JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
91225
View
129
Reply

DIREKTORI USAHAWAN ONLINE FNR

[Copy link]

Author: Kacip_Fatimah       Show all posts   Read mode

Post time 19-3-2012 11:01 AM | Show all posts
Post Last Edit by nitezen at 19-3-2012 11:23

Assalamualaikum semua .
Sudi sudikan lah buat tempahan dgn GmieCafe ya. 'virtual cafe' jeee tapi barang2 semua real n fresh dari dapur Gmie sebenar..
kita terima tempahan pelbagai jenis kek,cheese kek,cupcake tapi tidak fishcake yeee..   dan juga Apam polkadot ya nak dot ikot tema baju pon boleyyy ya...
so sudi-sudi kan lerr...
harga boleh runding ya...
http://gmieniaga.blogspot.com/2011/11/apam-polkadot.htmlfb : rozy amir
email : gmiefrozen@ymail.com


     

lain2 photo sila ke laman bersawang saya ya . kedai kopi gmie...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2012 01:05 PM | Show all posts

kek batik, cream puff, marble cupcake

[size=1.1em]Kami menerima tempahan aneka kek & cream puff untuk tempahan Hari Raya, majlis perkahwinan, pertunangan, hari jadi ,door gift & untuk dinikmati bersama keluarga tersayang....[size=1.1em] [size=1.1em] [size=1.1em]
KEK COKLAT LEMBAB
1 biji = RM27/biji
>2 biji =RM25/biji
*TOPPING with chocolate & chocolate rice

Size
Diameter= 7"
Tinggi/Tebal=2.5"


KEK BATIK
1 box =RM20/box
>2 box = RM18/box

Size(lebar x panjang x tinggi)=6" x 6" x 1.5 "

CREAM PUFF with Custard Filling

15 pcs=RM9
20 pcs=RM12

30 pcs=RM15
50 pcs=RM24

100 pcs=RM45

*Size (Diameter) =1.5"

KEK MARBLE
1 biji= RM10/biji
>2biji= RM8.50/biji

Size
Diameter=7"
Tinggi/tebal = 2"

Marble Cupcake
15 pcs=RM5
50 pcs=RM14
100 pcs=RM25
Size (diameter)=1.2"

*Pilihan warna boleh dibuat

*Tempahan bajet cupcake sbg doorgift SIAP juga diterima..Harga boleh dirunding .




Sila layari laman web kami untuk maklumat lanjut....


http://kekcoklatlembap.webs.com/




atau call/sms :013-940 9090


atau email: nanabakeriess@yahoo.com

Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2012 03:49 PM | Show all posts
nak rasa bahulu yg lembut dan gebu..boleh hubungi saya  017 5320901 atau lawati web site saya :
edlinbakeri.blogspot.com
fb : edlin bakeri
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 02:26 AM | Show all posts
Post Last Edit by garnierblue at 6-6-2012 02:37

Tehadessert





menerima tempahan :-kek, cupcake, cheese tart,apam polka dot, doorgift untuk sebarang majlis.


Lokasi: di kepong, kuala lumpur..




                                       
























Maklumat Lanjut :-


Facebook: https://www.facebook.com/tehadessert



website/blog : http://tehadessert.blogspot.com



email : akuteha@gmail.com

Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2012 04:31 PM | Show all posts
Menerima Tempahan Kek, Cupcakes, Apam Polkadotzz, Muffin, Cream Puff Dan Dadih sekitar Jeli,Tanah Merah Kelantan

Berita baik utk mereka yg tinggal di kawasan jeli dan Tanah Merah..saya menerima tempahan kek,cupcakes,apam polkadots,muffin,dadih dan cream puff dengan harga yg berpatutan bagi majlis harijadi/pertunagan/perkahwinan dan sebagainya...


Sedia menerima tempahan coklat moist cake dan lain2 tempahan..
bajet doorgift.. choc moist cakes...
1-200= rm 1.50
200-500 = rm 1.30
500-1000= rm 1.00
1001 keatas rm rm 0.80

bajet doorgift. mini cupcakes siap packing(2 biji)
1-500= rm 1.00
500 ke atas 0.80

bajet doorgift apam polkadot (2 biji)
1-500= rm 1.00
500 ke atas= rm 0.70

bajet doorgift mini cupcakes with SIMPLE buttercream DECO siap bekas
rm 1.20

utk maklumat lanjut sila hubungi

untuk pertanyaan sila emailkan
hazariah82@yahoo.com.my
(aza-bandar baru jeli)
fb http://www.facebook.com/hazariah.hashim
blog: qeoven.blogspot.com
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2012 03:27 PM | Show all posts
Last edited by nazadiyah on 23-7-2012 03:40 PM \n\n Last edited by nazadiyah on 23-7-2012 03:38 PM \n\ni promote teman nye blog, dia bisness kek kat keramat. http://gghomebizcakes.blogspot.com/

ne antara kek dia













Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2012 04:29 PM | Show all posts

Menerima Tempahan Cake,Cupcakes,Apam Polkadots,Candy Buffet,Doorgift Dlll




Bersedia menerima tempahan bagi sebarang majlis bagi kawasan sekitar Jeli,Kelantan
Menerima tempahan cae,cupcakes,apam polkadots,muffin,cream puff,desert lapis cheezy dll dengan harga yang berpatutan

Kami juga bakal menyediakan perkhidmatan CANDY BUFFET,paperbag doorgift dan juga doorgift.

Sedia menerima tempahan coklat moist cake dan lain2 tempahan..
bajet doorgift seperti choc moist cakes
1-200= rm 1.50
200-500 = rm 1.30
500-1000= rm 1.00
1001 keatas rm rm 0.80

bajet doorgift. mini cupcakes siap packing(2 biji)
1-500= rm 1.00
500 ke atas 0.80

bajet doorgift apam polkadot (2 biji)
1-500= rm 1.00
500 ke atas= rm 0.70

bajet doorgift mini cupcakes with SIMPLE buttercream DECO siap bekas
rm 1.20


utk maklumat lanjut sila hubungi
hazariah82@yahoo.com.my
(0194104552aza-bandar baru jeli)
blog http://qeoven.blogspot.com
fb http://www.facebook.com/hazariah.hashim  
fb page http://www.facebook.com/pages/QE-DOven/136021699872076?sk=wall

Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2012 02:46 PM | Show all posts
KEROPOK IKAN ASLI TERENGGANU

MENERIMA TEMPAHAN;
- kepakaran saya menyediakan keropok keping yg telah dimasak untuk dijadikan sebagai hadiah contohnya untuk majlis perkahwinan, majlis berbuka puasa, rumah terbuka dan sebagainya. Juga dijual yg belum digoreng untuk simpanan kerana keropok ikan ini boleh tahan lebih dari setahun.

Untuk maklumat lanjut:
http://www.facebook.com/pages/Ke ... 208318393622?ref=hl

Email:
suzieone@yahoo.com

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 10:19 AM | Show all posts
Hi yang ne i rekeman my fren nye bisnis. Dia merupakan usahawan biskut berjaya kat ulu kelang. Antara hasil air tanganya:













Yang berminat buleh call direct : 012-3486364

blog : sweet temptation
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2012 10:56 AM | Show all posts
Salam,,
Kini anda boleh menikmati KEENAKAN.....KELEMBUTAN.....KEGEBUAN....dan KEUNIKAN kek pisang kami walau di mana anda berada!!!
Kami menerima tempahan on9 utk kek2 di bawah!!
Layari fb kami dgn carian keknipis@yahoo.com

Kek Nipis Pisang!!
Harga promosi Rm29/box termasuk kos penghantaran!





Kek Bunga Pisang Marble!!
Harga promosi Rm 52/box termasuk kos penghantaran.

Last edited by lotus_e05 on 31-10-2012 11:21 AM

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2012 11:27 AM | Show all posts

website barang untuk buat cake

salam.. sy just nk mempromosikn website sy untuk penggemar buat kek dan yang seumpama dengannya dan suka beli brg secara online..

boleh la menjenguk ke kedai online saya: http://www.dcakemaker.com
semoga dapat membantu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 10:10 AM | Show all posts
Assalamualaikum w.b.t.

Menerima tempahan untuk aneka jenis kek lapis sarawak, kek dan cookies.
Khidmat penghantaran boleh dibincangkan.

Berminat bolehlah email ke: flourbasic@gmail.com

dan bolehlah melawat laman web/facebook.

facebook: http://www.facebook.com/pages/Bon-Appetit/347427601991277?ref=hl

blog: http://flourbasic.blogspot.com/

(blog akan dikemaskini dari semasa ke semasa)...

terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2012 06:19 AM | Show all posts
Variasi Kek Nipis!!!
carian di fb: keknipis@yahoo.com
Antara koleksi di kek nipis


Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 12:49 PM | Show all posts
Assalam kawan-kawan..

saya menjual dan pengedar  Nutty Thins...
snack/kudapan/biskut yg sihat dan berkualiti..diperbuat daripada biji badam, biji2 kuaci....sesuai dimakan ketika menonton TV, bersantai bersama keluarga...

/
/

Harga sebalang RM25 (tak termasuk kos penghantaran)..free delivery disekitar KL/Cheras/Selangor jika beli 2 balang ke atas

Sila hubungi :0162088224/0122397700..pengedar dialu-alukan

http://harneybiz.blogspot.com


Last edited by loveanis02 on 30-12-2012 01:01 PM

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2013 09:37 PM | Show all posts
manarik untuk diusahakan! tgk nie http://bit.ly/UJCTXe
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2013 11:24 AM | Show all posts
Salam semua

Kami (MasMacarons) menawarkan macaron kepada anda... semua pesanan dibuat secara online (melalui website atau facebook page kami)..



Penghantaran adalah melalui perkhidmatan kurier. Bagi alamat destinasi di lembah klang, penang & JB, penghantaran adalah melalui kurier sejuk dingin (chilled delivery courier).



Sila ke page / website kami untuk senarai flavor, harga & membuat pesanan online.
http://facebook.com/masmacarons
http://www.masmacarons.com

Sistem pesanan online kami memboleh kan anda membuat pembelian awal & mendapat diskaun (spt AirAsia gitu) hingga 15%.. Bagi pembelian kuantiti besar (spt utk majlis kahwin), boleh dpt diskaun hingga 30%..



Macaron kami juga sesuai untuk dijadikan hadiah kerana anda boleh memilih corak pada kotak & mencetak ucapan anda pada kotak macaron tersebut.



Sila ke page / website kami untuk senarai flavor, harga & membuat pesanan online.
http://facebook.com/masmacarons
http://www.masmacarons.com

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2013 11:09 PM | Show all posts
                                                   arrisma corner
sedia menerima tempahan:
ayam percik
ayam panggang
ayam goreng berempah
ayam goreng kfc
laksa
apam balik
yong tau foo
mee,bihun,ketiaw goreng/sup/kari
aneka bubur
jeli kelapa/puding dadih
nasi lemak,nasi ayam,nasi tomato
sambal taahun belulang
peyek

#kami juga sedia menerima tempahan kuih bahulu untuk hantaran tunang dan kahwin@bungkusan

sesiapa yg berminat boleh hubungi 0162433918(rahmah) teluk intan @ 0173941504(jee) ipoh
kawasan perkhimatan :sekitar kawasan teluk intan dan ipoh
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2013 11:12 PM | Show all posts
                                                   arrisma corner
sedia menerima tempahan:
ayam percik
ayam panggang
ayam goreng berempah
ayam goreng kfc
laksa
apam balik
yong tau foo
mee,bihun,ketiaw goreng/sup/kari
aneka bubur
jeli kelapa/puding dadih
nasi lemak,nasi ayam,nasi tomato
sambal taahun belulang
peyek

#kami juga sedia menerima tempahan kuih bahulu untuk hantaran tunang dan kahwin@bungkusan

sesiapa yg berminat boleh hubungi 0162433918(rahmah) teluk intan @ 0173941504(jee) ipoh
kawasan perkhimatan :sekitar kawasan teluk intan dan ipoh
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2013 05:09 PM | Show all posts
As salammualaikum

kami sedia menerima tempahan untuk apa jua acara keraian . Anda berminat kepada home-made based cakes n biscuits sila membuat tempahan sekarang untuk merasai keenakan makanan kami.

free delivery - area bangi , shah alam , klang

Maklumat lanjut dibawah - page fb rozana bakery

https://www.facebook.com/pages/R ... 548122909451?ref=hl


Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2013 03:47 PM | Show all posts
Assalamualaikum,

Saya buat biskuts berikut cara lama utk tempahan raya. Kesemua menggunakan minyak sapi Ghee.

1. Suji
suji.png
2. Suji quaker
quaker.png

3. Maamor
maamor.png

4. Kacang sambal
K1a.jpg

Juga membuat karipap pusing frozen berintikan
1. daging dan kentang
2.ayam dan kentang
3.kambing dan kentang.

karipap pusing frozen

karipap pusing frozen


Tidak menggunakan bahan pengawet.

Untuk order:
Tel No: 014-3120908 (Zimma)

Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2013 04:11 PM | Show all posts
Salam..

Nak promote my family business


TEMPAHAN SATAY



Kami merupakan pengeluar dan pengedar satay untuk lebih dari 30 tahun .
Ramuan istimewa yang digunakan sememangnya memikat dan mendapat sambutan peminat-peminat satay sehingga kini.
Sedia menerima tempahan untuk semua jenis majlis perkahwinan, cukur jambul, kesyukuran, harijadi, acara tahunan, mesyuarat, hari keluarga, doa selamat atau apa saja.

Hubungi krew kami:

Deqya : 012-5815455
Wan: 012-2629598
Kusha:012-240 5279
Effy :014-6666 134
Izwani 012-637 4113


Satay ayam.JPG Satay daging.JPG Jamuan Satay.jpg Grilled Satay.jpg Grilled Satay02.jpg Satay Delivery.JPG

packed nasi ayam.jpg
( Assorted packed rice with reasonable price juga available!
Hubungi Deqya : 0125815455)




   Last edited by Diba_79 on 20-8-2013 04:35 PM

Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2013 05:21 PM | Show all posts
Assalamualaikum..


nyummcakes menerima tempahan :-
kek buatan rumah (halal homemade) untuk makan-makan keluarga ataupun majlis. beroperasi secara kecil-kecilan/sampingan dari rumah  untuk pick up point sekitar putrajaya, angkasapuri & subang jaya.

Maklumat Lanjut :-

http://nyummcakes.blogspot.com

Terima kasih ye.. Last edited by farlina_cute on 6-9-2013 05:22 PM

nyummcakes.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2014 12:23 PM | Show all posts
05
-
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,

Berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick super mod isabel

pangilan manja - kaka bel
sebelum ini DARSITA guna nick super mod naen.
  ~ ~   hubungi super mod isabel untuk tempahan krim tembam ~ ~

                                                           SEBELUM di sapu krim tembamn

                                          
.                                                                    

                                                            SELEPAS di sapu krim tembamn
                                         

                 Lihat lama2 pada bhgian sulit super mod isabel ( kaka bel ). Level tembam nya
                                mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara

                   boleh juga tempah krim tembam dari mod  perang_sivil
                  perang_sivil, isabel,naen, xpdckelate,dan DARSITA adalah
                  individu yg sama  (  high profile model semestinya punyai banyak ID    )



mod nixar @ ashna suka lagi arif tentang ketembaman bhg sulit kaka bel .
untuk lebih info, PM direct to nixar @ ashna      
[ref up 05 imagebum
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2014 12:23 PM | Show all posts
05
-
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,

Berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick super mod isabel

pangilan manja - kaka bel
sebelum ini DARSITA guna nick super mod naen.
  ~ ~   hubungi super mod isabel untuk tempahan krim tembam ~ ~

                                                           SEBELUM di sapu krim tembamn

                                          
.                                                                    

                                                            SELEPAS di sapu krim tembamn
                                         

                 Lihat lama2 pada bhgian sulit super mod isabel ( kaka bel ). Level tembam nya
                                mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara

                   boleh juga tempah krim tembam dari mod  perang_sivil
                  perang_sivil, isabel,naen, xpdckelate,dan DARSITA adalah
                  individu yg sama  (  high profile model semestinya punyai banyak ID    )



mod nixar @ ashna suka lagi arif tentang ketembaman bhg sulit kaka bel .
untuk lebih info, PM direct to nixar @ ashna      
[ref up 05 imagebum
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2014 12:24 PM | Show all posts
05
-
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,

Berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick super mod isabel

pangilan manja - kaka bel
sebelum ini DARSITA guna nick super mod naen.
  ~ ~   hubungi super mod isabel untuk tempahan krim tembam ~ ~

                                                           SEBELUM di sapu krim tembamn

                                          
.                                                                    

                                                            SELEPAS di sapu krim tembamn
                                         

                 Lihat lama2 pada bhgian sulit super mod isabel ( kaka bel ). Level tembam nya
                                mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara

                   boleh juga tempah krim tembam dari mod  perang_sivil
                  perang_sivil, isabel,naen, xpdckelate,dan DARSITA adalah
                  individu yg sama  (  high profile model semestinya punyai banyak ID    )



mod nixar @ ashna suka lagi arif tentang ketembaman bhg sulit kaka bel .
untuk lebih info, PM direct to nixar @ ashna      
[ref up 05 imagebum
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053224s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list