JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
39443
View
77
Reply

Apakah prosedur dikenakan untuk pasangan yang ditangkap khalwat?

[Copy link]

Author: samax    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 22-10-2008 02:54 AM | Show all posts
baru ni kawan aku kantoi kena tangkap khalwat dalam kete ngan awek dia kat kawasan parking kete..gelap pulak..keta lain langsung takde. Dia cerita kat aku, sebaik je awek dia selesai memuaskan nafsu dia (kawan aku ni)..tetiba keta polis datang sebelah..apa lagi, cuak gile la member aku ngan awek dia ni. Polis 2 orang tu pun suruh member aku ngan awek dia kuar dari keta untuk diperiksa..bukti cukup sebab masa tu sluar kawan aku tu dah terlondeh tapi nasib baik baju dia labuh, so tak nampak la burung member aku tu dari pandangan polis.. lepas tu diorang mintak IC dan lesen memandu untuk direkodkan..

polis tu pun suruh member aku ngan awek dia call famili masing2 untuk jamin..kalau tak diorang cakap nak bawak pegi JAIS..kat JAIS tu nanti terpulangla samaada nak kena nikahkan atau tak..

kawan n awek dia tu of course la takkan sanggup call famili diorang suruh datang..dah la malam..jauh plak tu, mau kena tempeleng sedas dua sebab menyusahkan mak bapak ..so polis tu cakap kalau parent tak dapat datang, diorang suh call sedara mara yang terdekat..gilo apo kata kawan aku, lagi la malu kalau sedara mara tau..mau tersebar seluruh kaum kerabat peristiwa memalukan tu,,mana mau letak muka weiii...

kendian, setelah berkeras tak mau call famili..polis tu suruh pegi balai..diorang ikut dari belakang..sampai ke balai, polis tu suruh parking kat tepi,bukan nya masuk dalam kawasan balai...rupa-rupanya diorang nak bagitau kawan aku tu..yang mereka cuma dikenakan first warning je...tapi seme maklumat, IC, diorang simpan untuk rekod polis...kalau sekali lagi diorang nampak kawan aku wat maksiat lagi,,tak citer panjang lagi..terus dakwa...

pastu diorang pun lepaskanla kawan aku & awek dia..nasi baik sungguh polis tu boleh timbangrasa lagi..lepas kejadian tu kawan aku tu dah tobat taknak wat maksiat lagi..dah serik katanya dengan pengalaman tak terduga tu..selalu dia baca paper je kes orang kantoi khalwat ni..ehehhehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2008 03:14 AM | Show all posts
lepas kejadian malam tu..salah sorang polis yang tahan diorang tu kacau awek kawan aku dengan sms..dia cakap yang bukan2...kata body awek kawan aku tu montok dan mengghairahkan dia..apa punya polis daaa...gersang juga adaaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2008 07:31 AM | Show all posts

Reply #22 samax's post

nak at camner....tgh bersemangat....bini kat umah dah "angkat bendera jepun"..hhehehe bulan tgh mengambang..hahaha  
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2008 01:19 PM | Show all posts

Reply #22 samax's post

Nasib baik tak kena tangkap dgn Taliban... SOP apa plak dior pakai
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2008 04:12 PM | Show all posts
Nasib baik tak kena tangkap dgn Taliban... SOP apa plak dior pakai


Kena sebat 100x, kalu konpom berzina, pastu kena kawin at gunpoint, pastu kena halau ke wilayah lain lbh krg 3 tahun, tak silap aku la.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 11:05 PM | Show all posts

Balas #10 zulupapa\ catat

encik ZP mcm bese je nih
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2013 02:02 AM | Show all posts
aku pon nk tahu, ade efek kerja ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2013 02:03 AM | Show all posts
redlightchaser posted on 21-10-2008 11:25 AM
aku pernah kantoi ngan polis masa ringan-ringan ngan awek aku(bini aku skang) - anak da tiga....
po ...

so ko ade kna pegi pjbt agama tak?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2013 02:04 AM | Show all posts
samax posted on 22-10-2008 02:54 AM
baru ni kawan aku kantoi kena tangkap khalwat dalam kete ngan awek dia kat kawasan parking kete..gel ...

dia ade kena pegi pjbt agama tak?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2014 12:52 PM | Show all posts
tapi kalau dia amek ic num, alamat dgn fon num, n plat num kreta, then dia cakap sya xnak tgk awak berdua dengan kreta ni dekat kawsan ni lagi lepas ni... agak2 dorang akan send surat g alamt umah tu x? tolong, tolong
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2014 01:46 PM | Show all posts
redlightchaser posted on 21-10-2008 11:25 AM
aku pernah kantoi ngan polis masa ringan-ringan ngan awek aku(bini aku skang) - anak da tiga....
po ...

Member aku pernah kena macam ni. Masa tu dia study kat UMS tu ha. Kuar berdating ngan balak kat pantai apa ntah, tanjung aru ke pe dia ntah. Aku lupa la nama pantai tu. Sedang diorang berdating, aku tak pastila ade ringan-ringan ke tidak. Tapi 2 orang polis approach diorang pastu speku diorang wat keje tak baik. Sebab takmau dibawak ke balai, polis tu mintak setel. Member aku ngan balak dia cakap la takde duit, tapi polis tu kata takpe, diorang leh follow g ATM. Dan member aku ngan balak dia tu pergi ATM kuarkan duit, RM 200 ya. Kurang hajar sungguh la polis camtuh. Tapi padan muka member aku jugak, sape suh dating berdua memalam. Kan setannya dah datang mintak duit
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2014 03:57 PM | Show all posts
klu takat duk berdua dlm gelap tanpa pegang2 tangan,kaki dsbnyer...jabatan agama xleh cas berkhalwat..bila pasangan bersentuhan shj,walaupun pegang tangan...baru jabatan agama boleh cas berkhalwat...undang2 ni digunapakai semasa pasangan diluar kawasan tertutup..bg kawasan tertutup spt bilik,rumah dsbnyer..pihak jabatan agama boleh mensabitkan pasangan berkhalwat kerana menimbulkan rase curiga...
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2014 04:01 PM | Show all posts
samax posted on 22-10-2008 03:14 AM
lepas kejadian malam tu..salah sorang polis yang tahan diorang tu kacau awek kawan aku dengan sms..d ...

simpan sms dan rekod pggilan..wat 1 laporan polis kata gangguan seksual...tgk sape kena lg teruk
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2014 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
opahKau posted on 27-2-2014 12:52 PM
tapi kalau dia amek ic num, alamat dgn fon num, n plat num kreta, then dia cakap sya xnak tgk awak b ...

Awk sekarang mcm mne? Ad ap2 tindakan ke yg jais buat?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2014 12:31 PM | Show all posts
aduii posted on 19-6-2014 08:34 PM
Awk sekarang mcm mne? Ad ap2 tindakan ke yg jais buat?

oh! hahhahahahahha
welcome to da club!

hahhahahah xde la acah je..

alhamdulillah, sya blh menjalani kehidupan seperti biasa da cuma nightmare tu still ada...
rsa mcm nak ggur xjntung msa kna tu? hahhahahaha i noe how it feel...

btw, lpas je dr kejadian tu, xdek apa2 surt ke apa ke kecuali surt sman sb bwa mtor over speed limit je... tu jela pon..

pasni jgn buat lagi tau. iolls dlu pk my mum je.. cnfirm punya kena tambat kat rumah je klo bda ni dia dpt tau... awk kna g balai x? dia amek keterangan je ke apa?

awk kna kat mna?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2014 04:50 PM | Show all posts
opahKau posted on 20-6-2014 12:31 PM
oh! hahhahahahahha
welcome to da club!

Bkn stkt gugur.. luruh trus >.>  diorg amik gmbr ic je.. pastu amik no. Plate kereta.. ckp ni amaran..
pastu dier lepas.. btol ni x dpt surat ap2? Tkut smpai surat dtg mahkamah
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2014 07:01 PM | Show all posts
amek gbr ic? yeke? iolls aritu amek nama, alamat dgn ic number, plus plate num kete... untung dia ckp amaran... kita aritu xde pon, dia cuma ckp , sya xnak tgk awak dgn kereta ni dekat area cni lgi..

kita dah 3 bulan dah bda tu... alhamdulillah xdek lak smpai surt mahkamah... diorg dtg dgn van ke dgn kete? ada polis escort x? sb kwn kita ckp, dia cuma nak pnuhkan bku je...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2014 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
opahKau posted on 20-6-2014 07:01 PM
amek gbr ic? yeke? iolls aritu amek nama, alamat dgn ic number, plus plate num kete... untung dia ck ...


X de polis pun.. dgn van je..  dier settle kat ctu.. mmg syp mcm tu je ea smpai skrg?  Mmg x nk wat da pasni.. ~.~ ..awk brp lme dh sejak jdi mnde tu? Last edited by aduii on 20-6-2014 07:41 PM

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2014 09:25 PM | Show all posts
aduii posted on 20-6-2014 07:23 PM
X de polis pun.. dgn van je..  dier settle kat ctu.. mmg syp mcm tu je ea smpai skrg?  Mmg x nk  ...

oh! sama lah, naik van gak...

senyap mcm tu jela... bgus la senyap gitu weyh... huhuhuhuhuhu
klo xslap, dah 3 bulan dah bda tu jadi...

kena kat mana?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2014 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
opahKau posted on 20-6-2014 09:25 PM
oh! sama lah, naik van gak...

senyap mcm tu jela... bgus la senyap gitu weyh... huhuhuhuhuhu

Yg pasti lam kete.. tmpt bdekatan ngn air.. lau syp cmtu je alhamdulillah la.. beberapa hari rse x tenang tkut dier dtg umah ke.. htr surat mhkamah..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045163s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list