JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
91961
View
130
Reply

DIREKTORI USAHAWAN ONLINE FNR

[Copy link]

Author: Kacip_Fatimah       Show all posts   Read mode

Post time 2-2-2009 12:51 PM | Show all posts
vardos
menerima tempahan ikan keli salai.

maklumat lanjut :

email: nora_lan05@yahoo.com

ym : nora_lan05

kawasan penghantaran :

perak : kuala kangsar/sungai siput (u)
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2009 12:23 PM | Show all posts
warung GAJAHPUTEH (kiera55)

Jemput bersarapan di warung kami 6.30am-11.30am; Sabtu - Khamis
pelbagai juadah sarapan pagi disediakan antaranya :

NASI LEMAK, roti BELALAI, PULUT INTI, goreng-goreng & kuah-kuah serta minuman.
Juga menerima tempahan untuk majlis2 kecil seperti majlis doa selamat, majlis hari lahir, mesyuarat atau yang berkaitan.

Kawasan perkhidmatan:-

kawasan BATU GAJAH (batu gajah, siputeh, tronoh, pusing, bota, parit, sri iskandar, ipoh) dan sekitarnya.
Lokasi di luar kawasan boleh dirundingkan.

Maklumat Lanjut :-
website/blog : www.warunggajahputeh.blogspot.com

email :-

lylie55@gmail.com

[ Last edited by  Kacip_Fatimah at 19-2-2009 09:46 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2009 07:33 PM | Show all posts

ALL SEASON COOKIES, CAKES & CHEESE TARTLETS

menerima tempahan :-
all season cookies, cakes & cheese tartlets sekitar Klang Valley, Shah Alam, Putrajaya sahaja.  Penghantaran by post dibolehkan utk setengah2 cookies yg tahan pecahnya ke serata Msia



Maklumat Lanjut :-
alamat : Taman Danau Desa, 8 menet pegi Midveli

website/blog : http://duyongstore.blogspot.com

email : dulang95@yahoo.com

Facebook : duyong95

yahoo messengger id : nursehark_f_31

Cheese Tartlet Bluberry filling


Benji Roll








[ Last edited by  duyong95 at 16-2-2009 12:20 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2009 11:32 PM | Show all posts

Reply #23 duyong95's post

tolonggggg kecikkan gambar sket, bleh kan ?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2009 10:38 AM | Show all posts

kerepek n tudung

Salam,

i juz discover forum ni...wah, bagus kan..kita leh menambahkan peluang perniagaan n menyahut seruan kerajaan agar berniaga..

i dealer kerepek2...jenis2 kerepek :

1. kerepek pisang bersalaut madu ( ditabur dengan badam)
2. kerepek ubi bersalut madu
3. kerepek keladi bersalut madu
4. kerepek pisang barbeque
5. lain2 jenis kerepek ( bleh request)...

selain tu, i jual tudung...amik dr kelantan terus...harga lebih murah dr jln TAR...jenis tudung:

tudung bawal no 1+ kerawang penuh+ batu.

harga:

kerepek : rm 4/bungkus (amik byk bleh murah)
tudung :  rm 60/sehelai (amik byk leh murah)

sesiapa yg berminat untuk menjadi agent niaga, bleh hubungi saya di no 013-518 9848 (zuha)

tq....

[ Last edited by  Kacip_Fatimah at 19-2-2009 09:34 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2009 01:54 PM | Show all posts

Reply #25 nurnazuha's post

nurnazuha,
bleh tak follow format  maklumat yg dah diberikan di atas sekali ?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2009 09:21 AM | Show all posts
chillired-recipe

menerima tempahan :-
makanan citra rasa timur untuk majlis-majlis istimewa anda. Pelbagai jenis masakan istimewa kami sediakan. Resipi kami adalah resipi asli dan pastinya menjadi pilihan anda dan keluarga. Antara Menu kami my nasi kerabu, my nasi kerabu ala thai, my nasi dagang, my laksam dan my laksa.

Jika anda inginkan kelainan untuk dihidangkan kepada tetamu anda hubungi kami di chillired-recipe.

Maklumat Lanjut :-

Lokasi : Ampang, Selangor
Blog : http://chillired-recipe.blogspot.com/
Email : chillired.com@gmail.com

Tempahlah sekarang. Harga kami sangat berpatutan dan masakan kami pastinya menepati selera anda sekeluarga.


[ Last edited by  raisha at 25-2-2009 09:25 AM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-2-2009 04:01 PM | Show all posts
Kepada usahawan-usahawan kecil FnR,
info korang amatlah menarik tapi kalau nk lebih menarik..cuba kepilkan beberapa keping gambar di sini.
Terima kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2009 10:58 AM | Show all posts
yang area pulau pinang takde ke? saya nak tempah cupcakes....
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2009 11:55 AM | Show all posts
kasseh nak pomot mee kuning homemade dan sos charkoeteow boleh tak?....website dan gbr dalam poses pengeditan...nak minta permission dulu ni...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2009 11:08 AM | Show all posts
[email=tanjung80@Tasya]tanjung80 @ Tasya[/email] Art
menerima tempahan :-
Tart Cheese Blueberry, Tart Cheese Strawberry, Fruit Tart, Egg Tart, Coconut Tart, Pandan Tart dan Cream Puff.
Cupcakes, Madeline kek dan aneka kek utk harijadi pertunangan, perkahwinan dan lain lain.
Penghantaran percuma utk Klang dan Meru sahaja, Lain2 tempat akan dicaj mengikut kawasan.

Maklumat Lanjut :-
website/blog : www.tartcupcakes.blogspot.com
email : dyna80@gmail.com
yahoo messengger id : dyna_314


[ Last edited by  tanjung80 at 25-3-2009 12:14 ]
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2009 09:42 AM | Show all posts
Originally posted by kasseh at 18-3-2009 11:55
kasseh nak pomot mee kuning homemade dan sos charkoeteow boleh tak?....website dan gbr dalam poses pengeditan...nak minta permission dulu ni...

boleh, tulis info seperti format kat page 1 tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2009 11:48 AM | Show all posts




Menerima tempahan:-
Cupcake untuk majlis-majlis harijadi, perkahwinan, pertunangan,
kenduri dan sebagainya di Kuala Terengganu.


Maklumat Lanjut :-
blog : http://farahcupcakes.blogspot.com/
      
email: ilddatul@hotmail.com


ym id : ilddatul


Terima kasih

Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2009 05:08 PM | Show all posts

SweetyLicious

SweetyLicious
Menerima Tempahan:
pelbagai jenis kek, cupcake, muffin, tart,cookies, kek lapis,pudding, brownies dan roti jala.

Maklumat Lanjut:
Lokasi:Taman Bukit Subang
No tel:013-9017161

Website/Blog:
http://chems-momsrecipe.blogspot.com/search?q=

Email:
Chempaka_8@yahoo.com

Facebook:Haslinawati

Photostream:
http://www.flickr.com/photos/sweetylicious/
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2009 12:44 PM | Show all posts
Bieshi Katering
Menerima Tempahan :-
Untuk catering bagi minum pagi atau petang, makan tengahari atau malam
Menu yang disediakan tidak hanya tertakluk pada masakan melayu malah merangkumi Chinese style, Indian, Western dan BBQ.

Hidangan bukan hanya untuk majlis kenduri kahwin/tunang malah terbuka pada jamuan di ofis atau di rumah, kenduri doa selamat atau majlis bercukur jambul/aqiqah, juga untuk sedekah buat rumah anak2 yatim.

Maklumat Lanjut :-
Zana : 012 257 7976
Shila : 013 275 6551
Atau
YM : ms_zanaz
Kawasan perkhidmatan:-
Seluruh kawasan Kuala Lumpur, Shah Alam, Petaling Jaya, Selayang, Cheras, Kepong, Rawang, Tg. Malim, Damansara, Bangsar dll. (Lokasi di luar kawasan boleh dirundingkan)
Harga
Sila call dan email untuk maklumat lanjut mengenai bayaran
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 10:49 PM | Show all posts


HabbatusSauda

HUBUNGI 019-266 2271
http://melileaorganiclifestyle.blogspot.com/

[ Last edited by  ninoZ at 16-4-2009 13:08 ]
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 11:59 PM | Show all posts
Originally posted by be_the_best at 13-4-2009 22:49
http://3.bp.blogspot.com/_uja_skhs23I/SdwTuWPLPmI/AAAAAAAAAE8/saItP_4qgII/s400/habbatus+sauda-web.JPG

...


tolong ubah posting nih ikut format yg dah diberikan or else saya akan edit posting nih
harap maklum..!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2009 10:57 AM | Show all posts
BATRIESYIA HOMEMADE



Menerima Tempahan:-
Aneka Kek/Cupcake/Cookies/Brownies/Tart
Untuk Kawasan Sekitar Perlis/Kedah/Pulau Pinang*
(*tertakluk kepada syarat tertentu...sila layari web utk maklumat lanjut)


No Telefon (SMS Only): 0194242226

Website: http://batriesyiahomemade.blogspot.com


Pertanyaan : batriesy@batriesyiahomemade.com
Tempahan : tempahan@batriesyiahomemade.com

Yahoo Messenger ID : yycr111
My Flickr Site : http://www.flickr.com/photos/batriesyiahomemade

Contoh Hasil Kerjatangan





[ Last edited by  nna97 at 17-4-2009 16:09 ]
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2009 11:59 AM | Show all posts
  
  
  



Seri menerima tempahan kek, cup cake, brownies, cheese tart. Sedia menerima tempahan untuk sebarang
majlis dan acara. Untuk makan sendiri boleh.. untuk majlis juga boleh. Harga di dalam kemampuan anda semua.
Penghantaran percuma di sekitar Putrajaya dan kawasan-kawasan yang sewaktu dengannya. Atau kalau luar kawasan
boleh hubungi seri untuk harga.

No.Tel : 019 - 304 7350
ym : dragon_ensemzz80
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2009 02:21 AM | Show all posts
Menerima Tempahan:-  homemade coklat
Seluruh Malaysia*
(*tertakluk kepada syarat tertentu...sila layari web utk maklumat lanjut)

No Telefon (SMS Only): 0133944064
Website: http://aniscoklat.blogspot.com
Pertanyaan : anis_464@yahoo.com.my
Kelas membuat coklat juga diadakan untuk yang berminat

Contoh Hasil Kerjatangan








[ Last edited by  anishim464 at 14-5-2009 13:48 ]
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053767s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list