JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
37062
View
133
Reply

Scuba Diving

[Copy link]

Author: karambunai       Show all posts   Read mode

Post time 27-3-2009 12:23 PM | Show all posts

Reply #25 karambunai's post

share photos boleh laa..


mabul-sunset

photos from sipadan







[ Last edited by  tulip at 27-3-2009 12:25 ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2009 12:23 PM | Show all posts
photos from mabul





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2009 12:24 PM | Show all posts
photos from dive sites at kapalai



Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2009 12:27 PM | Show all posts
photos from dive site kat semporna. since tak de nama lagi aku letak nama sendiri



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2009 12:28 PM | Show all posts
kalau nak info-info lain, tanya2 la.. aku nak citer kang.. panjang plak
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2009 12:32 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-3-2009 05:51 PM | Show all posts
nanti kalau ada yg bertanya ko rajin2 lah menjawap ek.... mekasihh
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2009 10:12 PM | Show all posts
er.... sapa2 la leh jawabb hahahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2009 07:01 PM | Show all posts
aduh dah lama aku mengidam na try scuba nie..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2009 12:40 PM | Show all posts

Balas #34 nouvosion\ catat

cuba la .. xpun cuba snokling dulu....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2009 05:10 PM | Show all posts
tenggelam thread ni....

xda sapa yang g scuba ker?
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2009 11:49 AM | Show all posts
salam

aku dn member, dalam 4 orang nak amik course scuba la dekat mabul. ada orang kata mabul dapat murah, ada kwn buat scuba kat situ.tapi tu le aku dah laost contact lak dgn member aku.

dia kata mat saleh la yg kat mabul tu. sesapa ada tau tak contact orang kat mabul kitorang dah beli dah tiket gi mabul tahun depan ni..semangat ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2009 10:08 AM | Show all posts
teringin nak belajar skuba tapi mahal giler. kalau around rm100 blh la..
lagi satu rasa takut nak pakai baju skuba tu takut ada benda2 yg tak function.. tgk la pic bawah ni. macam2 alat kat baju skuba tu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2009 11:54 AM | Show all posts
zarif berminat la nak ambil license scuba nie. Siapa yang tahu di mana harap dapat membantu.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2009 09:03 AM | Show all posts
39# zarif_nuhin

zarif duk mana?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2009 02:58 PM | Show all posts
teringin nak belajar skuba tapi mahal giler. kalau around rm100 blh la..
lagi satu rasa takut nak pakai baju skuba tu takut ada benda2 yg tak function.. tgk la pic bawah ni. macam2 alat kat baju skub ...
mieraedoera Post at 9-7-2009 10:08 AM


waaaa..aku mmg minat sgt2 la ngn scuba ni..tapi tu la nak amik lesen pun mahai sgt...
takda ke yg murah2 sket...???
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2009 09:18 PM | Show all posts
missed my underwater momento...huhuhuh
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2009 11:07 AM | Show all posts
42# DatinSeroja

datin tak gi diving lagi ke? skang ni langkawi pulau payar ok ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2009 10:13 PM | Show all posts
43# narif bulan 12 nnti pegi pulau weh......pulau payar is open all year round ..east cost island akan tutup end of this month atau bulan 11 nnti..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2009 04:28 PM | Show all posts
44# DatinSeroja

tak dapat dah pegi la datin, skang narif dah jadi mak buyung
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 11:31 AM | Show all posts
Cantiknya
saya nak pergi juga
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2010 02:12 PM | Show all posts
baru balik dari amik open water course kat mabul/sipadan haritu..

best gilak..bulan mei mau gi perhentian lak..ada suggestion tak chalet/divemaster yg best kat situ
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2010 03:12 PM | Show all posts
baru balik dari amik open water course kat mabul/sipadan haritu..

best gilak..bulan mei mau gi perhentian lak..ada suggestion tak chalet/divemaster yg best kat situ
ezos Post at 19-1-2010 14:12



nak lepak kat Perhentian kecil ke besar??kalau perhentian besar,ko dive ngan Flora Bay Divers (Gold Palm PADI DC)
attached dgn Flora Bay resort..
Kenapa Flora Bay?

-dive centre besar,ade tempat lepak2 yg best,owned by Azman Sulaiman (1st Malay Course Director in the world)
-free flow coffee & tea
-experienced DM
-clean,comfort and affordable resort.

Aku amek lesen2 aku sumer ngan Flora Bay..best!
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2010 04:54 PM | Show all posts
Flora Bay Divers? best tak? ade diskaun utk ahli MUW tak?
tak pernah dive lagi kat perhentian..maybe pertghn thn kot...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2010 04:28 PM | Show all posts
nak lepak kat Perhentian kecil ke besar??kalau perhentian besar,ko dive ngan Flora Bay Divers (Gold Palm PADI DC)
attached dgn Flora Bay resort..
Kenapa Flora Bay?

-dive centre besar,ade te ...
DatinSeroja Post at 19-1-2010 15:12


Okeh noted. tqvm datin
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.132950s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list