Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
280525
View
144
Reply

Watermark Tutorial untuk Gambar Eksklusif

[Copy link]

Author: Santeira       Show all posts   Read mode

Post time 27-2-2010 10:48 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2010 10:50 AM | Show all posts
Satu nak tanya kalau gambar water kita punya letak kita letak cari forum maksudnya i sendiri dah tak boleh paste gambar ni kat tempat lain ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2010 10:53 AM | Show all posts
Soory taip tak betul maksud saya kalau gambar saya watermarkkan dgn text cari forum, adakah maksudnya saya dah bagi full copyright ownership pada cari forum dan seterusnya x boleh lagi guna gambar tu untuk tujuan lain?
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2010 03:09 PM | Show all posts
camne nak insert gamba??
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2010 04:43 PM | Show all posts
lingkuplah yang lain, xdpt gamba exclusive
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2010 02:01 PM | Show all posts
best jugak ni....
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2010 12:11 AM | Show all posts
oo..baru tahu
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2010 02:05 AM | Show all posts
Untuk adobe photoshop elements, boleh follow tutorial ni:-

http://www.brighthub.com/multime ... articles/10348.aspx
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2010 01:31 AM | Show all posts
watermark leh dibuat dlm photoshop jew, lagi senang, lgipon dh berlambak software yg simple2 kt pasaran... x pon download jew dari internet... ada yg free ada yg kena beli... kan? (intunasi cam anak liza hanim)
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2010 10:21 AM | Show all posts
Zrinieescorner adalah kedai online terbesar yang menjual secara runcit & borong pelbagai jenis cadar harian, cadar bola, cadar pengantin dan sebagainya. Kami mempunyai lebih 50 agent & pemborong tetap yang menjual cadar-cadar bermutu dari kami. Kami juga mempunyai pelbagai cadar impian anda, dari murah, yang branded & yang ada gerenti dr kilang...yang pelbagai corak dan amat menarik...terus hubungi kami untuk mendapatkan harga yang menarik...deal dgn tokey terus pasti dapat runding harga...pasti, itu jaminan kami....tq..

sila ke kedai online kami.... http://rinieescorner.blogspot.com/

sila add fanpage kami di facebook jika anda mmpunyai facebook utk mendapat harga fan..

http://www.facebook.com/pages/manage/#!/CadarImpianku



terdapat cadar pengantin, cadar bola, cadar harian bersama comforter, tilam baby....dan sebagainya..

kami juga membuka peluang bisnes cadar secara online atau offline tanpa modal..hubungi kami..kami tunjukkan caranya


dan banyak lagi cadar yg murah n berkualiti...........
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2010 04:59 PM | Show all posts
TQ pd TT yg bukak topik nie...aku dh boleh wat watermark pd gmbr aku slps aku baca topik nie...tq so much...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2010 05:43 PM | Show all posts
apasal pc aku takde microsoft paint? huhuhu...teringin nak belajar buat watermark ni...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 04:22 PM | Show all posts
sukasuki...........!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2011 03:22 AM | Show all posts
wah nice tutorial.. thanks....

tapi kan.. kalau yang hidden punyer watermark cane.. ade org pernah wat?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2011 02:10 PM | Show all posts
ader bapa gambo jee
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2011 06:45 PM | Show all posts
gambar sazzy falak mengandung,, jom tgk..

http://mummydinda.blogspot.com/2 ... lak-mengandung.html
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2011 06:48 PM | Show all posts
camelia dan beranak.. anak dia comel tapi tak rupa dia.. macam mix.. tgk kat sini

http://mummydinda.blogspot.com/2 ... lak-mengandung.html
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2011 09:48 PM | Show all posts
beres.dah biasa buat dah
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2011 02:58 AM | Show all posts
kat mana nak install semua software edit2 gambor ni??hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2011 05:28 PM | Show all posts
haa..la mane nak dapat software untuk edit gambar ye...




[http://bit.ly/il5Ees]
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2011 04:57 PM | Show all posts
ohhh macam ni ke
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2011 04:57 PM | Show all posts
thank you!
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2011 11:56 AM | Show all posts
apasal ada citer pasal camelia mengandung ngan sazzy falak beranak nih???
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2011 11:57 AM | Show all posts
prefer uols gune photoshop.... cantik dan mudah.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2011 12:02 PM | Show all posts
Post Last Edit by cikgojesss at 25-11-2011 12:05
wah nice tutorial.. thanks....
tapi kan.. kalau yang hidden punyer watermark cane.. ade org pern ...
aaba Post at 10-1-2011 03:22

hidden watermark tu camne???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057015s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list