Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
77012
View
2100
Reply

public mutual2

 Close [Copy link]

Author: kirawang       Show all posts   Read mode

Post time 25-4-2008 04:43 PM | Show all posts

Reply #56 Jelita's post

Marah nampak...... Tak elok marah2 kak jel..... tak baik untuk kesihatan!

Esok, bila dah puas bertapa, saya datang ler
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 05:03 PM | Show all posts
bestnye tengok group ni..............
my upline di kl......i di penang.......................
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 05:29 PM | Show all posts
mm memang teringin sgt nak join group happening ni tapi apakan daya... sah2 aku jadi kaki PONTENG nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 07:38 PM | Show all posts
Originally posted by kirawang at 24-4-2008 14:54
Salam...Part 2 telah disolex kerana telah melebihi 100 pages.

PENGENALAN.
Tahun 2005, aku bukak thread disini, ingin berkongsi pengalaman dengansesiapa saja untuk menceburi bidang yang amat ...


Apapun ...gua tabik sama Lu:victory:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2008 08:27 PM | Show all posts
Originally posted by cyborq at 25-4-2008 07:38 PM


Apapun ...gua tabik sama Lu:victory:



teimaksasih cyborg, apa nak ditabikkan...

kalau U bekerkja smart dan kuat, mesti berjaya jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 08:44 PM | Show all posts
Originally posted by kirawang at 25-4-2008 04:11 PM
SABTU JAM 10-30, TRAINING NEW AGENTS AKAN DI UNIVEST OFFICE. SILA INFORM NEW DOWNLINES MASING MASING, YANG TAK PERNAH ATTEND..


boss, nak tanya.. training ni bangsar public mutual  ek .. sampai kul brapa ? nak arrange masa.. tq
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 08:45 PM | Show all posts
aduhh page mednap..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2008 08:55 PM | Show all posts
Originally posted by travel-lover at 25-4-2008 08:44 PM


boss, nak tanya.. training ni bangsar public mutual  ek .. sampai kul brapa ? nak arrange masa.. tq

]

Bukan  Bangsar.., besok sabtu, Univest office, cheras...dr jam 10-30 sampai 1.00

[ Last edited by  kirawang at 25-4-2008 08:59 PM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2008 09:00 PM | Show all posts
Originally posted by farisha at 25-4-2008 05:29 PM
mm memang teringin sgt nak join group happening ni tapi apakan daya... sah2 aku jadi kaki PONTENG nanti...



kaki ponteng tak pe, janji knowledge dah kuat dan bijak ..

Dan make sure buat sales 100K sebulan for the beginning..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 09:12 PM | Show all posts
Originally posted by kirawang at 25-4-2008 09:00 PM



kaki ponteng tak pe, janji knowledge dah kuat dan bijak ..

Dan make sure buat sales 100K sebulan for the beginning..


boss.. err utk beginner mcm saya ni bleh ke dpt 100k sebulan ? ... cam takut tgk figure tuh..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2008 09:25 PM | Show all posts
Originally posted by travel-lover at 25-4-2008 09:12 PM


boss.. err utk beginner mcm saya ni bleh ke dpt 100k sebulan ? ... cam takut tgk figure tuh..



laaa..tanya saya..tanya awak sendiri ...

kalau berusaha,kenapa tak boleh..?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 09:38 PM | Show all posts
mendap lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 11:22 PM | Show all posts

Reply #56 Jelita's post

Alamak..........akak jelita, busy sket la hujung minggu nih

Nnt kl nak gi briefing saya msg akak
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2008 05:17 PM | Show all posts
emm...kak jel bg kontek no leh ke..nak tnyer sket ler...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2008 06:16 PM | Show all posts
Originally posted by kirawang at 25-4-2008 20:27



teimaksasih cyborg, apa nak ditabikkan...

kalau U bekerkja smart dan kuat, mesti berjaya jugak...


Kalau berjaya build up a successfull karier & succesfull team dalam Sales & Marketing,itu memang aku tabik punya.:victory:..
coz dalam mencapai suksess tu... tentu banyak dugaan yang dihadapi especially 'Rejection'...
tentu berjilid-jilid 'Rejection' yang U terima tapi tentu U dapat tangani setiap 'Rejection' tu wisely
and as a result ...the BIG reward, is U right now.:handshake:
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2008 08:56 PM | Show all posts

Reply #73 vizard's post

gelak aku nengok avatar ko tuh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-4-2008 09:20 PM | Show all posts
Originally posted by gadys at 26-4-2008 05:17 PM
emm...kak jel bg kontek no leh ke..nak tnyer sket ler...



aik ,,laku pulak si jel sejak gambar dia dengan keta besar tu...

Lps ni, kalau kena besarkan keta lagi lah jel, in line dengan siza badan yang makin membesar tu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-4-2008 09:23 PM | Show all posts
Originally posted by cyborq at 26-4-2008 06:16 PM


Kalau berjaya build up a successfull karier & succesfull team dalam Sales & Marketing,itu memang aku tabik punya.:victory:..
coz dalam mencapai suksess tu... tentu banyak dugaan yang dihadap ...



betul cyborg, rejection part of our life ..

tapi maybe, rejection for us, may be less kalau dibandingka others financial products..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2008 10:07 PM | Show all posts

Reply #76 ahmad79's post

Masuk ko aku rs dah byk yg tegur aku pasal nak tergelak

Tp aku mmg suka wat org gelak pon
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2008 10:45 AM | Show all posts
sory tumpang tanya sket

ada tak sesape yg nak rekrut den jadi agen
den tgh cari introducer/mentor dari Port Dickson..
kalau ada tlg kontek den ehhh


p/s lama dah asik baca jer thread nih tp tak sampai seru....  kali nih jadi kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075136s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list