisen lps raya
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2008 10:08 AM | Show all posts

Reply #1987 Jelita's post

Amin...... rezeki bulan sya'ban! Akhir bulan ni insyaAllah saya ada beberapa submission untuk EPF 2nd withdrawal. Fuh, barulah dapat bernafas semula......

Kak jel, mintak tolong skit..... boleh tolong scan gambo saya tak? Nak masuk dlm kad raya. Rasa2 kalau antar gambo 10 tahun dulu boleh terima tak?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2008 11:01 AM | Show all posts
scan??

email aje lah ke boss direct. takyah scan2. sini takder scanner kaler.

amik la gmbar pkai hp tuh.....lps tuh donload n bg boss.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2008 11:45 AM | Show all posts
saya berminat sgt, camne nak join ni????????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084254s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list