Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
28067
View
428
Reply

CROSS STITCH CARD SWAP~

[Copy link]

Author: shania       Show all posts   Read mode

Post time 27-7-2008 08:28 AM | Show all posts



ada mcm1 bentuk ...


sebelah belakang dia .. tajam n bleh tebuk kat kad kita tuh ... then kelepet keluar kaki
yg dua tuh ..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2008 08:28 AM | Show all posts

instructions nak guna

Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2008 08:30 AM | Show all posts
rasanya ada kak jelly bg kad cs kat sapa entah .. dia tak tebuk lubang .. dia letak j atas kad tuh tp tak pakai glue .. pakai brads ... kan kan kan kak jelly n arsha (nih sifu scrap book nih)
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2008 08:33 AM | Show all posts

contoh dh letak brads


Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2008 08:35 AM | Show all posts

kita tgk brads nih pun dh giler sehhh




[ Last edited by  alinone78 at 27-7-2008 08:37 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2008 09:00 AM | Show all posts
owhhhhhh..........
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2008 09:08 AM | Show all posts
Originally posted by anasue at 27-7-2008 09:00 AM
owhhhhhh..........

hi kak ana .. hari tuh terputus dtgh jln yer .. kita tak leh nk call .. tipon kena bar ... tk bayo bil .. so akak tebuk kad k nk guna brad???
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2008 08:30 AM | Show all posts
tak guna brad pun....
bab tebuk menebuk......hubby buat..dia mmg teliti dlm bab ni.....keje dia mmg neat...jd kak ana tak payah nak susah diri buat...
yg susah sikit...kena manja manja pujuk dia buat le.....(dia selalu bz ngan art work dia)
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2008 09:46 AM | Show all posts

Reply #136 shania's post

shania... kita punya tool tu takleh potong bulatan sebesar kad manila... boleh setakat A4 jer kot... nanti kita check range bulatan yang boleh dipotong yer...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2008 10:09 AM | Show all posts
uuiii advance gedebance betol u oll kt sini ... baru le ni dengor pasal brads tu.. sooo cute!
Musti u oll punya card vogue2 eh dgn segala accesori tu...
Takpe arr saya wat yg simple-mimple jekk.. lom pandai lagi nak main dgn fancy stuff ni...
Salute to sifu2 kt sini....
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2008 10:29 AM | Show all posts

Reply #150 MakYun's post

kak kita pun tau dr si Arsha tu ... klu tak mmg blur .. ala kak .. alin beli kertas biasa j (ygbeli dgn arsha tuh la .. ) .. lipat dia .. sudah

hb kita tua kita nak wat swap kad cs nih dia ada bg idea ... tp kita tak pandai buat .. maunya kita pun kena manja2 dgn dia dulu .. minta dia buatkan (ala ala kak ana n hb dia la gitewww)
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2008 11:54 AM | Show all posts
fuhh lega.. ingatkan kite yg paling last..upenye ramai lg member yg br nak start ye.. hehehe... merangkak2 rasenye nak siapkan ni.. salute la kat uols yg berkerja dan join swap ni.. tabik spring tau!
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2008 02:05 PM | Show all posts
wah.... cute2 nye brads tu... baru kini ku tau apa dia brads..   nanti kimi pun nak carik gak lah. cam senang je... kimi ada dapat birthday card kak jelly hari tu letak brads ni... tapi tak tau namanye brads.. keh keh keh...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2008 03:26 PM | Show all posts
[quote]Originally posted by alinone78 at 27-7-2008 08:28 AM
http://www.funscrap.com/boy%20crazy%20sprinkle%20brads.jpg


thanks alin
pengetahuan terbaru pasal brads ni
almaklumlah involve dengan brg2 craft ni ikut musim
kat mana nak dapat brads ni alin?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2008 04:50 PM | Show all posts

Reply #154 hanim77's post

yahuuuu at last arini dapat gak carik kain xs aida 14 count... haku yg tak tau selama ni kt angsana JB ade jual.
Tu la selalu beli manik je, rupanya ada gak jual kain ni....

hanim - dah tertawan dgn brads nampaknye?? mesti cun melecun kad xs tu nanti...

[ Last edited by  MakYun at 29-7-2008 04:53 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2008 11:50 AM | Show all posts
semlm baru siap the second one.....ayoooh...bercinta nak siapkan...psl me pun baru baik demam..

ni dah nak masuk AUG..kena la kayuh laju sikit ni...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2008 11:57 AM | Show all posts
Originally posted by amamiya5674 at 30-7-2008 11:50 AM
semlm baru siap the second one.....ayoooh...bercinta nak siapkan...psl me pun baru baik demam..

ni dah nak masuk AUG..kena la kayuh laju sikit ni...



jommm mari kita semua kayuh laju-lajuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2008 10:13 PM | Show all posts
Originally posted by amamiya5674 at 30-7-2008 11:50 AM
semlm baru siap the second one.....ayoooh...bercinta nak siapkan...psl me pun baru baik demam..

ni dah nak masuk AUG..kena la kayuh laju sikit ni...


wahhh laju nmpk....sampai2 demam2 abg baliiikkk ........gurau jerr....mine dh no 4 tp yg no 3 tu cam x bessshhh jerr...so kena restitch kot.......if miya gi hunt for brad jgn lupa akak nyerr......lehh kirim ...abg nk dtg 09hb aug.... .......
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2008 10:20 AM | Show all posts
semua dah mula buat ye.... jelly je yg belum start satu pun lagi...ingat nak mula minggu depan..dapat satu hari satu..ok jugak kan..
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2008 11:22 AM | Show all posts
Originally posted by jellypuff at 31-7-2008 10:20 AM
semua dah mula buat ye.... jelly je yg belum start satu pun lagi...ingat nak mula minggu depan..dapat satu hari satu..ok jugak kan..


kak jelly ni kalau dah start mesti dia boleh potong sume org.. mesti punye lah.. tup tup dia yg siap dulu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099926s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list