CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 12697|Reply: 39

isteri bomohkan suami supaya tunduk...

[Copy link]
Post time 16-3-2009 09:04 PM | Show all posts |Read mode
aku heran zaman ict gini, stil ada pompuan nak bomohkan suami supaya tunduk pada die. kenape ada pompuan jahat mcm ni ye..apakah balasan akan diterima?
korang ada tak cerita2 isteri2 terlampau mcm ni?hidop dorg ni bahagia ke..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-3-2009 09:11 PM | Show all posts
aku penah tengok pompuan yg memperbodohkan suami dia...serius wei.. suami dia tul2 bodoh la dikenakannye..ni la pompuan bakal ahli neraka kalo x bertaubat and kalo suami dia x ampunkan...

aku dengar banyak kes cam ni kat m'sia ni...huh...x kisah la lelaki kaki pompuan...tugas isteri melayan n menasihati suami...kalo dah nasihat wat bodo jer mintak nasihat orang yg tul2 tau hal agama....ni tak, gi jumpe pak bomoh yg x tau agama...memang cam ni la jadi nyer...haha

mintak dijauhkan ler....amin

[ Last edited by  rebusubi at 18-3-2009 01:50 ]
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2009 09:16 PM | Show all posts
jangan cari dosa...neraka tempatnya.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-3-2009 09:16 PM | Show all posts
pompuan yg bomohkan suami2 ni, tak tau ke balasan paling hazab diterima nnt? skang suke lah, semua kehendak, laki turuti..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2009 09:20 PM | Show all posts
haha..my fren baru call ptg td ngadu bini dia ugut akan tundukkan dia dgn cara mcm nih kalau dia bukak

'cawangan' satu lg. tau plak dia kecut teloq...

konpius la...main ugut2 mcm ni ade kemungkinan bini dia buat atau x erk? org pompuan nih kalau cemburu

takleh dikawal, sggupp je dia wat mcm2 hal kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2009 09:41 PM | Show all posts
ishh nape nk tau citer camni pe pekdah dapat...
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 16-3-2009 10:02 PM | Show all posts
sbg pengajaran  la.. ilmu tundukkan suami ni tak elok. jgn tak tau ada org bijak pandai stil jupe bomoh utk mcm2 perkara
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2009 01:15 AM | Show all posts

Reply #7 tightcherry's post

ALAH...biasa la benda ni..nak tundukkan suami ni tak payah guna bomoh..guna je senjata korang sebagai wanita..your V and your CA..

V = Vagina
CA = Cooking ability
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 17-3-2009 01:27 AM | Show all posts
heheh

vagina tu harus pandai kemut keliling, n suam. bukan longgar
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2009 03:17 AM | Show all posts
tu sure bini tak lawo tuh
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2009 03:22 AM | Show all posts

Reply #10 ajinomotonosuga's post

kalau lawa pun kekadang suami cari lain jugak...

tapi mmg tak elok le guna ilmu tunduk kan orang. tak kisah la, suami ke, boss ke... berdosa you... dosa kita ngan tuhan leh mintak ampun, dosa kita ngan orang, naya you...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2009 03:30 AM | Show all posts

Reply #11 narif's post

Habeh kalau bos pakai ilmu penunduk camne?.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2009 03:49 AM | Show all posts

Reply #12 eastrun's post

bos la yang berdosa, eheheheh
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2009 08:02 AM | Show all posts
wanita sekarang dah lupa dosa pahala..

hati perasaan menguasai jiwa.. akal  di kuasai nafsu dan keiginan
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2009 08:14 AM | Show all posts
Org akal singkat dan takde akidah jer yh main2 bomoh nih......  tak kira somi atau isteri.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2009 08:36 AM | Show all posts
banyak doa2 boleh diamalkan...maybe dia org lebih percaya doa2 bomoh2 dr doa kepada Allah...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2009 08:51 AM | Show all posts
tundukkan laki sendiri watpe...tundukkan la bill gate ke ada gak harta berbillion

toksah la dok wat keje2 syirik ni...hidup ni bkn takat dunia je...ingat la hari kematian n hari pembalasan kelak..or kat dunia lagi dpt balasan...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2009 09:21 AM | Show all posts
Tak nak lah.. abis slim peluang masuk syurga..

Memang ada orang buat.. Nauzubillah..

tapi tak tahu le kot yg buat tu sebab
buku bertemu ruas  le kot.. yg jenis jenis masuk brothel tak ingat ..
tak pun berjudi tak ingat tu..

Hari tu tengok cerite "human trafficking".. sedih nye nasib perempuan dan anak
anak  yang dijual beli.. it actually happened kat mana mana ..
elok orang yang buat kerje jahat cam tu yang kena..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2009 09:39 AM | Show all posts

Reply #1 tightcherry's post

aku nak cite satu pengalaman..
dan pengalaman ni jadik kat pakcik aku sendiri..
pakcik aku ni slalu kna kutuk ngn makcik2 aku yg lain coz terlalu ikut ckp binik dia..ktorg penah tegor tp dia wat cam xde pape jek..
pakcik aku ni ape jek binik dia ckp msti dia follow jek tnpa nak bantah pape..smpaikan duit dia binik dia yang pegang..nak beli rokok pun kna mintak binik dia..
kadang smpai nenek aku terasa sgt anak dia payah nak dtg jenguk kat umah, sedangkan umah dekat2..alasan sibuk tp sebenarnye binik dia yang xkasi..
waooo..smpai satu mase anak dia yang sulung nmpak mak dia terajang pakcik aku pg2 nak suruh g berniaga..
sedey nye..tp ape ley wat pakcik aku da kna bomoh..(anak dia cite kat aku)
ble kami tegor n gtaw pakcik aku psal ni..dia kate merepek dan teros xdatang2 umah..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2009 09:44 AM | Show all posts
haku ada kenal sorang makcik ni..dia guna2 laki dia..skang laki dia cam org tongong...duk melangut je..tak kuar umah sgt..wakkakak..sampai tak p keje kekdahnya..siap ckp nyesal mandrem laki dia...haku pernah gak ugut hb nak mandrem kalo dia ada cawangan lain..ugut je..tak kose nak buat...tak psl2 haku dah beli tiket ke neraka..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 01:47 PM GMT+8 , Processed in 0.092990 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list