JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
49169
View
319
Reply

Johor Darul Takzim FC

[Copy link]

Author: tulip.purple       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 14-8-2008 01:40 PM | Show all posts

Reply #24 hyphrigian's post

team gundek "kami"

apa pun..
bola tu bulat..
sebrg kemungkinan boleh berlaku..

enjut lebah enjut

**aku masih dok pk, apa motif 'enjut'
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 02:36 PM | Show all posts
Originally posted by ussopp at 13-8-2008 11:14 PM
apa cer?

johor fc?

sapa tau?



bisa lebah tak cam semut gigit ja,

gergasi tak rasa apa2........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2008 02:37 PM | Show all posts
mula la nak mendap aje..
tensi betul
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 02:55 PM | Show all posts
aik tak sampai pun 1page dah mendap...........
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 02:56 PM | Show all posts
aik tak sampai pun 1page dah mendap...........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2008 04:04 PM | Show all posts
saket jiwa aku cmni
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2008 12:27 AM | Show all posts

Balas #25 tulip.purple\ catat

something with "enjut"?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-8-2008 09:23 AM | Show all posts

Reply #32 hyphrigian's post

dak..
aku x paham apa maksud 'enjut'
apa relevannya?

**
kalau kat kg aku, pkataan enjut tu digunakan untuk mengenjut buaian contohnya..
dlm bola?
hee tatau
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2008 10:37 AM | Show all posts

Reply #33 tulip.purple's post

weiii kat bilik la henjut yg best..........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-8-2008 12:06 PM | Show all posts

Reply #34 jofizo's post

aik?
len macam je
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2008 12:54 PM | Show all posts

Balas #33 tulip.purple\ catat

tu lah masalahnya.....
aku paham kot lain...
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2008 11:56 PM | Show all posts
nice game...
selangor patutnya antar orang utk cari player2 berbakat dr Johor FC dan Johor PG
cube lg taun depan
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2008 11:59 PM | Show all posts
              

sedihnya, team pilihan n team gundik aku dah out dua2..........

tapi johor main best....

silap lah lepas dua bijik kat sana........

aarrr....sedih tul...........

takpa, taun depan ada lagi.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2008 08:47 AM | Show all posts
huhu aku turut bersedih..

tp aku pueh ati ngan game kat johor..
takde luck..
tp terasa juga ketiadaan azuan roya tu..

nx season..
tanpa import..
au harap khairul ismail leh join jfc
(suka2 aku je )

takpe2..
kalah bermaruah
(walaupun ismail sabri kata, kalau da kalah tu kalah la..mana ada kalah bermaruah )

good job johorfc!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2008 11:22 AM | Show all posts
idop JOHOR FC....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-8-2008 08:57 AM | Show all posts
oh bangganya aku melihat thread johor fc berada di puncak ini..

:pompom:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-10-2008 09:17 AM | Show all posts
senyap je JFC nih..
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2008 06:35 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2008 03:46 PM | Show all posts
Johor FC..



Skuad johor tu tang2 ni pun belum mampu bangkit lagi. Mmg kite hrpkn Jhr FC lah!!

Ingt lg time 80-an. Klu men kt Larkin tu, org kampung aku petang tak ramai yg main bola sbb gi rombongan gi larkin..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-10-2008 09:05 AM | Show all posts
herm aku igt zaman2 abbas saad ngan alistair edward..

pak aku walaupun tadak live kat tv, sanggup dok tepi radio tuh..

but now, ada live pun dia xmo nengok dah..
lupa diri tul
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-1-2009 09:17 AM | Show all posts
'Pengajaran buat Pahang'
Oleh Asrol Awang
bhsukan@bharian.com.my

KEKURANGAN pengalaman jelas memberi kesan kepada skuad Pahang yang tewas 2-3 kepada Johor FC kelmarin namun jurulatihnya, Tajuddin Nor percaya ia adalah pengajaran berharga buat pemain dalam meneruskan cabaran di Liga Super musim ini.

Saya akui pengalaman pemain Johor FC membolehkan mereka mencipta kemenangan walaupun pada satu ketika ketinggalan dua gol.

Tapi saya percaya kekalahan ini akan memberi pengalaman berharga kepada pemain saya agar lebih bersedia dan tidak mudah berasa selesa sebelum perlawanan berakhir.

"Ini dapat disaksikan ketika selesa mendahului 2-0, pemain gagal mengekalkan rentak hingga memberi ruang kepada lawan mencipta kemenangan.

Sebenarnya, prestasi kedua-dua pasukan agak sama tetapi kurangnya pengalaman dalam liga berprestij memudahkan Jojor FC menidakkan peluang Pahang meraih kemenangan sulung," katanya.

**3 mata untuk JOHOR FC

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2009 09:16 AM | Show all posts
Ramlan kecewa Johor FC tampak goyah
Oleh Rizar Mohd Noor
bhsukan@bharian.com

WALAUPUN Johor FC berstatus pasukan ketiga terbaik dalam saingan Liga Super musim lalu, aksi kelmarin nyata mengundang seribu persoalan sama ada skuad bimbingan Ramlan Rashid sudah bersedia menghadapi perlawanan seterusnya.

Keputusan seri 2-2 ke atas Pulau Pinang tidak seharusnya berlaku pada perlawanan di laman sendiri, namun sikap pemain Johor FC yang tampak masih goyah bagaikan merungkai segala persoalan kemampuan sebenar kesebelasan utama skuad itu yang jelas masih belum mantap sepenuhnya.

Senario itu nyata mengundang kekecewaan buat Ramlan yang mengakui betapa persembahan anak buahnya tidak menjadi, malah langsung gagal berfungsi terutama di posisi tengah yang jelas kelam kabut.

"Saya hairan kenapa pemain Johor FC begitu lemah sehingga membuka ruang kepada lawan mudah menjaringkan gol penyamaan tatkala sudah mendahului di awal perlawanan,
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2009 02:08 PM | Show all posts

promosi jap

kpd semua kengkawan dan fan f1 jugak motorsport, buleh mula meloyarburuk dan sembang f1 dan motorsport lain di Subbod MOTORSPORT baru di link dibawah

sila pergi ke sini -> http://eforum4.cari.com.my/forumdisplay.php?fid=61&page=1

"mari kita reramai sembang motorsport"

timakacih
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2009 11:01 PM | Show all posts
taniah tewaskan sel
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2009 10:06 AM | Show all posts
hehe
cayalah JFC
main 10 org je tuh...
:pompom:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044197s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list