Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
77861
View
2100
Reply

public mutual2

 Close [Copy link]

Author: kirawang       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 3-9-2008 09:43 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2008 10:16 AM | Show all posts
Originally posted by kirawang at 3-9-2008 09:36 AM
iya lah sky, kalau kau bercinta dengan tauke, takan putus punya...




ye ke boss?
ok gak kalau mcm tu  
zmn skang ni susah nak carik org yg tak memberi janji2 palsu
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2008 10:19 AM | Show all posts
Originally posted by kirawang at 3-9-2008 09:34 AM
SAYA MEMINTA MAAF ANY KEKASARAN DARI SAGI BAHASA, PHYSICAL ABUSE , KECULAPARAN, DAN PELBAGAI LAGI...

SAYAAKAN PERGI BESOK DAN KEMBALI 12 SEPT, DAN SAYA AKAN BERDOA DEPAN KAABAH..  U ALL SEM ...


bos....doa kan i dpt...errrr....errrr.....dapat....errrr.....

selamat pergi dan kembali bos....kim salam sama ida.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2008 10:49 AM | Show all posts
Alah..... sian kat saya sbb gambo tak sempat masuk dlm kad raya......   Tak boleh ke kalau selitkan jugak.... Hmmm, tak pelah..... tunggu tahun depan jawabnyer!

Boss, selamat menunaikan Umrah - semoga sihat, selamat pergi & balik...... Nanti doakan kejayaan & kebahagiaan kami semua ok!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2008 12:02 PM | Show all posts
Originally posted by syeffy at 3-9-2008 10:49 AM
Alah..... sian kat saya sbb gambo tak sempat masuk dlm kad raya......   Tak boleh ke kalau selitkan jugak.... Hmmm, tak pelah..... tunggu tahun depan jawabnyer!

Boss, selamat menunaikan ...



Tq sheffy,

saya cuba, tp tak sempat..sheffy, kalu ada adustment, u nk berapa..Incase si farid tu boleh ke..Tapi saya tak janji, because time constraint dan saya make sure kad blh siap nxt week,..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2008 12:06 PM | Show all posts
Originally posted by Jelita at 3-9-2008 10:19 AM


bos....doa kan i dpt...errrr....errrr.....dapat....errrr.....

selamat pergi dan kembali bos....kim salam sama ida.



Jel, saya doakan kau akan dapat seorang pembimbing yang sealim Tam, serendah nada suara bila bercakap macam abe LAT, brjaya membimbing kau menjadi ibu yang baik macam sis Frapamocha, bekerja sekuat Tauke,


tapi..

Tidak sama sekali seromeo Tauke....
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2008 09:55 AM | Show all posts
ha jel aku dah bleh masuk dah.....

morninggggggggggggggggggggggggggggg
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2008 10:35 AM | Show all posts
cissss

muninggggggggggggg
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2008 11:13 AM | Show all posts
DEAR ALL UNIVEST MEMBERS,

BERBUKA PUASA

VENUE - SEOUL GARDEN (STEAMBOAT AND BBQ - BUFFET)
              PLAZA PANTAI, BANGSAR

DATE - 12/9/08 (FRIDAY)

PRICE - RM44 NET

TO JOIN, PLEASE INFORM ME LATEST BY TOMORROW'S AFTERNOON.

THANK YOU.

RGDS,

KJEL

[ Last edited by  Jelita at 4-9-2008 11:17 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2008 01:25 PM | Show all posts

Reply #2078 Jelita's post

OK Jel, kawe and wifey join yo...

errr Jel, mung belajo kawe yo, bosar pahalo nyo jang...
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2008 03:20 PM | Show all posts
yg dah konpem:

aku
amran
mazlin + wife + 2 anak
eddy + wife + 1 anak
muza + wife
meor + ayu + 2 anak

sume 10 adults + 5 kids

humaidi tak dpt di hubungi...call dari pagi tak ber jwb....mana la kanak2 ribena nih pergi

lelain???
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2008 07:53 PM | Show all posts
kak jel...
meh bukak posa kat kg sy,kat Pulau Pangkor...sy belanja mkn seafood fresh ...

selamat berbuka posa sume..
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 01:12 AM | Show all posts
Originally posted by Jelita at 4-9-2008 11:13 AM
DEAR ALL UNIVEST MEMBERS,

BERBUKA PUASA

VENUE - SEOUL GARDEN (STEAMBOAT AND BBQ - BUFFET)
              PLAZA PANTAI, BANGSAR

DATE - 12/9/08 (FRIDAY)

PRICE - RM44 NET

TO JOIN, PL ...


haritu saya dah warning utk membina topik di larang sama sekali mem promo grup semata2 kat sini, tak boeh promo talk, tak boleh promo sebarang perkembangan berbentuk pencarian keahlian, cuma bincangkan mengenai public mutual dan environment saja
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 01:14 AM | Show all posts
Originally posted by leukoplast at 2-9-2008 06:00 AM


umrah lg afdal pegi pakai duit sendri, xyah nk tunggu org lain sponsor baru nak pegi..


bukan masalah sponsor saya bgtau kat sini, masalahnya hadiah yg lebih mulia bawa org umrah , tak ker lebih afdhal? tak bape genius jawapan awak ni, sian PM ada agen gini
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 07:42 AM | Show all posts
ha jel! kan dah kena warning
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 08:35 AM | Show all posts
aku tak kisah pun....potong aje lah kredit aku. no hal.

muninggggggggggg sumeee
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 08:37 AM | Show all posts
berbuka puasa notice mcm tuh consider promo group ke??

ada topik berbuka puasa kat bwh tuh.....apa citer lak.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 09:51 AM | Show all posts
Originally posted by Jelita at 4-9-2008 03:20 PM
yg dah konpem:

aku
amran
mazlin + wife + 2 anak
eddy + wife + 1 anak
muza + wife
meor + ayu + 2 anak

sume 10 adults + 5 kids

humaidi tak dpt di hubungi...call dari pagi tak ber jwb. ...


aku confirm....
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 09:55 AM | Show all posts
aku rasa korang semua dah lari dari fokus Public Mutual la...cite la pasal Public Mutual....nie cite pasal makan bagai nie...aku yg nak tau pasal Public Mutual perkembangan terkini pun jd terbantut...
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 09:59 AM | Show all posts
Originally posted by ctredzuan at 5-9-2008 01:14 AM


bukan masalah sponsor saya bgtau kat sini, masalahnya hadiah yg lebih mulia bawa org umrah , tak ker lebih afdhal? tak bape genius jawapan awak ni, sian PM ada agen gini


kalau la CEO PM tu Tan Sri Hj. Ahmad b. Abu, for sure la die dah pikir tu semua..
xyah la outsider mcm kite berlagak genius nak memandai bgtau itu ini..
sah2 CEO tu org chinese, kafir lg..mane la die tau afdhal tu ape..
sian PM ade agen cam aku..

[ Last edited by  leukoplast at 5-9-2008 10:27 AM ]
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082052s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list