Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15587
View
84
Reply

[Mitbusterr CNM] Sabun Cap kapak utk shampoo keter?! Jom tryy..

[Copy link]

Author: drebartaxi       Show all posts   Read mode

Post time 16-1-2009 09:30 PM | Show all posts
TEPEK LA GAMBAR..........aku nak try gak.......
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2009 09:32 PM | Show all posts

Reply #19 medangmru's post



sabun ni jual sebuku brapa puluh sen je....xtau la kot2 skrng dah nek harga....
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2009 09:39 PM | Show all posts

Reply #22 k_rul's post

tawun 80-an dulu...rega seketui Sabun ni dalam 25 sen jerk..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2009 09:44 PM | Show all posts
sabun cap burung parrot....popinjay.......
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2009 09:50 PM | Show all posts

Reply #23 medangmru's post

bertahan lama gk la syarikat wat sabun cap kapak nih...smpai skrng pun ada lg...malah xlama lg untung berlipat kali ganda sbb car wash akan guna sabun ni utk cuci kete....
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2009 09:53 PM | Show all posts

Reply #25 k_rul's post

entah2 derang dah lama gunakan..kita je yg tak tahu........tp caj mahal meleding.......
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2009 10:02 PM | Show all posts

Reply #26 medangmru's post



bule jd gak....seketul sabun leh basuh berbijik2 kete....kaya wooo...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2009 10:05 PM | Show all posts

Reply #27 k_rul's post

ye lah kan...sabun tu dipecah2kan jadik kecik2...pehtu diletak dlm mesin tu....tahan tuk basuh 3-4 biji kete....
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2009 10:14 PM | Show all posts
boleh tak aku nak rekemen sabun ni kat OD
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2009 10:20 PM | Show all posts

Reply #29 zzcbr's post

ni kan sabun harian OD zz..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2009 11:05 PM | Show all posts

Reply #1 drebartaxi's post

saya ada satu tips : cuba campur sedikit minyak tanah dengan sabun pencuci kerita. Kerita boleh nampak berkilat juga.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2009 12:08 AM | Show all posts
sabun cap kapak ni camna rupanya

aku tau minyak cap kapak jer   meredakan pening kapla

six: kadang2, cuci keta pakai sunlight kaler hijau tu   habis sabun cuci pinggan
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2009 01:35 AM | Show all posts

Balas #32 sixfullbar\ catat

Tak rosak cat ke???
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2009 01:36 AM | Show all posts
Wuujud lagi ke sabun tu wey, aku x pernah nampak pon kat kedai jual dah..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2009 06:46 AM | Show all posts
Originally posted by k_rul at 16-1-2009 09:32 PM


sabun ni jual sebuku brapa puluh sen je....xtau la kot2 skrng dah nek harga....


dah demand mlambung sbb kna promote kat sini, tkut2 depa naikkan rega pula!
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2009 08:50 AM | Show all posts
mcm mana rupa sabun cap kapak ni..

yg aku tau, owang slalu guna glo or sunlight pencuci pinggan mangkuk tu jer.. depa kata power dia memancar2 sampai ke malam...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2009 10:08 AM | Show all posts
aku ingat pasal apa tadi... lain kali letak laa subjek yg relevan skitt.. yappee daa...

btw,, sesaper yg nak cuba dan pernah cubaa.. pls kasik testimonial kat sini..
kalau x.. jadi sembang kedai kopi pak dollah jer laaa...

btw lagik.. aku will change the subjecttt.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2009 10:14 AM | Show all posts
tajuk cun kumik..menaikkan perasaan ingin tahu orang ramai
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2009 11:25 AM | Show all posts

Reply #36 reddots's post

sabun cuci pinggan tak baik untuk cat kerita especially sunlight (acidic nya kuat boleh mati cat kerita)....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2009 11:38 AM | Show all posts
Sabun ni syarikat Lam Soon yang punya kan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073886s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list