JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1234
Return to list New
38901
View
77
Reply

Apakah prosedur dikenakan untuk pasangan yang ditangkap khalwat?

[Copy link]

Author: samax    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-11-2018 10:29 AM | Show all posts
Atie93 replied at 23-10-2018 01:53 PM
Awk,sy baru kena smlm brduaan dlm keadaan mencurigakan,then polis tahan.dia ckp nk bwk pgi balai t ...

weyh. case i ni dah lama sgt ni. seb bek la xde surt ke apa ke smpai rmah.
dorg just nk penuhkan log book je kot. yela dah nk hjung taon. kena la ada audit itu ini. satg klau log book msih byk ksong, ckp deme xbuat keje lak.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
isseliparjepun replied at 12-3-2014 01:46 PM
Member aku pernah kena macam ni. Masa tu dia study kat UMS tu ha. Kuar berdating ngan balak kat pa ...

Kawan saya ada kena rm 3k+
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
opahKau replied at 27-2-2014 12:52 PM
tapi kalau dia amek ic num, alamat dgn fon num, n plat num kreta, then dia cakap sya xnak tgk awak b ...

sekarang dpt lg tk
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:21 PM | Show all posts

xde pape pon. cuma beringat le sikit lepas ni klau nak buat pape. sb nama dah ada kat pejbat agama tu. hahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
X pernah kena tangkap x tau ler...hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.036753s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list