Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
106257
View
596
Reply

PENGALAMAN MELUCUKAN BERKECEK LUAR.....

[Copy link]

Author: gelugugu       Show all posts   Read mode

Post time 5-8-2008 02:27 PM | Show all posts

Balas #20 prun\ catat

ho...lah... haku tgh sengih2 , suko baca posting mung.. dia mari tanya haku , tubik lah ayat tu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2008 03:03 PM | Show all posts
wakakaka lawok..lawok...

maso ngaji dulu,aku duk umoh sewo...satu hari tu set umoh aku wat nasi paprik,pahtu ajok la ghama2 saing lain skali mari make..ado sore saing ni oyak "sedapnye nasi paprik ni..ni kalau ada ketiak jagung lagi sedap ni"
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2008 03:38 PM | Show all posts
masam tak ketiak jagung tu?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2008 03:39 PM | Show all posts

Reply #22 mamahusna's post

aku duk mikir kejap..menda lah ketiak jagung tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2008 04:36 PM | Show all posts
aku ado gok...maso di umoh MIL....aku nok royak gini ko bini aku..
"Yang, mane pisau nak 'koyak' buah durin nih?"...muahahahah..penin bini aku pahtu baghu aku ingak..."nok kopek durian"
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2008 04:44 PM | Show all posts
Originally posted by ammar_7e at 5-8-2008 03:39 PM
aku duk mikir kejap..menda lah ketiak jagung tuh..


jangan lupe masukkan 3 sudu deoderant sebagai bahan pewangi masakan paprik anda. Petua untuk melazatkan paprik ketiak jagung
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2008 04:49 PM | Show all posts

Balas #22 mamahusna\ catat

  
muahahahaha.... ketiak jagung !!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2008 05:26 PM | Show all posts
aduuuu sakik perut aku duk baco thread ni
selok suko! aduuuu x kiro doh boh ado aku keno stop dulu meta..esok2 sambung time boh xdok
adoiiii leloh sero duk suko
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2008 09:26 PM | Show all posts
cikgu aku mase Form 5 sokmo nasihat sek kawe,kalu ngaji kat tempat lua nanti,jange la kuat sangat kecek kelate tuh,ore tok pehe
dio cito la ,maso dio ngaji U dulu,saing dio nok tunjuk something kat whiteboard "cik,yang kat PANT*K whiteboard tu cik tulis aper"
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2008 02:26 AM | Show all posts

Reply #29 gelugugu's post

cikgu : ada berapa jenis KUTUB kat bumi
murid : dua, cikgu
cikgu : nama dua jenis kutub tersebut
murid : KUTUB AYAM dan KUTUB DAGING
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2008 09:56 AM | Show all posts

Reply #30 cauliflower's post

huahuahua..

sdak tu kutub daging..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2008 10:05 AM | Show all posts
lawok gilo..kutub aye nge kutub daging..hahaha!
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2008 10:06 AM | Show all posts
cikgu: kenapa baju sekolah awak ade bintik2 hitam?
murid: Baju saya kena PERTIK SAWA cikgu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2008 10:09 AM | Show all posts
Originally posted by ammar_7e at 5-8-2008 03:39 PM
aku duk mikir kejap..menda lah ketiak jagung tuh..



tang mane sifat2 yang menyerupai ketiak tuh????

baru tahu lening..jagung pun ade ketiak!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2008 10:10 AM | Show all posts
Originally posted by cauliflower at 6-8-2008 02:26 AM
cikgu : ada berapa jenis KUTUB kat bumi
murid : dua, cikgu
cikgu : nama dua jenis kutub tersebut
murid : KUTUB AYAM dan KUTUB DAGING


sib baik ye dok betulkan cikgu tuh kata ade banyok kutub..tamboh kutub kambing skali
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2008 10:24 AM | Show all posts

Reply #34 mslimaumandarin's post

aku rasa sebab jagung tu ada 'rambut' kot..

[ Last edited by  ammar_7e at 6-8-2008 10:44 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2008 12:12 PM | Show all posts
Originally posted by ammar_7e at 6-8-2008 10:24 AM
aku rasa sebab jagung tu ada 'rambut' kot..


terpikir sejenak..sapa la yg beri idea nak paggil ketiak jagung tuh????

pernah je dgr ade sorg mamat kat off citer...abang dia duk kl..ade la anak dua tiga orang..dah besar..dalam darjah tiga cam gitu ar..budak2 tuh dok cakap ganu pn..ckp kl je..
jarang balik la kampung..time raya je..ade la satu ketika...nenek dia tegur adik pompuan mamat ni tgh basuh kuali..."basuh lah molek p**t*k kuali tuh..jangan wi kerok"....pahtu anak buah dia hok duk kl tuh dengor...dia kata "eeii...nenek mencarut!!"
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2008 12:24 PM | Show all posts
_edit ah_ nanti orang kata aku mencarut

[ Last edited by  ammar_7e at 6-8-2008 12:26 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2008 12:29 PM | Show all posts
Originally posted by ammar_7e at 6-8-2008 12:24 PM
_edit ah_ nanti orang kata aku mencarut



kalo niat kau mcm tuh..baik ko edit..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2008 12:33 PM | Show all posts
Originally posted by mslimaumandarin at 6-8-2008 12:29 PM



kalo niat kau mcm tuh..baik ko edit..


wesss...ada niat2 plok..
aku tulis ape yang aku nak bgtau..
masing2 baca ada tafsir sendiri.. kang x pasal2 dorang ingat aku ada tujuan lain..
lain negeri lain perkataannyer..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091840s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list