Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
28091
View
428
Reply

CROSS STITCH CARD SWAP~

[Copy link]

Author: shania       Show all posts   Read mode

Post time 5-8-2008 05:02 PM | Show all posts

Reply #174 hanim77's post

ooo. hujung september. sempat lagi. time puasa ni kena pulun lah.tu lah kimi. sapa soh join kalau dah tau tak sanggup nak buat (ni marah kat diri sendiri ni... :@ :@ )
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2008 07:49 PM | Show all posts

Reply #181 kimimclaren's post

sama la kita kimi... pasni nak kena pulun... harap2 dapat la siapkan semua WIP on time
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2008 08:56 PM | Show all posts

Reply #181 kimimclaren's post

tak pe buat perlan2..cuma nak bg tau kat kawan2..kalau post lambat sikit pun tak pe sbb kita raye dalam 1 okt.....kalau post lps raye dlm 7 hari bulan pun ok...sbb dulu ade orang ckp, kalau post dkt nak raye takut hilang sbb posmen bnyk nak post kad raye...so relax ye...kalau nak post awal ok jugak nanti kita bg alamat...

:flower::flower::flower::flower::flower:
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2008 09:31 PM | Show all posts
shania n da geng......:flower: :flower: :flower: :flower: :flower:  ..........
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2008 11:33 PM | Show all posts
xstiitch card ni nak antar kat sape erk?

sila bagi add..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-8-2008 12:31 AM | Show all posts

Reply #185 Civic's post

kat kita .....

civic punye kad dah siap ke......nanti kita bg add
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2008 03:33 PM | Show all posts
Originally posted by shania at 9-8-2008 12:31 AM
kat kita .....

civic punye kad dah siap ke......nanti kita bg add



dan siap.. jgn jeles . patern simple aje shania.. nanti akak letak gambar..
nanti kasi add ye..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2008 08:29 PM | Show all posts

Reply #187 Civic's post

jelesnyer... kak civic dah siap ya... sha apa pun tak sentuh lagi... kad je la yang dah siap... skrg sibuk siapkan kad2 orang... insya Allah cuti sekolah ni sha selesaikan ya
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2008 09:00 PM | Show all posts
terpaksa siapkan cepat sbb pas ni nak buat LO/scrapbooking projects.ada 3 WIP semua due nxt week....
tp kad akak simple aje..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2008 07:00 PM | Show all posts
ni update swap kita

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2008 11:02 AM | Show all posts
.. bila masuk thread ni je... mesti kimi rasa tak tenteram... pasal tak start lagi... tolong.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2008 04:13 PM | Show all posts

Reply #191 kimimclaren's post

syyyhhhhh dok diam
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2008 10:54 PM | Show all posts
heres my cards.. ..envelope pos xpress dah beli dah..
dlm gambar ada 9 shj..dua lg xtahu kemana menghilang..jenuh mencari kat meja kerja tu tak jumpa gak..
lubang tebuk manually..mmg xsama so nak tutup kecacatan akak ink kannya..
xstitch akak guna doublesided aje..lum mahir lagi pakai brads..
hope all swappers like it..


Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2008 09:41 AM | Show all posts
civic..cantik nye....
gaya pro dah tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2008 10:32 AM | Show all posts
Originally posted by Civic at 11-8-2008 10:54 PM
heres my cards.. ..envelope pos xpress dah beli dah..
dlm gambar ada 9 shj..dua lg xtahu kemana menghilang..jenuh mencari kat meja kerja tu tak jumpa gak..
lubang tebuk manually..mmg xsama so n ...



cantiknya civic
alahai............... malunya
yang hanim buat tak seberapa saja
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2008 01:10 PM | Show all posts
dah lawa sgt la tu .....................................
sorg dh buat bunga ..

ps: nasib baik kita punya bukan bunga ... so bleh variety sikit ..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2008 01:20 PM | Show all posts
cantik bunga2 yg civic buat..dah ok sangat tu...


civic buat bunga ... jelly buat butterfly... dah elok lah tu..

[ Last edited by  jellypuff at 12-8-2008 01:21 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2008 01:55 PM | Show all posts

Reply #192 alinone78's post

wah... alin... hubby tolong approvekan pattern yek. kimi tak tau lg nak buat pattern apa. tempahan jahit manik makin bertambah ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2008 03:45 PM | Show all posts
civic....
ur kain xs berkaler kaler....ye
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2008 08:01 PM | Show all posts

paten

1. kak jelly -- butterfly
2. kak civic -- bunga
3. alin -- biarlah rahsia ... ( )
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081821s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list