CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 12342|Reply: 42

SECRET RECEPI juga hidang ayam busuk!

[Copy link]
Post time 15-2-2009 10:13 PM | Show all posts |Read mode
smlm aku pi mkn kat secret recepi kat bangi.order chicken grill yg mcm chiken shop kuah black paper tu..mak aiii ayam die busuk la, gravy pun mcm dah basi..siot betul.. korg pernah alami bende sama tak? aku tak mkn, nak komplen pun tak sb tak lalu. dah..aku ingat secret recepi kualiti elokj, rupe2nyer ada gak hidang ayam busuk.... loya tekak!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2009 10:24 PM | Show all posts
Knp tak complain??
Kita as a customer have the right to.
Kalau mummy, mummy akan panggil manager suruh dia rasa sendiri makanan kat situ. Baru dia tahu quality of the food that they served.
Dulu pernah mummy makan chicken pie yg kat dalam dia ada kaca besar, mummy panggil and threaten dia either tukar atau compliment me with a free meal if not I'll complain. Customer is always right tau
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2009 10:40 PM | Show all posts
aku penah makan kek dia..
bau hapak...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2009 10:48 PM | Show all posts
Originally posted by tightcherry at 15-2-2009 10:13 PM
smlm aku pi mkn kat secret recepi kat bangi.order chicken grill yg mcm chiken shop kuah black paper tu..mak aiii ayam die busuk la, gravy pun mcm dah basi..siot betul.. korg pernah alami bende sa ...


komplen kat sini hape dapat, komplen le masa makan tu, pastu panggil press baru semua rakyat malaysia dapat pekdahnya .... kau komplen kat sini silap2 depa cas kau buat fitnah ...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2009 10:49 PM | Show all posts
Yup!  That's right.  You should complain masa tu jugak.  I've had a similar experience at Ikea's restaurant.  Ayam mentah.  I called the manager and complained.  He asked me whether I want something else or money back.  I asked for money back sebab patah selera nak makan.

Also, another time at Shakey's.  Pizza ada lipas.  Gross!  I complained and told the manager I'm not paying the bill.  That was the last time I ever makan at that particular Shakey's outlet.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2009 10:53 PM | Show all posts

Ala....abg dini suka makan Chicken Cordon Bleu kat Secret Recipe
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-2-2009 11:49 PM | Show all posts
ye ker?? harga dahla mahal!
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 09:16 AM | Show all posts

Balas #7 e-mag\ catat

apasal ko gelak baii?

as a customer kita ada hak maa...kalo me me panggil balik manager n budakk yg buat ayam tuh soh rasa...bayar mahal2 ngan cas segala dpt ayam busuk jer....wekkk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-2-2009 11:21 AM | Show all posts
dah lama x makan kat secret recipe....
kualiti dia makin teruk yek...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 12:47 PM | Show all posts
Originally posted by tightcherry at 15-2-2009 10:13 PM
smlm aku pi mkn kat secret recepi kat bangi.order chicken grill yg mcm chiken shop kuah black paper tu..mak aiii ayam die busuk la, gravy pun mcm dah basi..siot betul.. korg pernah alami bende sa ...



Aku x minat secret recepi..rega nye mahal ya amat..1 bowl laksa dah rm16
x sedap lak tu
Cheese kek 1 slice dah rm6/7 tpi rasanye,..  bau kek pun hapak..
2 org makan dah 65++..

Baik makan kat food court jer..
4,5org makan baru 30++
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 01:30 PM | Show all posts

Reply #1 tightcherry's post

lain kali kalau jadi macam ni, ko panggil manager kat situ suruh habiskan makanan tu, jangan lupa minta duit ko balik
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 03:30 PM | Show all posts

Balas #8 moimed\ catat

gelak sbb  harga mahal ..tapi ayam  busuk!...
ayam busuk sebab kedai  tak laku..tak de org g...
diorg masak stok lama tuk customer...
secrect resipi ..kelas konon..harga tak munasabah...
baik g makan kedai mamak!
korang kalu terjadi mcm ni komen terus kt manager...
diorg mesti kasi free pas tu!
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 03:46 PM | Show all posts
aku jarang makan kat SR... skali x skala jer... tp x penah kene.... kalo kene dah tentu2 kene bambu kat hb aku dan dan tuh gak... takkan haku buk trednya ... yg kene marah buka tred ade kemungkinan aku kene beli satay kat pasar mlm jer... satay daging busuk... seb baek anak2 aku x makan, aku jer telan sensorang... x semua busuk ade 2-3 jer yg busuk... yg laen selamat lam perut haku
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 04:25 PM | Show all posts

Balas #13 mammavoque\ catat

lawak la ko mama...aku pon beli satay kat pasar malam gak, sedap punya pasal bantai beli sampai 40 cucuk...last2 tersadai dlm peti tuh ha...laki aku pon dah muak dgr nama sate hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 05:22 PM | Show all posts
cakap belakang ape dapat?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 05:25 PM | Show all posts
air paling murah kat  SR tu pun 7 hinggit lebih seingat aku!
kalu nak makan, order kek ajelaaa....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-2-2009 07:37 PM | Show all posts
kayo nya korang leh mkn kt siket resepi
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2009 12:14 PM | Show all posts

Balas #14 moimed\ catat

moi nape ko x lepak club borak mod med bukak... jenuh haku cari ko moi... ...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2009 08:43 AM | Show all posts

Reply #18 mammavoque's post

tu arrr...moi pun dah ilang.......
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2009 08:52 AM | Show all posts
kalo aku on da spot tinggalkan meja lepas panggil waiter kata ayam dia busuk.
jgn kasik can lansung especially restoran yg caj mahal2 nih.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 01:45 PM GMT+8 , Processed in 0.070722 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list