JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
37850
View
74
Reply

Apakah prosedur dikenakan untuk pasangan yang ditangkap khalwat?

[Copy link]

Author: samax    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-10-2008 11:05 PM | Show all posts

Balas #10 zulupapa\ catat

encik ZP mcm bese je nih
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2013 02:02 AM | Show all posts
aku pon nk tahu, ade efek kerja ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2013 02:03 AM | Show all posts
redlightchaser posted on 21-10-2008 11:25 AM
aku pernah kantoi ngan polis masa ringan-ringan ngan awek aku(bini aku skang) - anak da tiga....
po ...

so ko ade kna pegi pjbt agama tak?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2013 02:04 AM | Show all posts
samax posted on 22-10-2008 02:54 AM
baru ni kawan aku kantoi kena tangkap khalwat dalam kete ngan awek dia kat kawasan parking kete..gel ...

dia ade kena pegi pjbt agama tak?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2014 12:52 PM | Show all posts
tapi kalau dia amek ic num, alamat dgn fon num, n plat num kreta, then dia cakap sya xnak tgk awak berdua dengan kreta ni dekat kawsan ni lagi lepas ni... agak2 dorang akan send surat g alamt umah tu x? tolong, tolong
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2014 01:46 PM | Show all posts
redlightchaser posted on 21-10-2008 11:25 AM
aku pernah kantoi ngan polis masa ringan-ringan ngan awek aku(bini aku skang) - anak da tiga....
po ...

Member aku pernah kena macam ni. Masa tu dia study kat UMS tu ha. Kuar berdating ngan balak kat pantai apa ntah, tanjung aru ke pe dia ntah. Aku lupa la nama pantai tu. Sedang diorang berdating, aku tak pastila ade ringan-ringan ke tidak. Tapi 2 orang polis approach diorang pastu speku diorang wat keje tak baik. Sebab takmau dibawak ke balai, polis tu mintak setel. Member aku ngan balak dia cakap la takde duit, tapi polis tu kata takpe, diorang leh follow g ATM. Dan member aku ngan balak dia tu pergi ATM kuarkan duit, RM 200 ya. Kurang hajar sungguh la polis camtuh. Tapi padan muka member aku jugak, sape suh dating berdua memalam. Kan setannya dah datang mintak duit
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2014 03:57 PM | Show all posts
klu takat duk berdua dlm gelap tanpa pegang2 tangan,kaki dsbnyer...jabatan agama xleh cas berkhalwat..bila pasangan bersentuhan shj,walaupun pegang tangan...baru jabatan agama boleh cas berkhalwat...undang2 ni digunapakai semasa pasangan diluar kawasan tertutup..bg kawasan tertutup spt bilik,rumah dsbnyer..pihak jabatan agama boleh mensabitkan pasangan berkhalwat kerana menimbulkan rase curiga...
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2014 04:01 PM | Show all posts
samax posted on 22-10-2008 03:14 AM
lepas kejadian malam tu..salah sorang polis yang tahan diorang tu kacau awek kawan aku dengan sms..d ...

simpan sms dan rekod pggilan..wat 1 laporan polis kata gangguan seksual...tgk sape kena lg teruk
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2014 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
opahKau posted on 27-2-2014 12:52 PM
tapi kalau dia amek ic num, alamat dgn fon num, n plat num kreta, then dia cakap sya xnak tgk awak b ...

Awk sekarang mcm mne? Ad ap2 tindakan ke yg jais buat?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2014 12:31 PM | Show all posts
aduii posted on 19-6-2014 08:34 PM
Awk sekarang mcm mne? Ad ap2 tindakan ke yg jais buat?

oh! hahhahahahahha
welcome to da club!

hahhahahah xde la acah je..

alhamdulillah, sya blh menjalani kehidupan seperti biasa da cuma nightmare tu still ada...
rsa mcm nak ggur xjntung msa kna tu? hahhahahaha i noe how it feel...

btw, lpas je dr kejadian tu, xdek apa2 surt ke apa ke kecuali surt sman sb bwa mtor over speed limit je... tu jela pon..

pasni jgn buat lagi tau. iolls dlu pk my mum je.. cnfirm punya kena tambat kat rumah je klo bda ni dia dpt tau... awk kna g balai x? dia amek keterangan je ke apa?

awk kna kat mna?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2014 04:50 PM | Show all posts
opahKau posted on 20-6-2014 12:31 PM
oh! hahhahahahahha
welcome to da club!

Bkn stkt gugur.. luruh trus >.>  diorg amik gmbr ic je.. pastu amik no. Plate kereta.. ckp ni amaran..
pastu dier lepas.. btol ni x dpt surat ap2? Tkut smpai surat dtg mahkamah
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2014 07:01 PM | Show all posts
amek gbr ic? yeke? iolls aritu amek nama, alamat dgn ic number, plus plate num kete... untung dia ckp amaran... kita aritu xde pon, dia cuma ckp , sya xnak tgk awak dgn kereta ni dekat area cni lgi..

kita dah 3 bulan dah bda tu... alhamdulillah xdek lak smpai surt mahkamah... diorg dtg dgn van ke dgn kete? ada polis escort x? sb kwn kita ckp, dia cuma nak pnuhkan bku je...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2014 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
opahKau posted on 20-6-2014 07:01 PM
amek gbr ic? yeke? iolls aritu amek nama, alamat dgn ic number, plus plate num kete... untung dia ck ...


X de polis pun.. dgn van je..  dier settle kat ctu.. mmg syp mcm tu je ea smpai skrg?  Mmg x nk wat da pasni.. ~.~ ..awk brp lme dh sejak jdi mnde tu? Last edited by aduii on 20-6-2014 07:41 PM

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2014 09:25 PM | Show all posts
aduii posted on 20-6-2014 07:23 PM
X de polis pun.. dgn van je..  dier settle kat ctu.. mmg syp mcm tu je ea smpai skrg?  Mmg x nk  ...

oh! sama lah, naik van gak...

senyap mcm tu jela... bgus la senyap gitu weyh... huhuhuhuhuhu
klo xslap, dah 3 bulan dah bda tu jadi...

kena kat mana?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2014 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
opahKau posted on 20-6-2014 09:25 PM
oh! sama lah, naik van gak...

senyap mcm tu jela... bgus la senyap gitu weyh... huhuhuhuhuhu

Yg pasti lam kete.. tmpt bdekatan ngn air.. lau syp cmtu je alhamdulillah la.. beberapa hari rse x tenang tkut dier dtg umah ke.. htr surat mhkamah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2014 09:42 PM | Show all posts
u kna dekat shah alam ke? do plis elakkan shah alam yea syg...

actually, rsa xtenang tu, smpai la ni sebanrnya....
siap blh rsa lg da same feel msa 1st kena tu bila dok dlm kete, even stop kat traffic lite tau... trauma tu ttap ada.. mcm dia kjar2 je...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2014 01:27 AM | Show all posts
opahKau posted on 20-6-2014 09:42 PM
u kna dekat shah alam ke? do plis elakkan shah alam yea syg...

actually, rsa xtenang tu, smpai la ...

tu la.. asyik terfikir je pasal ap yang berlaku tu.. hmmm.. mmg mnyesal giler..
rse hidup cam hncur dah lepas kena tangkap mcm tu.. konfem lah x antar ap2 eh n x diambil tindakan?
tnye sebab nk tenangkan hati ni skit.. mmg dah nk bertaubat sangat dh.. x de gune rse buat mnde camtu
kalau hidup x tenang mcm ni..

awak kena kejar ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2014 11:39 AM | Show all posts
aduii posted on 21-6-2014 01:27 AM
tu la.. asyik terfikir je pasal ap yang berlaku tu.. hmmm.. mmg mnyesal giler..
rse hidup cam hn ...

klo kena  kjar mmg cnfirm ke balai la... maksud kita cam kejar dlm mmpi camtu la... msa mula2 kna 2 straight seminggu tu kita nightmare tau... siyes weyh! mmg scary, benti kat traffic lite, klo tetiba de lampu kete cam menyuluh pon blh terkjut mcm nak buka pntu dah...

seb bek msa tu kita xguna kete kita tau, klo tdak, naya! and since dat nite, kita mmg xjumpa dah laki tu... xtau nape even dia ajk gak kua lepak2... hmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2014 11:28 PM | Show all posts
sib baik polis tu tego..

kalu tk kuarla baby kete lagi 9 bulan lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2014 09:28 AM | Show all posts
penah dengau citer sorang member pom nie.dia cakap dia kena tahan polis sebab berdating kat taman. dia cakap takde buat apa2...

pas lama2 kawan baru tau citer sebenar yg dia kantoi tgh menetekkan pakwe dia...muhahaha...tu aku heran takkan duduk2 polis tahan...kalau jabatan agama paham lah juga.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-11-2015 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg lega bila polis tu setel luar
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2016 07:48 PM | Show all posts
tangopapa replied at 20-10-2008 07:47 PM
Dalam kes ko kantoi tu, keta ko telah dianggap mencurigakan (tempat gelap dan sunyi dr org lain), so ...

apa yang dikatakan settle dengan bersyarat? dan apa yang dikatakan ambil statement di balai?

Sebab, my friend kena haritu, dia cakap dia dengan ex-dia, pergi jalan2 menonton wayang sampai midnight, then dorg dah horny sgt, ntah dorg pun pergi kawasan gelap area parking lot rasanya, then ttbe polis peronda datang, dia minta IC dan tanya mcm2 lah, org mana n sebagainya, dia (polis) tulis2 kat kertas sambil pegang IC member, then dia (polis) tanya pasal cmne nak settle nie? dia (member) merayu gile vavi sampai dia janji n taubat xnak buat lagi, then dia (polis) belah sambil cakap, lebih kurang rasanya, "lepas ni aku xnak tengok muka kau lagi, kau gi hantar dia balik umah dia n kau jangan merayau kat sini malam2 buta", member dah nervous n dilemma sampai nak bunuh diri sebab buntu, kalau kantoi, malu satu family wow, dia tanya, ada possible ke dia di panggil balik ke? or surat sampai rumah ke? or kena soal siasat balik kat balai ke?

mohon pencerahan.TQ.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2016 07:59 PM | Show all posts
habis tu, kau dapat surat pape tak daripada polis tu? ke just warning je?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2016 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
samax replied at 18-10-2008 10:59 PM
Apakah prosedur untuk couple yg ditangkap polis sedang berkhalwat dalam kereta?
Adakah ada budi bic ...

So amacam? Dia hantar surat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tanye
Sebab aku kena bende ni
Tapi dia lepas
Dia bagi amaran je
Dia ambik gambar ic
So Sekarang nak tanye
Ade rekod x
Ade rekod aku kena tangkap basah x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046258s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list