Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
508157
View
1250
Reply

RUMAH - design, laman, deko yg terCANTIK

[Copy link]

Author: kirawang    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-5-2017 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak mampu nak dpt rumah mewah gitu..:zz
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga murah rezeki dpt beli rumah banglo lereng bukit
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 02:06 PM | Show all posts
takde ke idea rumah kecik2 sket
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 11:54 AM | Show all posts
Lawa gila gambar rumah kat atas tu semua. Okay kalau macam tu nak tanya lahh korang guna 3d wallpaperatau pvc wallpaper biasa tu. Satu lagi kat mana ye nak beli wallpaper glue utk yg bukan sticker punyaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
cathy45 replied at 28-8-2017 11:54 AM
Lawa gila gambar rumah kat atas tu semua. Okay kalau macam tu nak tanya lahh korang guna 3d wallpape ...

Beli kat kaison selalunya ada..sya pernah beli kat situ...dlm rm8.00 sebotol rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
cathy45 replied at 28-8-2017 11:54 AM
Lawa gila gambar rumah kat atas tu semua. Okay kalau macam tu nak tanya lahh korang guna 3d wallpape ...

Kalu wallpaper yg tak pakai glue tu kat kaison pun ada..dlm rm40.00 satu roll
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
kitul replied at 7-8-2017 02:06 PM
takde ke idea rumah kecik2 sket

Ye betul...rumah kecik2 kan...decor pun ok...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 04:47 PM | Show all posts
tak dapat rumah besar, asal deko cantik selesa pun bahagia jer. cari barang deko cantik-cantik macam kt sini https://bazaraya.my/home-living rumah kecik pun boleh nampak anggun.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 03:45 PM | Show all posts
bazarayamy replied at 29-3-2019 04:47 PM
tak dapat rumah besar, asal deko cantik selesa pun bahagia jer. cari barang deko cantik-cantik macam ...

thax sharing...

Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:48 AM | Show all posts
bestnya kalau dapat rumah besar.... mcm dato alif terlajak laris ..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Redvelvet3 replied at 29-11-2018 06:34 AM
Ye betul...rumah kecik2 kan...decor pun ok...

Nak tengok decor rumah kecik2 jugak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076173s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list