Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
255133
View
908
Reply

Korang ambik Supplement Apa?

  [Copy link]

Author: ummiaqeel       Show all posts   Read mode

Post time 24-2-2009 01:04 PM | Show all posts

Balas #159 zalitaDCL\ catat

x penah ambik? any of herbs/vitamin pon x penah consume?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 01:18 PM | Show all posts
baru amik phyto fiber..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 01:24 PM | Show all posts

Reply #156 ummiaqeel's post

jus intra ni takut byk gula.. tu yang bg badan bertenaga..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 01:31 PM | Show all posts

Balas #163 fhanem\ catat

dia ada mengandungi 23 herba semulajadi....bukan gula....x manis mana pon....
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 02:57 PM | Show all posts

Balas #161 220796\ catat

kalau prnah amik pun maybe satu brand n mkn bbrapa kali pastu stop terussssss.......
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 03:01 PM | Show all posts

Balas #165 zalitaDCL\ catat

oh gitu....collagen2 smua xde try ka? berjuta brand di pasaran...juling mata tgk...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 03:05 PM | Show all posts

Balas #166 220796\ catat

never!

tu la..dh tua ni...teringin plak nk mencantikkan kulit...

220796 consum brand apa ek...?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 03:10 PM | Show all posts

Balas #167 zalitaDCL\ catat

hmm...mcm2 tp blom bertemu dgn produk yg betul2 kasi cun melecun....hehehe! (dah mmg dari azali x cun cmne nak jadi cun kan....)
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 03:57 PM | Show all posts
apa ek healing proses if take phyto fiber n dnhans?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 03:59 PM | Show all posts
takot jugak perot aku penat lama2, sume bende nak di terai..........cantek punya pasal
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 04:38 PM | Show all posts

Balas #169 immi\ catat

phyto fiber tu bukan produk detox ke? so membuang je le kan...pstu sakit perut...dn hans xde healing crisis pape so far....
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 04:54 PM | Show all posts
makan enzimmm
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 04:58 PM | Show all posts
untuk makluman semua, supplement tu hanyalah makanan tambahan. badan kita memerlukan nutrisi, bukan makanan tambahan. kalau nak beli semua nutrisi yg diperlukan oleh badan, mmg takkan berkemampuan.

hanya satu produk sahaja yg mempunyai nutrisi sepenuhnya yg diperlukan oleh badan kita sehari2. produk dijamin halal, di insurance kan USD 1 juta sekiranya terjadi apa2 pada diri kita, mengandungi 60 jenis buah2an dan sayur2an. Jika makan produck ini, kesannya memang akan terus boleh dirasai... dia menjaga seluruh sistem badan kita dari hujung rambut ke hujung kaki...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 05:00 PM | Show all posts

Balas #173 wulanz\ catat

produk ape tu?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 05:22 PM | Show all posts
Originally posted by 220796 at 24-2-2009 05:00 PM
produk ape tu?



kalau nak tahu lebih lanjut boleh PM saya... dan saya boleh bagi harga BAIKKK punyer...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 05:27 PM | Show all posts

Balas #175 wulanz\ catat

bab Perdana Menteri tu lain cite dear tp juz share kat sini je le produk ape since thread ni tnye supplement ape yg kite ambik....yg berminat sure akan cari u...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 05:35 PM | Show all posts
stakat ni yg ni jek

epo - maklum le umor dah masok 35 ni kena la besedia
cordycep - anak branak hamek nih
glow - saje ngetest untuk mantopkan skin luar dalam...

sekian
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 05:38 PM | Show all posts

Balas #177 hatemetoday\ catat

oo..hate ambik glow ek? kotak kaler putih purple kan...ada halal cert ke ek since dia ada ada unsur 'bovine' iaitu tulang lembu kan? juz wonder whether lembu tu disembelih or not....x smpt study pasal ni tp ada nmpk kat farmasi....price ok la...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 07:38 PM | Show all posts
Originally posted by 220796 at 24-2-2009 05:27 PM
bab Perdana Menteri tu lain cite dear tp juz share kat sini je le produk ape since thread ni tnye supplement ape yg kite ambik....yg berminat sure akan cari u...


a ah citer je la, mana tahu leh try. sharing is caring maaa
usd1juta ke 1 rupiah ke, kena la bgtau kat sini sis x sabar nk tahu nih
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 09:10 PM | Show all posts
dulu amik EPO.. tapi badan naik.. tak seswai kot...

skrg tak amik supplement ape pun..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077989s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list