JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
91223
View
129
Reply

DIREKTORI USAHAWAN ONLINE FNR

[Copy link]

Author: Kacip_Fatimah       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 24-6-2009 08:32 AM | Show all posts
kepada forumer Kiera55,
saya nk minta maaf sebab terr delete posting awak kat sini..
sebenornya saya nk edit sket tapi ntah kenapa function button yang baru nie jadik sengal plak..nk PM pun tak reti dah haa..kena PM kat sini jer..
harap maaf yea..
nanti awak wat posting baru kat sini ya..
so sorry..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2009 04:28 PM | Show all posts
haaa cip..
ghamai mod yg tersalah action tau.. pening dgn interface kanak2 ribena yg baru nihhh...
sabo je lahhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2009 05:26 PM | Show all posts
Salam...

Kami di Impressed Cakes menyediakan pelbagai jenis Kek, Muffins dan Cup Cake (Muslim Home Made).

Kami sedia menerima tempahan untuk majlis-majlis harijadi, kenduri doa selamat, perkahwinan, dan sebagainya.

Keterangan lanjut boleh didapati di:-

Blog: http://impressedcakes.blogspot.com

Email: sweetieluv_sha@yahoo.com.sg

Mobile: 012-6222604 (Nisha Seyed)

Lokasi: Mentari Court, Sunway

Dijamin Halal 100%, Insyaallah....
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2009 02:33 PM | Show all posts
Kawan saya ada membuat home-based business with products as below:

FROZEN FOOD
- Bergedil Ayam/Daging
- Karipap
- Popia Sate (sate sebagai isi popia, rangup dan enak)

CAKES & COOKIES
- Chocolate cake
-Cheese Cakes
- Choc Chip Cookies (big and regular size)

SAMBAL IKAN BILIS

More info:
salwahomemadecakes.blogspot.com
jsalwa77@gmail.com
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2009 04:32 PM | Show all posts
Post Last Edit by uncun at 27-7-2009 16:33

Cupcake And Me


Menerima tempahan kek, cupcake, dadih, cookies dan coklat untuk majlis pejabat, harijadi, kenduri, makan-makan, pertunangan, perkahwinan dan sebagainya..


Maklumat Lanjut :-
blog :
http://cupcake-and-me.blogspot.com
      
email:
nih.shoppe@gmail.com


Alamat: Presint 14, Putrajaya
No Tel: 014-2340172

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2009 10:52 PM | Show all posts
Post Last Edit by Mizzsued at 5-8-2009 22:56

Kek Lapis Roll dan Biskut Raya Untuk Memeriahkan Raya Anda



Dan banyak lagi biskut yang menyelerakan, pastinya Raya anda akan lebih bermakna

Untuk maklumat lanjut, sila ke: http://raybonita.blogspot.com
                                                  Sue (017 3632 136)
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2009 03:15 PM | Show all posts
Post Last Edit by Kacip_Fatimah at 17-8-2009 21:19

Lyza
menerima tempahan :-
Kuih raya, cake, cupcake, muffin.  

khidmat penghantaran  meliputi :-
kawasan Kajang, Puchong, Cyberjaya, Putrajaya, Cheras, Ampang, Kuala Lumpur dan lain-lain yang sewaktu dengannya.
Lokasi di luar kawasan boleh dirundingkan.

website/blog : http://www.sexyhappychef.blogspot.com
No Tel   : 019-2747070
email : asleyza@yahoo.com

yahoo messengger id : asleyza

Alamat: Prima Saujana kajang
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2009 07:12 PM | Show all posts
Menerima tempahan:
Homemade cokelat.untuk mereka yg ingin budget juga dialukan. Tart dan juga cup cake.Perkhidmatan pembelajaran homemade coklat dgn harge yang murah .

Maklumat lanjut :
Sila layari laman web IMAN http://surayasraf.blogspot.com

hubungi sue di 0169622653

Terima Kasih
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2009 11:14 AM | Show all posts
SALAM SEJAHTERA



eloysh

kami menjual pelbagai jenis tarts, tartlets, pies dan pelbagai produk baru yang akan diupdatekan.

Untuk maklumat lanjut, sila layari:
http://mommasdough.blogspot.com/

atau hubungi kami di:
mommasdough@yahoo.com
0177020196

Alamat:
Sungai Buloh, Selangor

Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2009 02:47 PM | Show all posts
Cheesecake - Kuching area sahaja :-)

Jangan malu-malu layari blog saya :
http://mscheese.blogspot.com

Terima Kasih
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2009 08:12 AM | Show all posts
Post Last Edit by ct08 at 29-7-2011 18:33

Assalamualaikum
Saya dan adik serta my mum menerima tempahan biskut chocolate shortbread,crystal ball,snow almond,kek lapis masam manis,kek lapis india,salted cheese layer cake,jejari oat,kek lapis prun,mixed fruits cake.

lokasi
:Kedah dan Kuching

kami juga membuat penghantaran ke seluruh Malaysia melalui poslaju

sila kunjungi blog saya yang tidak seberapa ini


http://ctinah-cakes.blogspot.com


hubungi CT     :    012-4142089
              NOOR:    010-9638885


terima kasih....
Last edited by ct08 on 16-6-2013 01:33 PM

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2009 10:52 AM | Show all posts
Sedia menerima tempahan kek dan kek cawan utk sebarang majlis mengikut tema yang di kehendaki sekitar Putrajaya-Serdang-Kajang-Bangi dan kawasan yg sewaktu dgn nyer..
sila layari http://ummicupcakes.blogspot.com  ATAU 0122740462
utk maklumat lanjut.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2009 12:04 PM | Show all posts
Post Last Edit by KatakPisang at 8-11-2010 14:35



Orked Delight menerima tempahan :-

Gubahan bunga agar2 kering
Kek
Cupcakes dan
Muffin

untuk semua majlis keramaian dengan harga yang berpatutan.


Khidmat penghantaran :-
Meliputi kawasan
Sabak Bernam --> Tanjung Karang --> Kuala Selangor ---> Shah Alam ---> Subang
Lokasi di luar kawasan akan dikenakan cas dengan kadar yang AMAT berpatutan.
(Jika tempahan melebihi 100 biji (cupcakes & muffin), kos penghantaran adalah PERCUMA)

Maklumat Lanjut :-

layari blog kami di http://www.orkedelight.blogspot.com/

email : orked.delight@gmail.com

No. Tel : 016-2456356 @ 013-3903996

Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2009 02:00 PM | Show all posts
Post Last Edit by zaydatul at 2-12-2009 14:06



MERPATI EMAS

kami mengeluarkan produk keluaran Merpati Emas seperti
kicap lemak masin / kicap pekat, sos cili, cuka dan taucu..
keluaran bumiputera dan dijamin halal..lokasi kilang di Perak

Tempahan diterima dalam dozen. Harga boleh dirundingkan dan bersedia menerima tempahan di seluruh Malaysia..

Pengedar amatlah dialu-alukan..


Maklumat Lanjut :-
alamat : lot 147,kampung tersusun batu gajah (berdekatan pasaraya TF)
no telefon : 019-5726428 ( mustafa)

blog : http://syahieranys.blogspot.com

email : merpatiemas@gmail.com

tq
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2009 11:10 AM | Show all posts

MENJUAL IKAN WADI SEPAT ONLINE
Ikan wadi original buatan orang banjar
Maklumat lanjut mai jengok
Juga ada menjual SAGON - IKAN KERING SEPAT - TEH PERIA KATAK
Penghantaran menggunakan POS LAJU ke seluruh MALAYSIA (Semenanjung/Sabah/Sarawak)
Hubungi (Cik Tipah) 012-5165227 / nzy02@yahoo.com / YM :nzy02
Lokasi : Parit Buntar Perak
AYUHA....KULAAAN SEBERATAAN....NUKAR WADI ONLINE
(Jom....adik, abang, kakak, pakcik, makcik....beli wadi online)
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2010 11:41 PM | Show all posts
Post Last Edit by petitdelica at 24-1-2010 22:37

Delivery food at KL

menerima tempahan :-makanan delivery kat KL(Ampang,Setiawangsa,Wangsa Maju,Melawati)other than that area will be extra charged

Maklumat Lanjut :-email me at petitdelica@gmail.com for order
website/blog :-http://petitdelica.blogspot.com/
Facebook :-http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&;id=100000602658473



NASI BRIYANI CHICKEN / BEEF / LAMB
served with nasi briyani,chicken/beef/lamb briyani,dalca,acar buah,papadom


CREAM PUFF
serve with butter,flour,egg,sugar,milk,and castard filling



CURRY LAKSA
Served with mee,chicken,tauhu lampong,long bean,taugeh and curry
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2010 04:05 PM | Show all posts
Melati's Choclair


Menerima tempahan homemade coklat untuk Hadiah harijadi, door gift, perkahwinan juga menerima tempahan untuk bajet pack

Maklumat Lanjut :-
http://mela
tis-choclair.blogspot.com
      

sms
012-3160358






Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2010 01:08 AM | Show all posts
kawan2..harap iklankan maklumat bisnes aja yer..promosi harga dah sebagainya..sila buat iklan di board jual beli barang
harap maklum!
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2010 11:37 PM | Show all posts
FARA HOME MADE BAKERY & FMM - TJA CHEESE HALAL
menerima tempahan :-
kek, kek coklat, kek kahwin, kek majlis perpisahan, kek dengan edible image, cheese halal, cheese cake, praline coklat, muffin, cup cake dan kek popular


Maklumat Lanjut :-
alamat : No. 28 Lorong SMA 25, Taman Seri Mahkota Aman, Kuantan Pahang.


website/blog kek : http://ummukhairin.wordpress.com/
website/blog cheese: http://fmmhalalcheese.blogspot.com/

email : faradila05@yahoo.com, farahomebakery@yahoo.com

Facebook : FARA HomeMadeBakery



Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2010 05:34 PM | Show all posts
Dear friends,

do visit my blogs http://dolcedibel.blogspot.com
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2010 02:09 PM | Show all posts



[size=180%]Cupcakes Deco Class

[size=130%]Date : Every Saturday
Time: 10.30-4.00pm
Venue: Ukay Perdana, Ampang
Fee: RM170
Bring along: Apron n hand towel.

-Suitable for beginner.
- Maximum of 5 person per class.
- Recipe: Moist chocolate cake, vanilla cupcakes, buttercream, fondant, royal icing,
gumpaste.
[size=130%]- class will be held every weekend, either saturday or sunday.
[size=130%]- Lunch will be provided.


[size=130%]Class Contents:
1. Learn how to mix and bake cupcakes.
2. Learn how to make home-made gumpaste.
3. Learn various type of deco using buttercream, fondant and gumpaste.
(as in the pic above)
4. [size=130%]Info about bakery suppliers in Malaysia.

[size=130%]Interested nak join class? boleh la send email to:

ayu.cakes@yahoo.com , Subject: Deco Class.

or call Ayu 012-625 7307

Deposit Rm70 utk confirmkan tempat,
balance rm100 bayar bila dtg kelas nanti.
[size=130%]TQ very much!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2010 03:02 PM | Show all posts
http://4.bp.blogspot.com/_XWEf8ndwUBs/S1h0Wy62jTI/AAAAAAAABL0/hJ0mdw_P978/s400/100_3148.JPG


Cupcakes Deco Class

Date : Every Saturday
Time: 10.30-4.00pm
Venue: Ukay Perdana, Ampang
Fee: RM1 ...
ayu213 Post at 17-3-2010 14:09

yg nie patut masuk thread kelas dan jadual, bukan kat sini yea..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2010 01:05 PM | Show all posts
Homemade, halal & delicious cupcakes n cakes...
Taste It To Believe It!!

Visit us @ http://delicious-cuppies.blogspot.com

We are having our 1st contest.. Jom check it out!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2010 09:57 AM | Show all posts
Post Last Edit by Kacip_Fatimah at 21-4-2010 13:42

   
Sedia menerima tempahan untuk kek2 perkahwinan,kek majlis harijadi,kek Doll,edible image,cupcake dan lain2 mengikut kehendak pelanggan.Sila layari blog saya utk keterangan lebih lanjut :

http://eena-bakes4u.blogspot.com/
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2010 10:42 AM | Show all posts
SWEET & BITES

kami menyediakan pelbagai pilihan coklat buatan tangan yg enak dan dijamin HALAL..terdapat dalam pelbagai bentuk dan filing. Self-collect di sekitar Alor Setar,Jitra, Sg Petani

Untuk maklumat lanjut, sila layari:
http://sweetnbites.blogspot.com/

atau hubungi kami di:
sweetnbites@gmail.com
0197795723

Alamat:
Alor Setar,Kedah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088744s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list