Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
10564
View
44
Reply

Noradz-Travel ?? Beri Pendapat

[Copy link]

Author: pisang88       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-9-2008 01:59 AM | Show all posts |Read mode
Salam..

Pernah dengar tak pasal Noradz-Travel??

Aku bukan nak promote menalah benda ni tapi ade member aku sorang ni nak invest puluh2 ribu untuk masuk benda ni dan sblm nangka menjadi busuk disebabkan join benda2 cam ni, aku nak survey pendapat sape2 yang tahu pasal program ni..

Aku harap korang semua bolehlah berkongsi segala info2 yg korang tahu semoga2 member aku ni tak terjoin skim2 mcm ni..Tapi kalo betul program ni, syukurlah sebab  tak lama lagi, semua org Melayu boleh jadi kaya..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2008 01:26 AM | Show all posts
Aku ada dengar gak...dan member aku ada join la..so far depa sengih jer tiap bulan sebab masyukkkk
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2008 11:28 AM | Show all posts
skim pyramid ker..??..tk penah dengar pon..klu bulan2 konfirm dapt tetap sekian2 amount setiap bulan pulangan bukannya haram ka..???
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2008 06:11 PM | Show all posts
yang aku tau Noradz nie....sekarang diversified company, instead of car rental...diorang ader a few Resort, dan small manufacturing....baru baru nie diorang invest dlm filem production...arahan saipul apek...tah apa tajuk filem nyer pon tak pasti...nak kata skim tak jugak sebab diorang ada base business....
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2008 11:15 PM | Show all posts
salam....
ada gak member offer... tapi macam tak berapa meyakinkan.. tu nak tumpang semangkuk kat sini....

boleh ha tuan rumah???
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2008 11:46 AM | Show all posts

Reply #5 maiadiba's post

actually ada my fren yg buat benda ni buat parttime photo tau u bayangkan dia kerja army biasa aje...tapi now pakai carldina ....... malatupkah and tiap bulan dpt bayaran...x silap dia pioneer utk bussiness noradz sewa kereta tu ...and lagi ramai u recruit org join lg byk bonus

tp daku x joint la tp daku tumpang happy tgk my frend dpt hidup senang

[ Last edited by  adreen77 at 8-10-2008 11:49 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2008 01:00 AM | Show all posts
aku masuk dia punyer sewa keta Alhamdulillah dah 2thn setengah payment ok jer tiap bulan masuk.....sbb ada agreement gn lawyer sekali.untung masa masuk dulu ikat 7thn la nie 5thn jer...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2008 01:42 AM | Show all posts
Noradz Travel nie betull..nie bukan skim pyramid and Noradz travel tak pernah melantik agen...sesapa yg nak join kena jumpa wakil depa (salah seorg client aku adalah wakil sah syarikat tersebut)

aku pun ada plan nak join..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2008 07:42 AM | Show all posts
abg ipar aku pun agent..kami adik beradik..anak beranak sume masuk.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2008 09:17 AM | Show all posts
Terkini...

13 Oktober, 2008 20:01 PM
Bank Negara Serbu Empat Syarikat Disyaki Terlibat Dalam Kegiatan Pengambilan Deposit Haram


KUALA LUMPUR, 13 Okt (Bernama) -- Bank Negara Malaysia menyerbu empat syarikat hari ini yang disyaki terlibat dalam kegiatan pengambilan deposit secara haram dan pengubahan wang haram.

Dalam satu kenyataan hari ini, Bank Negara berkata empat syarikat itu ialah Buluhmas Enterprise Sdn Bhd, Jazmeen (M) Sdn Bhd, Noradz Travel and Services Sdn Bhd dan Eastana Farm Industries Sdn Bhd, yang beroperasi di Kuala Lumpur, Selangor dan Negeri Sembilan.

Aset-aset dan dokumen bekaitan syarikat itu dirampas untuk tujuan penyiasatan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2008 10:57 AM | Show all posts
kalu company kena serbu..emm..mesti ada something ni..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2008 11:17 AM | Show all posts

Reply #11 daph's post

..ha'a ada ikan . (fishy) hehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2008 11:59 AM | Show all posts
dah bungkus...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2008 02:59 PM | Show all posts
Originally posted by amirul_nazri at 11-10-2008 01:42 AM
Noradz Travel nie betull..nie bukan skim pyramid and Noradz travel tak pernah melantik agen...sesapa yg nak join kena jumpa wakil depa (salah seorg client aku adalah wakil sah syarikat tersebut)
...



aku pun rasa betul jugak...
bukan skim cepat kaya...

tp alih 2 dah kena serbu...

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2008 03:38 PM | Show all posts
Originally posted by JFK at 14-10-2008 11:17 AM
..ha'a ada ikan . (fishy) hehe


ikan..dah bungkus...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2008 05:26 PM | Show all posts
sekali lagi orang melayu kita kena kenc.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2008 07:06 PM | Show all posts
Cuma kena serbu kot...kena stop ke tak tahu lagi. Tapi kawan2 aku yang masuk ada yang dah lama..dah balik modal pun ada... apa2 tunggu la kenyataan dari bank negara. Anyway nih senarai pihak yang ada lesen nak ambil duit daripada public .. http://www.bnm.gov.my/index.php?ch=13&cat=banking .

[ Last edited by  myrih at 14-10-2008 07:15 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2008 07:12 PM | Show all posts
ada lagi yg mengharap....
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 01:02 AM | Show all posts
Originally posted by badai007 at 14-10-2008 11:59 AM
dah bungkus...



mana ada bungkus...dua hari jer siasat dah ok pon...payment xde problem..dlm news paper jer tulis lebih2 poyo la wartawan tu...
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2008 07:57 PM | Show all posts
takl bungkus eh.. bagus la gitu .... bleh melabur lagi laa..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090377s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list