CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2817|Reply: 14

promoter habib yg mendesak

[Copy link]
Post time 27-10-2008 11:42 PM | Show all posts |Read mode
ni pengalaman aku pi habib.. aku just nak tgk2 je brg kemas kat situ.. so adalah berkenan dgn gelang emas tu.. sb aku takde cash , aku ckp kat promoter tu lain kali lah.. wah die mcm tak puas ati, die kate boleh booking dulu.. aku ckp camne nak booking cash pun takde. die tanye akak ada atm bank ape.. aku pun dgn bodonyer pi tunjuk la atm bank islam..n die dgn tak sbr2 terus kate ' akak saya try ye swipe mana tau boleh buat bayaran booking rm500' terkejut gak aku, mcm ni cara dorg paksa org beli (*&*^&%*).. tak sempat aku panggil die terus berlari ke cashier swipe atm aku tu..

tp malangnyer atm aku tu takde duit.. so dgn hampa la die bg balik atm kad aku tu'

aku rase tak patot la die push org mcm tu.. mcm desperet sgt nak org beli, aku dari nak beli nest time, teros malas nak pi sana.tp aku ingat kalau nak pi sana, aku nak bwk atm yg kosong or cc yg dah over limit biar dorg pi swipe hahahahah....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-10-2008 07:27 AM | Show all posts

Balas #1 tightcherry\ catat

Wahhhhhhhh...ini kira mendesak pelanggan ni.......
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2008 09:56 AM | Show all posts
diorang ni desperate. maklumlah, harga emas tengah merudum ni. kita sebagai pelanggan, wait and see dulu. kalau dah jatuh giler2, berduyun2 la kita serbu habib tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2008 10:10 AM | Show all posts
branch mana nih?

apa nama SA tu..... leh gak wat pedoman nanti
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2008 10:11 AM | Show all posts
Originally posted by mariamaria at 28-10-2008 09:56 AM
diorang ni desperate. maklumlah, harga emas tengah merudum ni. kita sebagai pelanggan, wait and see dulu. kalau dah jatuh giler2, berduyun2 la kita serbu habib tu.


emas akan jatuh teruk ke?

aduhai.... kompius betul nk beli emas time skang nih...
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2008 10:34 AM | Show all posts
seperti komoditi lain juga emas diramal akan turut jatuh setelah mencapai harga 'peak'.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-11-2008 05:19 PM | Show all posts
habib mana tu? sebab dah few times beli kat habib, tak pernah lak derang buat perangai macam tu sekali. pada pengamatan shida, staff depa berbudi bahasa & ada knowledge. sama gak dengan staff dekat poh kong. yang tak best sebab depa tak de pun kasi air ke. kalo kat poh kong siap kasi air kotak lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 05:21 PM | Show all posts
Originally posted by eysee at 28-10-2008 10:34 AM
seperti komoditi lain juga emas diramal akan turut jatuh setelah mencapai harga 'peak'.


kalau harga emas akan turun balik sampai jadi macam dulu dalam RM40 lebih, memang best sangat nak beli
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-11-2008 01:39 PM | Show all posts
Originally posted by shidaaziz at 14-11-2008 05:19 PM
habib mana tu? sebab dah few times beli kat habib, tak pernah lak derang buat perangai macam tu sekali. pada pengamatan shida, staff depa berbudi bahasa & ada knowledge. sama gak dengan staff dek ...

bukan kat poh kong je kasi air nihh........... kat kedai2 area rawang nihh pung kasi air............ ada tuhh kasi payung lagi ......

bestnya kalau harga emas turun............ hari tuhh baru tukar rantai........... ingatkan nak tukar gelang pulak nnati.......... sabarrrrr tunggu emas turun skit lagi
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2008 02:24 AM | Show all posts
Originally posted by tightcherry at 27-10-2008 11:42 PM
ni pengalaman aku pi habib.. aku just nak tgk2 je brg kemas kat situ.. so adalah berkenan dgn gelang emas tu.. sb aku takde cash , aku ckp kat promoter tu lain kali lah.. wah die mcm tak puas ati ...




betul ke nih???
ishh.. nanti kalo jumpa owner dia aku habaq sama dia..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2008 08:46 AM | Show all posts
Errrrrrr....rega ikan emas pun naik gak kan...
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2008 09:11 AM | Show all posts
Originally posted by medangmru at 16-11-2008 08:46 AM
Errrrrrr....rega ikan emas pun naik gak kan...

hari tuhh beli 25ringgit sekor   pelihara tak sampai seminggu dah matiiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2008 10:03 AM | Show all posts

Balas #12 Risma\ catat

........................tak berbaloi beli.....sama lah...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 06:12 PM | Show all posts
Originally posted by Risma at 15-11-2008 01:39 PM

bukan kat poh kong je kasi air nihh........... kat kedai2 area rawang nihh pung kasi air............ ada tuhh kasi payung lagi ......

bestnya kalau harga emas turun............ hari tuhh bar ...


kalauharga emas nak -beli emas time harga murah -memang untung nak trade ini barang..
tapi kalau harga emas jatuh, nak trade in barang yang di beli masa harga emas mahal..rugii oo..
selalu juga beli/trade in barang kat Habib , selalu pergi Masjid India- layanan bagus -promoter dorang ok je. Ampang Point & Central Market pun pernah beli-tak pernah lak jumpa sales promoter macam yang dikatakan.

Anyway kalau dah sampai rampas kad berebut nak swipe -memang padang muka dia kalau kad tu tak berduit.
Agaknya sekarang orang kurang beli emas, sebab tu dia jadi desprado
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2008 12:12 AM | Show all posts
aku pun pernah kene kat habib alamanda..mcm si4l je pomoter pompuan tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 03:18 PM GMT+8 , Processed in 0.079695 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list