JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
496561
View
1246
Reply

RUMAH - design, laman, deko yg terCANTIK

[Copy link]

Author: kirawang       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 16-12-2008 09:55 AM | Show all posts
sambung amber hill

tempat bersantai..

?t=1229392453
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2008 09:56 AM | Show all posts
?t=1229392531
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2008 09:59 AM | Show all posts
Cantik sinki ni kan..Bukan kat amber hill tapi rasanya bini aku snap picture ni kat le meridian hotel room, kalau tak silap..

?t=1229392661
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2008 10:02 AM | Show all posts
Ini room kat Le meridian KL..

tengok curtain dia....

?t=1229392845
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2008 10:05 AM | Show all posts
Ini taman kat mana tah..

U all boleh buat ni, tepi rumah...tak lah mahal sangat..

?t=1229393070
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2008 10:10 AM | Show all posts
aku amik dr tenet..........nak menempek jgak

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2008 10:11 AM | Show all posts
Ini project 20 three..Atas bukit dr Riverview dan amberhill

ID dia aku tak ambil gambar , may be aku visit next time, aku ambil
Tapi ID dia tak biasa biasa je, nothing special sangat..

Tapi apa yg U all boleh tengok, design rumah macam kilang..
Kat sini meerka buat double storey je..tapi price mereka min 1/2 million seketul.

Tanah kat area ni, mmg mahal, dan freehold..
?t=1229393232
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2008 10:13 AM | Show all posts
Pandangan depan..
for me, aku tak suka lansung...may be diff di mata U all.
Dengar cerita, even harga murah, tapi susah nak jual gak..

?t=1229393530
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2008 10:14 AM | Show all posts
Pandangan sisi..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2008 10:17 AM | Show all posts
Berhenti rehat jap..
Nak tengok baby aku tidur tak bangun bangun lagi ni...
sapa ada design cantik, jom lah share...

at least kita share idea..untuk mencantikkan rumah masing masing....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2008 10:20 AM | Show all posts
Originally posted by penatpilih at 16-12-2008 09:19 AM



selipar hang ka tu.........



penat pilih, selepas kau penat memilih pasangan hidup, kau pilih lelaki berurmur yee..

bijak lah kau ni..
mesti tok laki mu tu kaya raya...

penatpilih

Conqueror





[ Last edited by  kirawang at 16-12-2008 10:22 AM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2008 10:25 AM | Show all posts
Originally posted by penatpilih at 16-12-2008 10:10 AM
aku amik dr tenet..........nak menempek jgak

http://id.media2.88db.com/DB88UploadFiles/2008/04/26/68633D88-9C47-4F48-A24D-5B0C79251F22.jpg


tak best lah internet..kau pi jalan jalan dengan tok laki mu..lps tu ambil gambar dan suruh tok laki mu buat satu...yang comel comel...
klau dia kata, tak de budget, mu suruh dia kerja kuat tahun 2009, naik pangkat cepat cepat..

sapa yang untung....?

mu dan family jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2008 10:37 AM | Show all posts

Reply #81 kirawang's post

bijak la ko mcm nickname ko.....mesti wang berkepuk nih

p jln2 blh tp aku xdak PA la nak p snap umah owang perhati dr jauh jer n save dlm otak...

gmbr dlm simpanan ada x gheti nak tepek la...bagus jgak ko bukak thread nih aku x sabar dah nak wat umah kt kg.........tp bila blh dok kt kg x tau la.....wat banglow tp balik skali skala
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2008 10:40 AM | Show all posts
Originally posted by kirawang at 16-12-2008 10:20 AM



penat pilih, selepas kau penat memilih pasangan hidup, kau pilih lelaki berurmur yee..

bijak lah kau ni..
mesti tok laki mu tu kaya raya...

penatpilih

Conqueror
http://forum.car ...



baguih pilih laki kaya n berumur ni.......kalau2 dia meninggal dulu.....pahtu cr yg muda la
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2008 10:56 AM | Show all posts
Originally posted by kirawang at 16-12-2008 10:17 AM
Berhenti rehat jap..
Nak tengok baby aku tidur tak bangun bangun lagi ni...
sapa ada design cantik, jom lah share...

at least kita share idea..untuk mencantikkan rumah masing masing....



prftt..Duduk rumah jaga baby, dapat rumah juta juta lemon...
cute  baby kau ..berapa umur tu...
mana pi emak dia..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2008 10:58 AM | Show all posts
Cantik betul rumah rumah..
Aku pon nak belajar kerja kuat macam kau....
nak buat bungalow..

semangat berkobar kobar ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2008 11:28 AM | Show all posts
Originally posted by paksamad at 16-12-2008 10:56 AM



prftt..Duduk rumah jaga baby, dapat rumah juta juta lemon...
cute  baby kau ..berapa umur tu...
mana pi emak dia..


haa..kau puji baby aku,..dia cakap tq dan beri satu senyuman untuk kau..
btw, baby aku ni baru masuk 6 bulan..
emak dia outstation seminggu kat JB..

Nak hantar kat rumah baby sitter jap lagi, tapi hantar lambat2..
rumah baby sitter tu, kotor sikit..aku tak de choice..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2008 11:33 AM | Show all posts
Originally posted by penatpilih at 16-12-2008 10:37 AM
bijak la ko mcm nickname ko.....mesti wang berkepuk nih

p jln2 blh tp aku xdak PA la nak p snap umah owang perhati dr jauh jer n save dlm otak...

gmbr dlm simpanan ada x gheti nak tep ...


Nickname tu.nickname cari makan...
Mana ada duit berkepuk, yang berkepuk tu tauke keropok kat kampung aku...
boleh la, nak sara bini sorang, my son sorang ....

dan...
kebanyakan gambar tu, aku snap sendiri...time yg rumah lawa tu, aku takut sikit.
pagar dia tinggi..
tapi member tu selamba je hulur kamera..

tak pe, untuk tatapan semua....

[ Last edited by  kirawang at 16-12-2008 12:13 PM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2008 11:35 AM | Show all posts
Originally posted by penatpilih at 16-12-2008 10:40 AM



baguih pilih laki kaya n berumur ni.......kalau2 dia meninggal dulu.....pahtu cr yg muda la  



bijak..bijak..

jandi janda kaya berhias,,,,,
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2008 12:16 PM | Show all posts
Originally posted by paksamad at 16-12-2008 10:58 AM
Cantik betul rumah rumah..
Aku pon nak belajar kerja kuat macam kau....
nak buat bungalow..

semangat berkobar kobar ni.


tak lah kerja kuat sangat pon..
tengok sekarang pon, masih kat rumah jaga my son..

btw, aku suka tengok benda benda mahal ni, untuk push diri aku bekerja dengan smart lagi..(bukan kuat.. )
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044853s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list