JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
91180
View
129
Reply

DIREKTORI USAHAWAN ONLINE FNR

[Copy link]

Author: Kacip_Fatimah       Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2009 01:54 PM | Show all posts

Reply #25 nurnazuha's post

nurnazuha,
bleh tak follow format  maklumat yg dah diberikan di atas sekali ?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2009 09:21 AM | Show all posts
chillired-recipe

menerima tempahan :-
makanan citra rasa timur untuk majlis-majlis istimewa anda. Pelbagai jenis masakan istimewa kami sediakan. Resipi kami adalah resipi asli dan pastinya menjadi pilihan anda dan keluarga. Antara Menu kami my nasi kerabu, my nasi kerabu ala thai, my nasi dagang, my laksam dan my laksa.

Jika anda inginkan kelainan untuk dihidangkan kepada tetamu anda hubungi kami di chillired-recipe.

Maklumat Lanjut :-

Lokasi : Ampang, Selangor
Blog : http://chillired-recipe.blogspot.com/
Email : chillired.com@gmail.com

Tempahlah sekarang. Harga kami sangat berpatutan dan masakan kami pastinya menepati selera anda sekeluarga.


[ Last edited by  raisha at 25-2-2009 09:25 AM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-2-2009 04:01 PM | Show all posts
Kepada usahawan-usahawan kecil FnR,
info korang amatlah menarik tapi kalau nk lebih menarik..cuba kepilkan beberapa keping gambar di sini.
Terima kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2009 10:58 AM | Show all posts
yang area pulau pinang takde ke? saya nak tempah cupcakes....
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2009 11:55 AM | Show all posts
kasseh nak pomot mee kuning homemade dan sos charkoeteow boleh tak?....website dan gbr dalam poses pengeditan...nak minta permission dulu ni...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2009 11:08 AM | Show all posts
[email=tanjung80@Tasya]tanjung80 @ Tasya[/email] Art
menerima tempahan :-
Tart Cheese Blueberry, Tart Cheese Strawberry, Fruit Tart, Egg Tart, Coconut Tart, Pandan Tart dan Cream Puff.
Cupcakes, Madeline kek dan aneka kek utk harijadi pertunangan, perkahwinan dan lain lain.
Penghantaran percuma utk Klang dan Meru sahaja, Lain2 tempat akan dicaj mengikut kawasan.

Maklumat Lanjut :-
website/blog : www.tartcupcakes.blogspot.com
email : dyna80@gmail.com
yahoo messengger id : dyna_314


[ Last edited by  tanjung80 at 25-3-2009 12:14 ]
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2009 09:42 AM | Show all posts
Originally posted by kasseh at 18-3-2009 11:55
kasseh nak pomot mee kuning homemade dan sos charkoeteow boleh tak?....website dan gbr dalam poses pengeditan...nak minta permission dulu ni...

boleh, tulis info seperti format kat page 1 tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2009 11:48 AM | Show all posts




Menerima tempahan:-
Cupcake untuk majlis-majlis harijadi, perkahwinan, pertunangan,
kenduri dan sebagainya di Kuala Terengganu.


Maklumat Lanjut :-
blog : http://farahcupcakes.blogspot.com/
      
email: ilddatul@hotmail.com


ym id : ilddatul


Terima kasih

Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2009 05:08 PM | Show all posts

SweetyLicious

SweetyLicious
Menerima Tempahan:
pelbagai jenis kek, cupcake, muffin, tart,cookies, kek lapis,pudding, brownies dan roti jala.

Maklumat Lanjut:
Lokasi:Taman Bukit Subang
No tel:013-9017161

Website/Blog:
http://chems-momsrecipe.blogspot.com/search?q=

Email:
Chempaka_8@yahoo.com

Facebook:Haslinawati

Photostream:
http://www.flickr.com/photos/sweetylicious/
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2009 12:44 PM | Show all posts
Bieshi Katering
Menerima Tempahan :-
Untuk catering bagi minum pagi atau petang, makan tengahari atau malam
Menu yang disediakan tidak hanya tertakluk pada masakan melayu malah merangkumi Chinese style, Indian, Western dan BBQ.

Hidangan bukan hanya untuk majlis kenduri kahwin/tunang malah terbuka pada jamuan di ofis atau di rumah, kenduri doa selamat atau majlis bercukur jambul/aqiqah, juga untuk sedekah buat rumah anak2 yatim.

Maklumat Lanjut :-
Zana : 012 257 7976
Shila : 013 275 6551
Atau
YM : ms_zanaz
Kawasan perkhidmatan:-
Seluruh kawasan Kuala Lumpur, Shah Alam, Petaling Jaya, Selayang, Cheras, Kepong, Rawang, Tg. Malim, Damansara, Bangsar dll. (Lokasi di luar kawasan boleh dirundingkan)
Harga
Sila call dan email untuk maklumat lanjut mengenai bayaran
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 10:49 PM | Show all posts


HabbatusSauda

HUBUNGI 019-266 2271
http://melileaorganiclifestyle.blogspot.com/

[ Last edited by  ninoZ at 16-4-2009 13:08 ]
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 11:59 PM | Show all posts
Originally posted by be_the_best at 13-4-2009 22:49
http://3.bp.blogspot.com/_uja_skhs23I/SdwTuWPLPmI/AAAAAAAAAE8/saItP_4qgII/s400/habbatus+sauda-web.JPG

...


tolong ubah posting nih ikut format yg dah diberikan or else saya akan edit posting nih
harap maklum..!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2009 10:57 AM | Show all posts
BATRIESYIA HOMEMADE



Menerima Tempahan:-
Aneka Kek/Cupcake/Cookies/Brownies/Tart
Untuk Kawasan Sekitar Perlis/Kedah/Pulau Pinang*
(*tertakluk kepada syarat tertentu...sila layari web utk maklumat lanjut)


No Telefon (SMS Only): 0194242226

Website: http://batriesyiahomemade.blogspot.com


Pertanyaan : batriesy@batriesyiahomemade.com
Tempahan : tempahan@batriesyiahomemade.com

Yahoo Messenger ID : yycr111
My Flickr Site : http://www.flickr.com/photos/batriesyiahomemade

Contoh Hasil Kerjatangan





[ Last edited by  nna97 at 17-4-2009 16:09 ]
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2009 11:59 AM | Show all posts
  
  
  



Seri menerima tempahan kek, cup cake, brownies, cheese tart. Sedia menerima tempahan untuk sebarang
majlis dan acara. Untuk makan sendiri boleh.. untuk majlis juga boleh. Harga di dalam kemampuan anda semua.
Penghantaran percuma di sekitar Putrajaya dan kawasan-kawasan yang sewaktu dengannya. Atau kalau luar kawasan
boleh hubungi seri untuk harga.

No.Tel : 019 - 304 7350
ym : dragon_ensemzz80
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2009 02:21 AM | Show all posts
Menerima Tempahan:-  homemade coklat
Seluruh Malaysia*
(*tertakluk kepada syarat tertentu...sila layari web utk maklumat lanjut)

No Telefon (SMS Only): 0133944064
Website: http://aniscoklat.blogspot.com
Pertanyaan : anis_464@yahoo.com.my
Kelas membuat coklat juga diadakan untuk yang berminat

Contoh Hasil Kerjatangan








[ Last edited by  anishim464 at 14-5-2009 13:48 ]
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2009 06:59 AM | Show all posts

Reply #40 anishim464's post

salam anishim..
boleh tak tukarkan gambar yg blur nih dgn gambo yg fokus betul2 n tolonggg kecikkan size gambar ya..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2009 04:05 PM | Show all posts
tokeybiz
menerima tempahan :-
JAF’s Recipe- PerencahFrozen mengandungi ramuan asli dan tidak mengandungi sebarang bahan pengawet. Tidakperlu menumis. Perencah disejukbeku jadi ramuannya segar. Dijamin enak!..Tak percaya? Cubadulu.
Pasti nak lag
i...

Kari Ikan
Kari Ayam/Daging
Masak Lemak Cili Api
Sambal Tumis
Masak Merah
Masak Blackpaper
Asam Pedas
Rendang






Maklumat Lanjut :-

Email : perencahsegera@gmail.com
sms/call: 0133735626

Perkhidmatan Penghantaran di kawasan KL , Ampang, Gombak,Bandar Baru Bangi, Putrajaya, Cyberjaya


[ Last edited by  ninoZ at 23-4-2009 02:57 ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-4-2009 01:01 PM | Show all posts
gambar maksimum 3 keping sahaja yea..
kalau lebih nanti akan di edit oleh Mod yang bertugas..
Harap Maklum!
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2009 04:52 PM | Show all posts
sedia menerima tempahan cupcake/muffin/creampuff
untuk jamuan/kenduri/sesaje makan..
rasa dijamin..sekali order, pasti nak lagik

http://bakewitluv.blogspot.com/
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2009 11:43 PM | Show all posts

Reply #44 kinki113's post

dik..tambah ler detail sket lagi..lagi cunnn
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 03:21 PM | Show all posts

rojak buah penang

Menerima tempahan rojak buah penang. Tanpa bahan pengawet, so kena simpan dalam fridge.Harga RM3.50 jer

Menjual produk pelangsingan SIY. Tanpa bahan pengawet dan dihasilkan melalui Teknologi Cecair Nano CO2. Harga RM198. Kalau beli 2 kotak ader free gift.

Sila hubungi
Lina 012-5095770 atau email ginaoohgina@yahoo.com


Layari http://yasmin-mall.blogspot.com/ untuk maklumat lanjut.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2009 11:05 AM | Show all posts
BAKEWITLUV

sedia menerima tempahan cupcakes, creampuff, donut (donut choc is the fav.!)
dengan harga yang amat berpatutan

feel free to visit http://bakewitluv.blogspot.com
penghantaran percuma sekitar Putrajaya/Serdang/UPM/Equine Park

email: bakewithluv.gmail.com


yahoo messengger id : kinki_nad





[ Last edited by  Kacip_Fatimah at 20-5-2009 15:19 ]
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2009 01:23 PM | Show all posts
Tat Nenas

menerima tempahan tat nenas..Lokasi:di mana jua anda berada


Lokasi:
Taman Bukit Serdang,Seri Kembangan


website/blog : http://nylea-shoppe.blogspot.com/
email : nylea_27@yahoo.com
yahoo messengger id : nylea_27

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2009 09:43 PM | Show all posts
Menerima tempahan kek, cupcake, muffin, mini cheese cake, biskut, brownies. Dibakar segar mengikut tempahan. Khidmat penghantaran di sediakan dgn bayaran Rm15 sekitar Lembah Klang. Berpusat di Saujana Utama, Sg Buloh. Bersedia menerima 'bulk order'. Saya menambil tempahan sepenuh masa dari rumah. Harga boleh dirunding mengikut kemampuan anda.


Maklumat Lanjut :-
alamat : 39, Jalan Selasih 4, Saujana Utama 3, 47000 Sg. Buloh
no telefon : 013-2689990


website/blog : http://emh-cupcakes.blogspot.com/

email : emma_hafidza@yahoo.com

yahoo messengger id : emma_hafidza
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2009 04:19 PM | Show all posts

MINI POPIA (SIMPUL)

Post Last Edit by Kacip_Fatimah at 24-6-2009 08:24

Tempahan mini popia (simpul) untuk HARI PERAYAAN
Mengandungi 2 jenis inti:
1. Serunding ayam
2. Sotong manis

Dipeket dalam 500gm & 1kg
Harga murah jika tempahan melebihi 10kg

Untuk tempahan sila hubungi:
myasara@gmail.com
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049681s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list