JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
91957
View
130
Reply

DIREKTORI USAHAWAN ONLINE FNR

[Copy link]

Author: Kacip_Fatimah       Show all posts   Read mode

Post time 3-9-2010 04:20 PM | Show all posts
Post Last Edit by babycha at 3-9-2010 16:22

Salam,

Kami, Hidayah Cookies menyediakan pelbagai jenis 'DOOR GIFT' untuk para tetamu beserta kotak-kotak pelbagai warna serta dekorasi.
Untuk keterangan lanjut, sila hubungi kami :-

Tel : 012-3180663 (Ogy)
Blog : http//: hidayahcookies.blogspot.com
E-mail : ummiarissa2000@yahoo.com



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2010 04:33 PM | Show all posts
sambungan yea...



Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2010 02:14 AM | Show all posts

assalamualaikum..

MidniteBaker
kami menerima tempahan :-
aneka kek, cupcakes, brownies dan cheesecake dll.
Perkhidmatan di kawasan Taiping dan Perai serta kawasan yang sewaktu dengannya.

website/blog : http://midnitebaker.blogspot.com
hp no:012-3862589
email : balqis_cakes@yahoo.com
Facebook :midnite baker taiping prai

Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2010 12:11 AM | Show all posts
Rempah mee bandung, soto dan mee rebus. Ctc liya 0123313004 or email norlia.yusof@gmail.com
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2011 11:18 PM | Show all posts
LAYARI http://www.loyangkuih.com/
UNTUK TEMPAHAN CUPCAKES, BIRTHDAY CAKE, WEDDING CAKE,
BROWNIES, MARBLE CAKE, MUFFINS UNTUK PELBAGAI MAJLIS DAN KERAIAN...
SEKITAR SKUDAI DAN JOHOR BAHRU


Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2011 08:56 PM | Show all posts

ikan pekasam Lets try

Post Last Edit by comb79 at 2-3-2011 21:09

LETS TRY ENTERPRISE

Sapa-sapa yang teringin nak beli ikan pekasam utara leh la call saya..0172378280.
Atau boleh masuk dalam web saya,  
http://pekasam-pekasam.blogspot.com
http://www.facebook.com/home.php ... 0.41444648461679257
mai la try rasa, lokasi saya kat lembah klang aje..di petaling jaya.
gambar.


Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 05:34 PM | Show all posts

assalamualaikum

minta kebenaran buat iklan di sini ye.
kami mengambil tempahan mini popiah goreng..



harga  adalah seperti berikut:


200gm = RM14

500gm = RM25


harga yang dinyatakan adalah termasuk pos dalam semenanjung malaysia.. sabah dan sarawak.. tiada caj tersembunyi..;)




bagi yang berminat untuk menempah, sila ambil langkah berikut:

1) nyatakan melalui sms/call pilihan timbangan

2) sertakan nama, alamat dan no telepon utk di hubungi

3) nyatakan bayaran yg telah dibuat, tarikh serta detail transaksi

contoh:

saya nak tempah 200gm,
fazira bt hafiz,
lot 234, jln kebun, klang
bayaran : rm14 (2.15ptg, 3/3/11)



sila hubungi saya: 0193535240 (adah)

pembayaran boleh lah dibuat ke akaun saya:



CIMB : 10020054999527 (SAADAH BT AHMAD MUZAKIR)

Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2011 10:34 AM | Show all posts
salam
korang sume masak pakai oven letrik kan
bil melambung x?
sy ada cara untuk menjimatkan bil elektrik
dgn guna alat jimat elektrik
boleh kurangkan 30%-50% bayar bil

berminat PM sy k
TQ
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2011 07:29 PM | Show all posts
Post Last Edit by Mia_Sara at 23-4-2011 19:33

Salam...

Sila lawati thread usahawan dan joinla thread mia _sara

Seganla kawan kawan semua dah established , mia ni baru nak bermula..experties mia ialah nasi lemak daun pisang , pulut serunding , caramel dan pelbagai jenis lauk pauk...ramai jugak forumer yang dah membuat tempahan atas sokongan..kawan kawan nak cuba? join mia di admsisselling.blogspot.com atau FB click like di ADMS is Selling ya..

Slowly mia harap mia jugak akan mengikuti jejak kawan kawan disini. Amin




Pulut serunding




Nasi Lemak daun pisang




Caramel


Untuk tempahan

HUBUNGI SAYA DI 012-7637064

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2011 10:13 AM | Show all posts
K'Mas Homemade Bakery

Menerima tempahan :-
Aneka Tart (Cheese tart, Tat Telur, Tart Buah), Mini Muffin, Plain Cupcake, Aneka Puding (Trifle, Koktel & Karamel dan Homemade Coklat bagi majlis perkahwinan, pertunangan, hantaran, kenduri dan sebagainya.

Kawasan perkhidmatan:-

kawasan kuantan dan sekitarnya
Maklumat Lanjut :-
website/blog : http://wwwdapurkecil.blogspot.com/
email : krulmas@gmail.com
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2011 01:17 PM | Show all posts
Salam,

Diya menerima tempahan cupcakes, cakes , tarts & macaroon di kawasan shah alam... Diya juga mengadakan baking class dgn harga yg berpatutan..
Sila lawat http://diyacupcake.blogspot.com
atau email diyacupcake@gmail.com
atau call/sms 017-3044984
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2011 10:36 AM | Show all posts
Post Last Edit by cai_yunk at 14-7-2011 10:42












SALAM...

Menerima tempahan homemade coklat untuk sebarang majlis...
sila layarai blog sy untuk melihat contoh design yg lain2..
http://sweethearthchoco.blogspot.com

caiyanganis@gmail.com

012-9195767

Anis Halil.
................................
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 01:56 AM | Show all posts
Assalamualaikum...

saya pun nak join kawan2 kat sini la... sempena bulan Ramadhan yang akan datang dan seterusnya Syawal, kawan2 sume boleh jenguk2Fan Page online shop saya untuk tempahan biskut raya...kalo nak diikutkan, sebenarnya dah lama buat bisnes, tapi baru2 ni nak mulakan bisnes online...sebelum ni tak berkesempatan disebabkan oleh kekangan masa....

untuk biskut raya, saya hanya tumpukan kepada 15 jenis... boleh check out kat FB tu ye...makan space banyak kalo saya nak paste kat sini....

COD dilakukan sekitar KL, Bentong dan juga Kota Bharu....no extra charges untuk COD...kalo kawasan lain akan di charge mengikut kuantiti tempahan....


tempahan lain yang boleh dibuat oleh pelanggan SEKITAR KL SAHAJA termasuk GOMBAK :

Puding Caramel
Seri Muka/Seri Kaya
Cream Puff
Popia & Karipap (Frozen dan juga yang siap digoreng)
Roti Jala

sebarang pertanyaan dan harga boleh hubungi saya di beledorshop@yahoo.com
nak add ym pon boleh jugak... beledorshop
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 09:05 PM | Show all posts
Assalamualaikum kengkwn

sy menerima tempahan kek (red valvet, tiramisu, apple n etc), cup cakek, segala jenis tart...egg, cheese, blueberry, apam kukus,...apam polkadot dan bermacam2 kagi

sy menerima tempahan dari sekitar lembah klang - gombak, w/maju, batu, cave, rawang, KKB, ampang dan kawasan sekitarnya


so marilah lihat blog saya     eitasweetcupcake.blogspot.com
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2011 04:28 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2011 04:29 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2011 02:58 PM | Show all posts
Post Last Edit by bahuluikan at 11-12-2011 15:05




PUJIAH ENTERPRISE
juadah tradisi resepi asli

menerima tempahan :-
kuih-muih tradisional dan moden, aneka jenis bahulu untuk cenderahati majlis sajian jamuan & katering.
penghantaran percuma di kawasan klang dan shah alam bagi tempahan cenderahati majlis -majlis keraian

penghantaran ke lain-lain lokasi boleh diatur

aneka bahulu untuk tempahan seperti
- bahulu pecah 8
bahulu berbentuk bunga kemboja terdapat dalam 2 saiz, 4 inci & 5 inci

- bahulu cermai
bahulu berbentuk buah cermai, selalunya dihidang sewaktu hari raya. terdapat juga filling blueberry, strawberry dan berinti coklat

-bahulu ikan
bahulu berbentuk ikan yang sesuai dijadikan hantaran majlis perkahwinan. set hantaran mengandungi 2 ekor ikan besar dan 10 ekor anak ikan  

- bahulu gulung
bahulu lembut dilapisi jem nenas buatan sendiri, gabungan sempurna untuk bahulu yang lazat dan istimewa. boleh dijadikan cenderahati majlis dan terdapat dalam 2 saiz pilihan, 8 inci & 4 inci utuk bahulu gulung mini

- bahulu lapis
rasanya sama seperti bahulu gulung tetapi bersaiz 8 x 8 inci dengan 4 lapisan bahulu



Maklumat Lanjut :-
alamat : no 2, lot 544, jalan yadi, 41250 klang selangor
no telefon : 0193300546


website/blog : http://pujibiz.blog.com

email : pujibiz@gmail.com

Facebook : pujibiz
photostream : flickr.com/photos/pujibiz
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2012 03:38 PM | Show all posts
Post Last Edit by liza_khalid at 1-1-2012 15:51

salam semua,

CreativeChoc

Coklat homemade menggunakan coklat compound, halal lagi sedap.Terdapat design yg unik & eksklusif yg sesuai untuk dijadikan doorgift, hamper, hantaran dan juga buah tangan.
Sila layari http://creativechoc.blogspot.com
hp: 019-2142491
email: liza.khalid@gmail.com









Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2012 10:20 PM | Show all posts
Salam semua ..

HoneyzDelights sedia menerima tempahan cakes, cupcakes, brownies, aneka talam dan sebagainya dengan harga berpatutan. Untuk maklumat lanjut sila layari blog kami di:

Website/blog: http://honeyz-delights.blogspot.com
hp: 0142371585
emel: honeyzdelights@gmail.com
FB: http://www.facebook.com/pages/HoneyzDelights/208276605886936
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 01:19 AM | Show all posts
Salam semua,

Saya menerima tempahan untuk produk cupcake (pilihan rasa), brownies, pavlova, creampuff, blueberry cheese tart,
Saya mengushakan produk secara homemade, bersih dan halal.
Bagi yang tinggal di sekitar daerah sepang boleh la menghubungi saya untuk sebarang pertanyaan mengenai produk saya.

email :maslianamasdi@gmail.com
hp:0176675351
Sungai Pelek, Sepang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.035495s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list