JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
113415
View
467
Reply

POLL : Berapa Tahun Loan Kereta Korang?

[Copy link]

Author: altimi       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 16-7-2008 01:12 AM | Show all posts
Kalau ikut poll tu ada 2 org bayar cash......loaded betull....
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 01:33 AM | Show all posts

Reply #40 altimi's post

Aku pun dedulu rase camtuh gak...redha jek la....aku rase mungkin tak sempat sampai 9 thn aku pakai keta tuh...dlm 5 thn pakai....tukar model lain lak....
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 09:30 AM | Show all posts
buat loan 9 tahun tapi baru 3 tahun pakai dah gatal tangan nak trade in kete..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 09:53 AM | Show all posts
Originally posted by altimi at 16-7-2008 01:12 AM
Kalau ikut poll tu ada 2 org bayar cash......loaded betull....


Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 10:09 AM | Show all posts
Originally posted by ryo_takahashi1 at 16-7-2008 09:53 AM




Wah....ryo boleh le belanja aku mkn ayam golek....
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 10:10 AM | Show all posts
Originally posted by ryo_takahashi1 at 16-7-2008 09:53 AM




Wah....ryo boleh le belanja aku mkn ayam golek....
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 10:11 AM | Show all posts
Originally posted by ryo_takahashi1 at 16-7-2008 09:53 AM




Wah....ryo boleh le belanja aku mkn ayam golek....
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 10:13 AM | Show all posts
tempoh berapa lama selalunya loan approve???
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 10:14 AM | Show all posts

Reply #47 tossee's post

nak soh aku belanja ayam tergolek sekalipun takyah la reply sampai 3 kali
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 10:17 AM | Show all posts
Originally posted by ryo_takahashi1 at 16-7-2008 10:14 AM
nak soh aku belanja ayam tergolek sekalipun takyah la reply sampai 3 kali


Org kata kalo kite duk ulang cakap benda yg sama sebyk 3 kali..permintaan dia akan dikabulkan....
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 10:22 AM | Show all posts

Reply #50 tossee's post

aku pong nak jugakkkk...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 10:24 AM | Show all posts
Originally posted by tossee at 16-7-2008 10:17 AM


Org kata kalo kite duk ulang cakap benda yg sama sebyk 3 kali..permintaan dia akan dikabulkan....


apa ko ingat aku shabery chik ke cakap ulang2 menda yg sama..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 10:35 AM | Show all posts
Originally posted by ryo_takahashi1 at 16-7-2008 10:24 AM


apa ko ingat aku shabery chik ke cakap ulang2 menda yg sama..


Shabery ada lebihan air liur kat kedua2 belah mulut dia...aku takde.....aku org yg beriman...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 10:37 AM | Show all posts

Reply #51 d34n's post

Din...nko buat poll kat bod...dia org setuju ke tak ryo belanja kite berdua mkn ayam golek...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 11:25 AM | Show all posts
angkat ngan bank CIMB 7 tahun .....
now tinggal  6 tahun 7 bulan tinggal utang .....RM 600.00 sebulan
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 11:27 AM | Show all posts
jazz aku amik 9 tahun loan...
baru je bayar 3 bulan... lame lagi nak abis hutang
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 12:51 PM | Show all posts
9 thn maaa .. akan aku pakai Lisa sampai jadi besi buruk..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 12:55 PM | Show all posts
6 tahun...seksanyer nak tunggu abis  

bila dah abis yabedabeduuuu :pompom:   
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 01:48 PM | Show all posts
ramainye buat loan 9 thn
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 03:34 PM | Show all posts
haper nak gaduh2 nih.........

klu rasa mampu 5 taon amik...5taon.... klu 15 taon  amik ler 15 tahun.... jgn lak kata amik loan 20 tahun tuh bodoh.... sbb yg bayar keta 1 tahun belum tentu cerdik cuma dia banyak duit skit jer sbb tuh tak payah bayo loan banyak2 dan panjang2...........
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.189860s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list