Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
55926
View
826
Reply

(merged) All about MITSUBISHI LANCER GT 2.0 155hp

[Copy link]

Author: woh_getoh       Show all posts   Read mode

Post time 9-8-2007 04:48 PM | Show all posts

Reply #2 volvomania's post

yg ni nak tunggu woh_getoh bagi komen... nak tumpang dia la lepas ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2007 05:04 PM | Show all posts
Erk... Bkn dah ade ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2007 05:06 PM | Show all posts
Adeh... Silap. Lancer Evolution.

Lepas aku tanya smalam, aku try tanya En Google. Evo X akan kluar September ni kat Japan. Kat Malaysia, tak tahu lagi la...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2007 05:19 PM | Show all posts

Reply #2 volvomania's post

Civic 1.8 pun dah dekat 120k....

Aku ingat nak gi test drive weekend ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2007 06:12 PM | Show all posts

Reply #5 melayucyber's post

aku pun nak test drive la... kat mana branch terdekat.... area subang.. sape tahu?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2007 10:18 PM | Show all posts


alahai, geramnya tengok belakang ni :geram: :geram: :geram:
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2007 10:35 PM | Show all posts
OOppss... Tuan punya rumah, thread mengenai kereta nih dah ader laaa... cuba la tengok2 kat belakang tu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2007 10:46 AM | Show all posts
Originally posted by ryo_takahashi1 at 9-8-2007 06:12 PM
aku pun nak test drive la... kat mana branch terdekat.... area subang.. sape tahu?


ahha ryo. kalau ko jumpa showroom area subang bg tau aku sama weh! tapi aku kena parking moto jauh sket la...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2007 10:56 AM | Show all posts
Originally posted by melayucyber at 9-8-2007 04:25 PM
http://mitsubishilancer.com.my/images/lancer_performance1.jpg

Mitsubishi Motor Malaysia baru saja melancar model terbarunya Mitsubishi Lancer 2.0 GT
Harga sekitar RM112,800.
Capacity : 2000c ...




mitsubishi brand is my feveret....
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2007 11:21 AM | Show all posts
Originally posted by weta_studio at 30-7-2007 11:39 AM

bagi aku selesa
lagipun bknnyer masuk ladang sawit drive kt highway



evo ... i laik...   
drive kat stret road mcm kat highway.. mmg teraser kehebatan nye...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2007 11:25 AM | Show all posts
Originally posted by kecimpret at 8-8-2007 04:34 PM
s'pore dpt lancer manual..audio sistem rockford fosgate..6 airbags+traction control lg..kalo msk m'sia mmg x dpt la jual 116k otr



advertisement sat...


this saturday at 2:00PM.. venue : Ngee An City..

motorshow especially kete mitsubishi...

mai la reramai.... sila sila..

aku nak tengok EVO 10... dah kuar kat Singapore..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2007 12:08 PM | Show all posts

Reply #10 Lina66's post

Lina..camner bole tersesat kat sini...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2007 12:21 PM | Show all posts
Originally posted by melayucyber at 10-8-2007 12:08 PM
Lina..camner bole tersesat kat sini...



map ilang la...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2007 12:23 PM | Show all posts

Reply #9 audydotnet's post

aiyahhh... aku pun bawak motor je.. selamba parking depan showroom... nak tengok salesman tu layan ke tak..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2007 12:27 PM | Show all posts

Reply #13 ryo_takahashi1's post

Nko rasa dia org layan nko tak??

Kalau kau bawa merc ke..bm ke..harrier ke..aku gerenti salesman tu tolong bukakkan pintu
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2007 03:56 PM | Show all posts

Reply #14 melayucyber's post

haku bawak toyota harrier parking depan showroom masa nak test drive rexton... layanan perrgghhh... 1st class...
haku masuk istana NAZA motor tepi federal highway tu.. dgn pakai selipar jer... memula salesman dah bangun tapi lepas jenguk sikit kat aku, depa sambung berborak balik sesama depa... :@
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2007 04:05 PM | Show all posts
cam mana dengan maintance??
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2007 04:08 PM | Show all posts

Reply #15 ryo_takahashi1's post

Nko pun ada experience dgn Naza World PJ tu ke?

Hari tu aku ikut member...dia nak ushar Harrier.....tapi kita org pegi pakai t shirt & short paras lutut jer. Pastu dtg sorang salesman tanya...abg nak cari kete apa....pastu aku jawab...nak tengok2 je. Salesman tu bole jawab balik...takkan tengok2 je bang....:@ :@  Hampeh betul....

Pastu kita org pegi 1 company cina yg jual kete recond kat area puchong....soalan sama di tanya...aku pun jawab tengok2 je....pastu cina tu ckp balik..takpa..boss tengok2 dulu...kalau berkenan...harga bole kautim lagi. Macam ni la nak ambik hati customer.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2007 04:19 PM | Show all posts

Reply #17 melayucyber's post

betul...kita dah boleh baca melayu meniaga...

kalau ko gi kedai tayar/workshop cina, keta ko baru sampai pintu kedai, dia dah tolak jack hidraulik 3 tan kat bawah keta kita n tanya "apa problem boss"...

kalau gi kedai/workshop melayu, puas cari mekanik. HILANG!. kalau ada pun buat2 busy. kita pulak kena carik n cakap.
"bang, keta saya susah nak start aarr...boleh tolong tengokkan?"
selalunya budak melayu tu akan cakap
"ko datang petang karang arr...sekarang ni sibuk sket aarr" dengan muka tak puas hati.

macamanalah cina tak untung...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2007 04:20 PM | Show all posts

Reply #18 volvomania's post

haku setuju dgn ko... walaupun tak semua peniaga wat cemtu....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079266s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list