Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
27908
View
428
Reply

CROSS STITCH CARD SWAP~

[Copy link]

Author: shania       Show all posts   Read mode

Post time 31-7-2008 03:48 PM | Show all posts
Originally posted by MakYun at 29-7-2008 04:50 PM
yahuuuu at last arini dapat gak carik kain xs aida 14 count... haku yg tak tau selama ni kt angsana JB ade jual.
Tu la selalu beli manik je, rupanya ada gak jual kain ni....

hani ...



makyun
masalahnya tak tau nak cari kat mana brads tu

ada sesiapa tau
area penang dekat bayan baru mana nak cari brads ni?
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2008 03:50 PM | Show all posts
  dalam kepala ni mcm2 idea nak buat
tapi outputnya tak sama mcm dalam kepala ni

tadi baru beli renda
tengah nak kenen2 mcmana nak decorate kad tu

tapi kad tak beli lagi ...........
adusss ............
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2008 07:54 PM | Show all posts

Reply #161 hanim77's post

bayan baru tu belah pulau ke? sha ni memang fail sikit geografi ni... subjek paling tak disukai masa sekolah dulu... sampai sekarang bermasalah baca peta... kenal negeri2 kat m'sia ni pun kira bagus dah... nasib baik tak kena ajar geografi sekarang ni

kalau belah pulau boleh pegi kat smidapaper kat 1st floor island plaza... kedainya cam tersorok sikit la tapi macam2 barang scrapbooking ada kat situ...

takpun boleh beli online je... kat scrap-n-crop.com @ lovescrap @ scrappingglitz - byk la plak listnya yer... takpe la utk rujukan kawan2 semua
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2008 10:47 PM | Show all posts
Originally posted by hanim77 at 31-7-2008 03:48 PM



makyun
masalahnya tak tau nak cari kat mana brads tu

ada sesiapa tau
area penang dekat bayan baru mana nak cari brads ni?

hanim orang penang ker?
same kapal leh ye
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2008 11:09 AM | Show all posts
Originally posted by amamiya5674 at 30-7-2008 11:50 AM
semlm baru siap the second one.....ayoooh...bercinta nak siapkan...psl me pun baru baik demam..
ni dah nak masuk AUG..kena la kayuh laju sikit ni...

baru perasan dh 1 ogos ... err ... nak kena gear 5 terus nih ...
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2008 03:18 PM | Show all posts
[quote]Originally posted by arsha24 at 31-7-2008 07:54 PM


arsha,
yup. bayan baru dekat kawasan perindustrian.
senang nak faham tak jauh dari airport
thanks 4 ur info

selamat berkenalan
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2008 03:20 PM | Show all posts
Originally posted by anasue at 31-7-2008 10:47 PM

hanim orang penang ker?
same kapal leh ye



ana,
macam tu lah nampaknya
mungkin ana tak perasan kot
sebab hanim tenggelam timbul kat cn

sat ada sat tak dak   
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2008 03:23 PM | Show all posts
Originally posted by alinone78 at 1-8-2008 11:09 AM

baru perasan dh 1 ogos ... err ... nak kena gear 5 terus nih ...



  cepat kawan2 laju .....................
  mcmana nak abis cepat asyik tertido ja sejak menjak ni
dah la lubang kain xs tu kecil sgt
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2008 07:19 PM | Show all posts
akak pun tengah mengayuh la ni..dah siap 7 ..got 4 more to go..
nak siap cepat2..got 2 more WIP..kene siap gak lum puasa nih..itulah padan muka nak masuk kalau boleh semua swap yg ada kat forum nih
apa2 pun..kertas dah tebuk secara manually..jd sori erk kalu luang tuh herot ckit..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2008 11:54 PM | Show all posts

Reply #169 Civic's post

maakkk aaaiii civic.......seruunnn akak dengoorr...lg 4 ketull???? x lehh jadiikk nii...weekend nii mmg kena pulun niii...
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2008 10:22 AM | Show all posts
wah... semua dah kayuh laju2 ek... sha belum mula lagi ni... nak kena buat dah la... macam alin gak masuk gear 5 terus la
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2008 09:31 AM | Show all posts

Reply #171 arsha24's post

sha.. kak jelly dah mula semalam ..dah dapat satu...tak boleh stop dah ni..takut tak siap nanti ..banyak lagi swap yg dok tunggu ni...
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2008 12:52 PM | Show all posts
alamak....   nampak gayanya macam kimi je tak start apa2 lagi. enjin pun tak start lagi macam mana nak masuk gear 5 ni.

erkkk. nak tanya balik la.. due date nye hujung ogos ke hujung september ek?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2008 02:12 PM | Show all posts
Originally posted by kimimclaren at 4-8-2008 12:52 PM
alamak....   nampak gayanya macam kimi je tak start apa2 lagi. enjin pun tak start lagi macam mana nak masuk gear 5 ni.

erkkk. nak tanya balik la.. due date nye hujung ogos ke hujun ...



kimi,
due date 30 sept '08
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2008 02:37 PM | Show all posts
Originally posted by Civic at 1-8-2008 07:19 PM
akak pun tengah mengayuh la ni..dah siap 7 ..got 4 more to go..




aduss....................  
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2008 02:54 PM | Show all posts
Originally posted by hanim77 at 4-8-2008 02:12 PM



kimi,
due date 30 sept '08



oooo..lambat lagi..nak kayuh slow ckit sbb ada wip yg lain nak selesaikan dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2008 04:50 PM | Show all posts
x pernah join xtvt swap ni... bila da buat kad-kad tu, rasa sayang pulakk nak bagi kt orang...aaaaa....(macam le lawo sgt tahap dewa-dewi)

(ekceli baru wat 3 jee hehehe)   poyo sungguhh

tapi xpe arr nanti kite pon dapat dari kengkawan yang lain kannnn
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2008 08:37 PM | Show all posts

Reply #177 MakYun's post

memang rasa sayang tapi nanti bila kita dapat balik kad yang bermacam2 rupa... masa tu lagi seronok makyun
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2008 12:07 PM | Show all posts
Originally posted by arsha24 at 4-8-2008 08:37 PM
memang rasa sayang tapi nanti bila kita dapat balik kad yang bermacam2 rupa... masa tu lagi seronok makyun



uuu best! best!
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2008 04:36 PM | Show all posts
hanim try guna kain aida 14 warna hitam
adoi......... seksanya ............
buat pulak time malam
lagi sengsara, lubang x nampak  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087714s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list