Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
77058
View
2100
Reply

public mutual2

 Close [Copy link]

Author: kirawang       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 25-4-2008 07:51 AM | Show all posts
Originally posted by skywalker107 at 25-4-2008 07:41 AM






Ini sorang lagi..
walaupon tidak mampu drive malam malam, tapi ayah dia sanggup berpenat lelah balik kerja untuk menghantar dia dan menunggu dari jam 7-30 hingga 10-00 malam..Besar sungguh pengorbanan ayah dia...dr sagi support..
Dan dia sendiri, always hungry for knowledge,,,walopon tak boleh cuti psl baru practice as a lawyer tapi very discipline..

semoga kekalkan prestasi anda untuk menkadi millionare in d making.....

Tp, skywalker, kalu kau dah jadi millionare, lelaki mana berani mendekati kau ye..
Hanya tauke, je nak himpit himpit, tapi sky suruh jumpa bapak dia,,,,terus kecutttt.....

p/s ..Mana pergi si lawyer kayang mai ye...sibuk betul dia,,,menyaman org tak bayar tax....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2008 07:52 AM | Show all posts

Lps 1300, kita tunggu 1350 pulak...

Paras 1,300 boleh dilepasi


PENANDA aras Indeks Komposit Kuala Lumpur (KLCI) dijangka mencuba melepasi paras psikologi 1,300 mata hari ini sebelum kemunculan aktiviti pengambilan untung menjelang hujung minggu, kata penganalisis di firma pembrokeran tempatan.

Katanya, pasaran tempatan mendapat sambutan pelabur sejak beberapa hari lalu, disokong pengukuhan nilai ringgit berbanding dolar AS.

Kenaikan harga minyak mentah turut meningkatkan minat dalam saham berkaitan minyak dan gas, serta perladangan,
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 08:17 AM | Show all posts
muninggggggggggg
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 08:53 AM | Show all posts
Originally posted by kirawang at 25-4-2008 07:39 AM



Haa..tahu pon,,,Buat sales betul betul, kakak jel kamu tu very helpful..
ambil kesempatan ambil ilmu dari dia, datang class every week..


kak jel memang very2 helpful then she is soooo friendly
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 09:34 AM | Show all posts
kembang setaman idung akak

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 09:49 AM | Show all posts

Reply #45 Jelita's post

memang kembang pungggggggggggggggggggg

larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 10:18 AM | Show all posts
Originally posted by Jelita at 25-4-2008 09:34 AM
kembang setaman idung akak



apa lagi kak jel..kene banjer siken chop laa..:victory:
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 12:49 PM | Show all posts
[quote]Originally posted by kirawang at 25-4-2008 07:51

Tp, skywalker, kalu kau dah jadi millionare, lelaki mana berani mendekati kau ye..
Hanya tauke, je nak himpit himpit, tapi sky suruh jumpa bapak dia,,,,terus kecutttt.....

maluuuu ahhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2008 02:33 PM | Show all posts
Originally posted by tauke at 25-4-2008 12:49 PM
[quote]Originally posted by kirawang at 25-4-2008 07:51

Tp, skywalker, kalu kau dah jadi millionare, lelaki mana berani mendekati kau ye..
Hanya tauke, je nak himpit himpit, tapi sky suruh j ...



kau ni,  kalau kau ada hati je, mesti malu...yee..

kalau tdak, tak pernah ada malu lansung....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2008 02:39 PM | Show all posts
Originally posted by varencia_april at 25-4-2008 10:18 AM


apa lagi kak jel..kene banjer siken chop laa..:victory:



kau ni yang mana satu,,..ada dlm gambar tak?

mesti kaki ponteng training ni...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 02:48 PM | Show all posts
soryy lari topik jap......

ada accident ngeri kat bangsar tadi....

try pi kat car n motor cycle

tajuk kat bawah nie....

[Merged] Gambar-gambar Excidenttt.. (Ngeri dan 18SG)
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 02:52 PM | Show all posts
apo server niiii:@ :@ :@ :@ :@
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 03:36 PM | Show all posts

Reply #50 kirawang's post

terasa saya......

Sori boss...... lama tak dtg training. Tapi semangat saya masih membara..... tak caya tanya k.jel......
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 03:44 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 03:57 PM | Show all posts

Reply #54 ahmad79's post

Kul brape accident motor ni? Tadi saya pegi Public Mutual bangsar jugak, dlm kul 12.50 kat area tu. Tapi tak perasan ada accident ni cuma mmg manyak jemlah. Selalu kalau p submit form ari jumaat jalan tak jem sgt!
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 04:06 PM | Show all posts

Reply #53 syeffy's post

elo elo cik puan...selasa dpn sila dtg ye.

monteng jek keje dia...nak kena nih ke

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 04:10 PM | Show all posts

Reply #50 kirawang's post

maner der kaki ponteng..kicik ati tawww..cuma 2 kali jek tak dtg training..huhu
sy yg keje kat sepital tu..sebelah bangsar jer...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2008 04:11 PM | Show all posts
SABTU JAM 10-30, TRAINING NEW AGENTS AKAN DI UNIVEST OFFICE. SILA INFORM NEW DOWNLINES MASING MASING, YANG TAK PERNAH ATTEND..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2008 04:13 PM | Show all posts
Originally posted by varencia_april at 25-4-2008 04:10 PM
maner der kaki ponteng..kicik ati tawww..cuma 2 kali jek tak dtg training..huhu
sy yg keje kat sepital tu..sebelah bangsar jer...



IYE KE...sollly....dulu nick name lain......
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 04:19 PM | Show all posts

Reply #59 kirawang's post

tak ngape boss :victory:  sebaikk bos ingat..hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089648s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list