Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
76958
View
2100
Reply

public mutual2

 Close [Copy link]

Author: kirawang       Show all posts   Read mode

Post time 2-9-2008 08:48 AM | Show all posts
muningggg

selamat berpuasa sumeeeeeeee
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2008 09:28 AM | Show all posts
[

selamat berpuasa ..

and selaamat menyambut kemerdekaan ke 51..

dari kirawang and Baby rayyan...


[ Last edited by  kirawang at 3-9-2008 09:49 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2008 02:18 PM | Show all posts
apesal den tak nmpak gmbar boss...hmmm

ada email tak
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2008 04:33 PM | Show all posts
Originally posted by kirawang at 2-9-2008 12:07 PM
belom finaliza lagi, because some of name missing, because mereka hantar lambat...
jel, sheffy tak sempat nak masukkan....





http://i96.photobucket.com/albums/l199/shaari_anuar/kadraya0 ...


Adakah Yg berbaju merah tudung putih tue mynemokembali of carigold ker??

just nak tau jer
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2008 05:07 PM | Show all posts
Originally posted by throttlebody at 2-9-2008 04:33 PM


Adakah Yg berbaju merah tudung putih tue mynemokembali of carigold ker??

just nak tau jer



Nemo lelaki lah bro..tak de dalam pic.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2008 05:10 PM | Show all posts
?t=1220346499

Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2008 05:36 PM | Show all posts
Apesal Ezat putih melepak dan Amran posing cam malu tersipu2???
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2008 06:16 PM | Show all posts
Kad tahun lepas lagi cantik, ada rumah kampong. Tahun ni dahlah takde rumah, ketupat pun takde.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2008 06:59 PM | Show all posts

Reply #2064 frapamocha's post

setuju2...kata-kata pun kurang sesuai la....
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2008 09:03 PM | Show all posts
Originally posted by ahmad79 at 2-9-2008 06:59 PM
setuju2...kata-kata pun kurang sesuai la....



haaa betoi, betoi
selalu org putus cinta je tulih mcm tu....
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2008 07:56 AM | Show all posts
kata-kata motivasi coz kecewa....

jiwang pun masuk gak tuh
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2008 08:17 AM | Show all posts

Reply #2065 ahmad79's post

Mad,
ini yang dinamakan `differs from others' or distinguished group...
we do not simply follow the normal route to success...
think about it over and over again...and think out of the box...

hehehe...jangang mareee yo Mad...
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2008 08:24 AM | Show all posts
bukan masalah differs, janggal sangat tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2008 08:31 AM | Show all posts
muningggggggggg
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2008 08:38 AM | Show all posts
aku baru tgk kad kat email....ok lah tuh..simple but meaningful.

amran nmpak pelik
humaidi n ahmad pkai gmbar last year
muzar lak nmpak tinggi
aku gak menten vogue ngan cermin mata carik mkn

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2008 09:24 AM | Show all posts
ok lah  tu kot..
pasal last year our pic kecik sangat,,

dan lps tu, susah dia nak design, psl kena crop satu satu ..
dah lh kita hantar ganbar ada yang separuh, ada yang yang senget macam mazlin, ada yang bg gambar muka je, yang duduk atas kerusi macam mahar..,,,so, yang mencankung..saya  rasa design dia ni dah kreatif..

[ Last edited by  kirawang at 3-9-2008 09:29 AM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2008 09:26 AM | Show all posts
Originally posted by Jelita at 3-9-2008 08:38 AM
aku baru tgk kad kat email....ok lah tuh..simple but meaningful.

amran nmpak pelik
humaidi n ahmad pkai gmbar last year
muzar lak nmpak tinggi
aku gak menten vogue ngan cermin  ...



kebanyakan hantar gambar tahun lps....

saya sendiri pon ambil tahun lps punya...

Tapi kali ni Tam  nampak gagah perkasa, dan tinggi......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2008 09:29 AM | Show all posts

Utusan Malaysia hari ni...

Umrah Ramadan banyak ganjarannya
ORANG yang beriman akan sentiasa teruja untuk melangkah kaki ke Baitullah. Berada di Masjidil Haram dan Masjid Nabawi adalah antara lokasi yang sentiasa ada dalam kamus orang Mukmin.

Sebab itu, saban tahun bilangan umat Islam yang mengerjakan umrah makin meningkat. Lebih-lebih lagi kini peluang mengerjakan haji tidak semudah dahulu. Sebabnya, sistem kuota menyebabkan mendaftar sekarang mungkin 10 tahun lagi baru tiba giliran kita menunaikan haji.

Apabila tiba Ramadan, bilangan yang menunaikan umrah biasanya meningkat berbanding bulan lain. Ini antara lain kerana Ramadan adalah bulan yang dipenuhi keberkatan yang juga disebut syahrul taubat atau bulan taubat.

Malah, ada hadis menyebut beribadat dalam Ramadan yang bermaksud membakar dan panas

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2008 09:34 AM | Show all posts
SAYA MEMINTA MAAF ANY KEKASARAN DARI SAGI BAHASA, PHYSICAL ABUSE , KECULAPARAN, DAN PELBAGAI LAGI...

SAYAAKAN PERGI BESOK DAN KEMBALI 12 SEPT, DAN SAYA AKAN BERDOA DEPAN KAABAH..  U ALL SEMUA TERUS BERJAYA DALAM CARRER MASING MASING DAN DIAKHIRAT JUGA...

selamat berpuasa untuk semua...

?t=1220405410


p/s..tengok, bini sapa tu,,,gambar bawah....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2008 09:36 AM | Show all posts
Originally posted by skywalker107 at 2-9-2008 09:03 PM



haaa betoi, betoi
selalu org putus cinta je tulih mcm tu....



iya lah sky, kalau kau bercinta dengan tauke, takan putus punya...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086625s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list