Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
280818
View
144
Reply

Watermark Tutorial untuk Gambar Eksklusif

[Copy link]

Author: Santeira       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 18-3-2013 01:45 PM | Show all posts
ratuiphone posted on 18-3-2013 01:20 PM
mod san..pandai edit pic tak?
aku ade buat banner utk gosip tempatan..tapi 80% siap..tak ade idea ...

letak lar. BTW mak bukan mod gosip nok, suruh @skymania pun ok sbb dia graphic designer.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2013 01:57 PM | Show all posts
Santeira posted on 18-3-2013 01:45 PM
letak lar. BTW mak bukan mod gosip nok, suruh @skymania pun ok sbb dia graphic designer.

ni aku buat biasa je..tak kebaboom..segan pun ade..
sbb tu mintak sape2 yg terer boleh edit bekground tu..

ni aku letak jer..sape2 berminat sila edit..

kang dah siap edit aku tepek ler...ni bebudak suh edit lagi..tak nak pic nuar jeng laaa..tak relevan..eheheh..
nak letak si aeril zafril la..





Last edited by ratuiphone on 18-3-2013 02:13 PM

Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2013 02:50 PM | Show all posts
cariban.JPG

ni size kecik punyer...
opis ni block imageshack..tu yg tak leh nak tepek size ori..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2013 04:29 PM | Show all posts
avrilizana posted on 11-12-2008 03:32 PM
Cuba tgk kat sini - http://tutorials.photobucket.com/tutorial_187.html
Kalau boleh add text dlm gam ...

good info. tq~

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2013 06:42 PM | Show all posts
sapa nak tambah kredit (+18) sila masuk thread neh..

http://mforum.cari.com.my/forum. ... &extra=page%3D1
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2013 10:32 AM | Show all posts
-sorry wrong parking-
Last edited by NAT_11 on 26-11-2013 11:46 AM

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2013 01:39 PM | Show all posts
NAT_11 posted on 26-11-2013 10:32 AM
-sorry wrong parking-

ape la ko
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2013 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts

-edit .. malu tersalah post -

Last edited by juliez on 11-12-2013 01:31 PM

Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2013 09:00 AM | Show all posts
juliez posted on 10-12-2013 09:52 PM
Dah agak dah bukan pusingan penyingkiran

teruk btol ko ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2013 11:28 AM | Show all posts
maxim posted on 11-12-2013 09:00 AM
teruk btol ko ni



Apa kejadah komen i ada kat sini?
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2013 01:29 PM | Show all posts
juliez posted on 11-12-2013 11:28 AM
Apa kejadah komen i ada kat sini?

agaknya thread ni mmg utk wrong parking si nat tu pn sama
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2013 01:32 PM | Show all posts
maxim posted on 11-12-2013 01:29 PM
agaknya thread ni mmg utk wrong parking  si nat tu pn sama


Tak la.. smlm i online guna hp mmg rasanya dah betul thread yg i masuk

Tak faham knp comment boleh lepas kat sini



Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2013 02:23 AM | Show all posts
wow good idea la nti klua la nma pestol bermutu tinggi abadi selamanya pasti menawan!
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2014 10:33 PM | Show all posts
aku nak bg sape utk buh watermark kat gambaaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2014 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
fasha sayang nowa tak??
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2014 02:26 AM | Show all posts
tak ada kena mengena nowa dengan watermark sis
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2014 02:30 AM | Show all posts
sian sesat
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2014 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Thanksssss! X sesia2 blajo
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2014 11:16 PM | Show all posts
tahniah dik..dah berjaya nanti jgn lupa makbapak
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2014 01:30 AM | Show all posts
kalau makbapak dah tak ada sedekah alfatihah lepas solat
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2014 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh btol la thread ni mcm tmpt salah parking.aku pon ade nk komen sesuatu ingt dh betol thread aku masuk ni..seb baik baca dulu korang duk post2.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2014 09:42 PM | Show all posts
new pics of miss sabby
credit to her personal ig



Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2014 10:57 PM | Show all posts
mmg sah thread ni berpuaka!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2014 11:11 AM | Show all posts
macam Nicole poison



http://youtu.be/9joqPp3peLg
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2014 06:46 AM | Show all posts
TQ untuk ni TS

Saya buat .PSD then place-kan. Ada yang guna action kan. Tak baca habis thread nih.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078400s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list